Seaside Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 mają ponad 600 wejść na allegro, ale nikt nawet nie obserwuje :( :shake: Quote
Jola_K Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 Seaside napisał(a):mają ponad 600 wejść na allegro, ale nikt nawet nie obserwuje :( :shake: kurde.... :shake: Quote
peate Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 bo jest potrzebne to jedno konkretne wejście, tej jednej konkretnej osoby! Quote
Jola_K Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 albo trzech - maksymalnie one sie tak nudza... Quote
Seaside Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 no to wykrakałyśmy 1 obserwatora :roll: Quote
peate Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 ciiiii ..... żeby nie zapeszyć :oops: :thumbs: Quote
peate Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Seaside trzeba byc optymistką :lol: może Jola sie nie odzywa bo jest zajęta szykowaniem kociaków do drogi :kciuki: Quote
Seaside Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 nie zauważyłam, że aukcja się skończyła wczoraj :( wystawiłam nową OBSERWATORZE WRÓĆ!! JAKO DOMEK NOWY NAJLEPIEJ!!!!!!!!! Diuna-piękna kotka i jej maleństwa szukają domu (466969871) - Aukcje internetowe Allegro Quote
peate Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 właśnie się dowiedziałam, że Jola nic nie pisze, bo od środy nie ma dostępu do internetu :shake: jedyny kontakt z nią to komórka :handy: Quote
Seaside Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 peate napisał(a):i jak tam obserwator, wrócił? nie :placz::placz::placz::placz: Quote
peate Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 może jeszcze wróci, albo jakiś inny, lepszy się znajdzie :kciuki: Quote
Jola_K Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 peate, dziekuje za podnoszenie watku mnie znowu nawalilo lacze i dopiero dzisiaj dostalam sie do sieci :roll: kicie nadal czekaja na domek, rosna, rozrabiaja, nie moga u mnie zostac... na pomoc czekaja kolejne malenstwa.. a ja nie mam ich gdzie przyjac Quote
Seaside Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 ja chyba Rudą podłączę pod to ogłoszenie - i dopłacę jeszcze :diabloti: Ręce opadają co ta kota wymyśla :shake: całkowite przeciwieństwo miziastego Igorka :shake: Jedno jest pewne - nie nudzimy się wogóle - oczy trzeba mieć dookoła głowy :cool3: Gdzieś tam są domki które pewnie jeszcze nie wiedzą że te maluchy są im pisane po prostu :) Oby szybko to odkryły!!! Quote
Jola_K Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 wiesz, Ruda to chyba jest "siostra" mojej tymczasowiczki Sally :roll: z twoich opowiesci wynika ze obie panny mogly by sobie lapy podac, zywe srebra, diably wcielone, koty ktore nigdy sie nudza bo wiecznie maja lapki pelne roboty :roll: Sally ciagle szuka kontaktu z czlowiekiem... bo dzieciaki Diuny to tez rozrabiaja, ale same ze soba, maja swoje towarzystwo, mnie nie napastuja, Sally jest siertoka i ja jestem dla niej namiastka matki jest bardzo podobna do Rudej :loveu: Sally ma swoj watek "W trzech osieroconych" Quote
peate Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 a jakieś nowe fotki będą? drużyny D i Sally i Rudej też (bo na Waszym wątku Seaside coś przycichło ostatnio) :cool3: Quote
Jola_K Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 peate napisał(a):a jakieś nowe fotki będą? drużyny D i Sally i Rudej też (bo na Waszym wątku Seaside coś przycichło ostatnio) :cool3: nie wiem jak u Seaside ale ja to ciagle czasu nie mam na zdjecia dzisiaj sie strrrrrrrasznie napracowalam, padlam jak dluga teraz w pozycji pollezacej przegladam forum, rece mam na cala dlugosc wyciagniete (srednio to wygodne) bo moja osobista kotka - Mala Paciunia - zweszyla pole do lezenia (czyt. moj brzuch), wiec na udach mam laptopa a caaaaly brzuch zajmuje mruczaca Paciunia :) a tak na marginesie, swoje osobiste kociaki najrzadziej fotografuje :roll: to samo dotyczy psow, przeciez mam psa z adopcji, Saba ma tutaj swoj watek, nie pamietam kiedy ostatni raz tam pisalam, wstyd normalnie :mad: Quote
peate Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Mała Paciunia? Sally poszła w odstawkę ;) musisz koniecznie wstawić kiedyś fotki Twoich osobistych kociaków :evil_lol: nie wiedziałam, ze masz tez psiaczka :cool3: gdzie ten wątek :cool3: Quote
Jola_K Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 [quote name='peate']Mała Paciunia? Sally poszła w odstawkę ;) no co ty, Sally sie nie da odstawic :evil_lol: Sally jest w przedszkolu wlasnie (u Myszki ;) ) [quote name='peate']musisz koniecznie wstawić kiedyś fotki Twoich osobistych kociaków :evil_lol: nie wiedziałam, ze masz tez psiaczka :cool3: gdzie ten wątek :cool3: tu sa http://www.dogomania.pl/forum/f85/doda-cudowna-dozyca-niemiecka-juz-w-nowym-domu-30120/index7.html zdjecia moich dwoch psow i czterech kotow, w sumie 6 futerek :) Quote
Recommended Posts