Paulina_mickey Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Podnosimy, podnosimy a tu domku dalej nie ma :-( P.S zaglądnijcie od czasu do czasu na wątek Gaji w moim podpisie ;) Quote
max45 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Dodam, że szczeniak owczarka anatolijskiego sporo kosztuje, więc jak ktoś marzy o takim psie, może lepiej wziąć tą kochaną sunie :p Jej mądre, dorosłe i ufne spojrzenie działa jak magnez. Nie zastanawiajcie się, jeśli zapadła Wam w serce :cool3: Miłość za miłość :p Do domku piękna. Quote
Neczka Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 max45 napisał(a):Dodam, że szczeniak owczarka anatolijskiego sporo kosztuje, więc jak ktoś marzy o takim psie, może lepiej wziąć tą kochaną sunie :p Jej mądre, dorosłe i ufne spojrzenie działa jak magnez. Nie zastanawiajcie się, jeśli zapadła Wam w serce :cool3: Miłość za miłość :p Do domku piękna. ...mogę zapożyczyć część tekstu do ogłoszeń ? :evil_lol: Quote
max45 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Neczka napisał(a):...mogę zapożyczyć część tekstu do ogłoszeń ? :evil_lol: No jasne :cool3: Quote
Miśka84 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Paulina_mickey napisał(a):hop hop hop :loveu::loveu: i jeszcze raz............. Quote
Paulina_mickey Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Sama nie wiem, tak podnosimy i podnosimy a tu domku dalej nie ma. Może więcej ogłoszeń? Może zrobić jakiś plakat i porozklejać do zoo i lecznicach? Zrobiłam takie dla rzeszowskiego Kundelka, zawsze to jest szansa,że ją ktoś gdzieś poza netem wypatrzy... Quote
Recommended Posts