coztego Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 No, skoro taki ruch w interesie, to sie pewnie powiedzie wspólna wyprawa na wystawę :) Kati, jak Cie znam, a raczej Twojego psa, to pojedziesz w piątek na teriery? 8) Quote
kacpru Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 ja jestem w niedziele 8) obowiazkowo na chartach i podhalany zobaczyc ;) bedzie ktos z Was tez? Quote
coztego Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 Ja też w piątek- obowiązkowo! [b]zaba14[/b], już wiesz o której i czym jedziesz? Damy radę się jakoś umówić? Chętnie bym się wybrała jeszcze w sobotę, ale będę miała bratanicę u siebie więc raczej się nie wyrwę... Chyba, że wezmę dziecko ze sobą, ale nie wiem czy to dobry pomysł... :roll: Quote
zaba14 Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 Natalia no własnie nie wiem.. na 100% pojade z belki.. wiec moze sie umowimy? Quote
coztego Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 No to się umówimy :) Tylko nie wiem czy na autobus czy na pociąg... Pomyślimy jeszcze! [b]KTO JESZCZE WYBIERA SIĘ W PIĄTEK DO SPODKA???[/b] Quote
tunio Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 [quote name='coztego'] [b]KTO JESZCZE WYBIERA SIĘ W PIĄTEK DO SPODKA???[/b][/quote] [size=1][b]Prawdopodobnie ja z Malenstwem,ale chlopak moze mi wyciac numer,wiec poki do Spodka nie wejde,pewnosci nie mam :roll: [/size][/b] Quote
coztego Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 [quote name='carragan'] [size=1][b]Prawdopodobnie ja z Malenstwem,ale chlopak moze mi wyciac numer,wiec poki do Spodka nie wejde,pewnosci nie mam :roll: [/size][/b][/quote] A charty nie są w niedzielę? :hmmmm: Ciebie, a raczej Maleństwa, trudno nie zauważyć, więc nie trzeba się umawiać, wystarczy się rozglądać... 8) Quote
tunio Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 [size=1][b]W niedziele,ale w ramach towarzyskich zamierzam byc we wszystkie trzy dni.A Malenstwa faktycznie nie trzeba wygladac.JEsli wszystko pojdzie tak jak zawsze to ten irlandczyk w czerwonym szaliku,lezacy kolami do gory i domagajacy sie od wszystkich glaskania to Malenstwo.[/size][/b] Quote
zaba14 Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 [quote name='carragan'][size=1][b]W niedziele,ale w ramach towarzyskich zamierzam byc we wszystkie trzy dni.A Malenstwa faktycznie nie trzeba wygladac.JEsli wszystko pojdzie tak jak zawsze to ten irlandczyk w czerwonym szaliku,lezacy kolami do gory i domagajacy sie od wszystkich glaskania to Malenstwo.[/size][/b][/quote] Bardzo charakterystyczni jesteście, bez obaw :lol: Natalia ile kosztuje bilet w jedną strone do Katowic?? :wink: Quote
coztego Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 [quote name='carragan'][size=1]ten irlandczyk w czerwonym szaliku,lezacy kolami do gory i domagajacy sie od wszystkich glaskania to Malenstwo.[/size][/quote] taaaa, po tym go rozpoznałam w Zabrzu :lol: [quote name='zaba14']Natalia ile kosztuje bilet w jedną strone do Katowic?? [/quote] A skąd ja to mogę wiedzieć... :o Ale się dowiem ;) Quote
tunio Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Ale zdaje sie,ze w Zabrzu nie mial czerwonego szalika :roll: PS.I teraz zabilas mi klina :oops: To ja z Toba rozmawialam w Zabrzu ? Quote
coztego Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 [quote]To ja z Toba rozmawialam w Zabrzu ?[/quote] Nie, nie rozmawiałyśmy chyba wcale... Tak jak pisałam, byłaś zajęta rozmową... Powiedzmy, ja Cię widziałam, a Ty mnie nie 8) Cerry rzeczywiście nie miał szalika... Przyznaję, że w szaliku wygląda jeszcze dostojniej :) Quote
