Jump to content
Dogomania

Zmiksowany BAJER. 40 kg psiej radosci. Orzechowce!!! MA DOM!!!

Recommended Posts

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Jak widzicie Bajera w 2-pokojowym mieszkaniu w bloku ??? :roll:
Czy on się nadaje ?.....miałam dzisiaj takie zapytanie....:roll:.....Pani ma do mnie dzwonić w poniedziałek . Szpilka, a może na ciebie przekierować bo to twój pupilek i ty o nim wiesz najwięcej.......:roll:

Posted

Beciu moze podeslij Frytke jest mniejsza i sliczna:)

Dzwoniła do mnie Pani od domu z ogrodem wszystko wyglada całkiem dobrze :) tylko co jak zwykle transport :placz: do Strzyżowa:roll: fajnie by było zeby pies trafił tam tak 2-3. 01 bo wtedy Pani miałaby czas sie poznac z Bajerem bo ma wolne dni. Fajnie było by połaczyc odwiezienie psa z wizyta przedadopcyjna i sprawdzeniem wszystkiego na miejscu

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Beciu moze podeslij Frytke jest mniejsza i sliczna:)

No własnie o tym z panią rozmawiałam. Prosiłam o rozwagę i żeby jeszcze raz przeglądnąć stronkę ,/ wspomniałam o Frytce i Moni /. Pani ma dzwonić w poniedziałek. Ona osobiście też by wolała mniejszego ale jej dzieci, córka lat15
i syn lat 19 marzą o takim i wybrali Bajera. Niedawno odeszła od nich kilkunastoletnia duża sunia i dzieci dalej chcą coś dużego....:roll:

Posted

Szpileczko , ta pani znów do mnie dzwoniła i zdecydowali sie jednak na Ślicznotkę......:multi:...teraz tylko sprawdzenie domu no i ten transport
nieszczęsny do Katowic.....

Posted

Ekstraaaaaa slicznotka wprtawdzie duzo mniejsza od Bajera ;) ale do mieszkania wsam raz;]

Naszczescie wrazie czego Bajer tylko w okolice Strzyżowa ale ktorego ? musze to jeszcze dogadac bo znalazłam 4 :o

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):

Naszczescie wrazie czego Bajer tylko w okolice Strzyżowa ale ktorego ? musze to jeszcze dogadac bo znalazłam 4 :o

Mam nadzieję że tego 30 km od Rzeszowa....:roll:

Posted

Właśnie miałam telefon od kierownika - Bajer został adoptowany, pojechał w Bieszczady. Ludzie ponoć OK chcieli jeszcze adoptować pręgowaną sunię ale nie dogadała się z Bajerem

Szpileczko - nie ma juz w schronie Bajera, Twojego chłopaka ...

Pewnie warto przekierować domek na jakiegoś innego psiaka ...

Posted

albiemu napisał(a):
Właśnie miałam telefon od kierownika - Bajer został adoptowany, pojechał w Bieszczady..

:multi::multi::multi: może zostanie sąsiadem Fila ???
Czy przyjechali po niego z ogłoszenia czy przypadkowo ??? :lol::lol:

Posted

Przypadkowo, a wogóle to pojechał jeszcze wczoraj :)
Miała z nim jechać Aisza, no ale niestety wyszło jak Kasia pisała...:roll:

Bajerek ma ponoć wieeelki ogród do biegania :)