zaba14 Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 [quote name='coztego'] [quote name='zaba14']Natalia ile kosztuje bilet w jedną strone do Katowic?? [/quote] A skąd ja to mogę wiedzieć... :o Ale się dowiem ;)[/quote] No kurcze.. moze podróżujesz pociągami 8) Carragan, ale ze mną rozmawiałaś :lol: Quote
tunio Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 [quote name='zaba14'] Carragan, ale ze mną rozmawiałaś :lol:[/quote] O,tego akurat jestem pewna :lol: Coztego to trzeba bylo poczekac,az sie fanki oddala :wink: Apropo fanek....Jakos Cerrego nie idzie namowic,aby rozdawal autografy.Czyzby skromnosc ? :o :wink: :lol: Quote
zaba14 Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 [quote name='carragan']Czyzby skromnosc ? [/quote] wrodzona.. :lol: Quote
kacpru Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 zaba chodzi Ci o bilet autobusowy do katosow? 1,65 polowka. Kurdee, ja tez bym chetnie w piatek wpadla bulinki zobaczyc ( i wreszcie Zabcie osobiscie poznac 8) ) ale nie dam rady sie urwac chociaz gdybym sie postarala moze na stafiki bym zdazyla, do ktorej macie zamiar tam byc ? 8) Quote
zaba14 Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Emilka chodzi mi o pociąg.. na autobusach niestety, ale sie znam :-? Do której? ja nie mam pojęcia.. :P Quote
coztego Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 [quote name='zaba14']Do której? ja nie mam pojęcia.. :P[/quote] Ja bym chciała od początku do końca... 8) O 10 rano są walijczyki (muszę zobaczyć!) a o 14:15 airedale (też muszę zobaczyć!), więc szykuje się cały dzień :) Ania, czy Ty masz miesięczny na wszystkie linie, takie do Katowic też? To pojedziemy autobusem... Cały bilet na pociąg osobowy do Katowic kosztuje 4,60 (nie wiem ile tej zniżki teraz macie?) [b]kacpru[/b], co tam szkoła ;) , wystawa jest raz do roku, a ta jest wyjątkowa! X, jubileuszowa 8) Będziemy na Ciebie czekać! Quote
kacpru Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 hehe mnie tego mowic nie musisz ale tym razem naprawde nie moge w kazdym razie bede sie starac gdybym dotarla napewno dam Zabie znac. dobranoc Quote
zaba14 Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Natalia miesięczny mam tylko na Zabrze ;) powiem mamie żeby zadzwoniła dziś na informacje i zeby sie dowiedziała o moj bilet :P Ja też chce zobaczyć airedale ! a co Ty myślałas ? jade na asty, stafiki i bulle no i na walijczyki, airedale i moze jacky.. :P No właśnie wystawa jest raz w roku.. nie jestem diabłem, ale możesz sie skusić :lol: Quote
kacpru Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 hello cieplo sie robi 8) trzeba spacerek zorganizowac. szkolna czesc dogomaniakow moze w czwartek macie czas w koncu mamy wolne? Quote
Szarcia Posted March 22, 2005 Author Posted March 22, 2005 Dobry pomysl - chętnie sie z Wami wybiore. Pogoda ładna, a mi sie przyda oderwanie się na chwilę od tego kucia.... Quote
kacpru Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 no wiec w czwartek, a jaka pora dnia Wam odpowiada? Zabciu bedziesz z Mikusiem czy bez? Sara mam rozumiec bedzie 8) No to teraz miejsce, moge wziasc Gucia pod pache i ostatecznie przyjechac do Zabrza 8) od razu mowie ze bedzie to spacer raczej ludzko towarzyski bo moj 10latek raczej skory do zabaw i biegow z innymi psami nie jest ale zobaczymy czym nas zaskoczy ;) Quote
Recommended Posts