Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No, skoro taki ruch w interesie, to sie pewnie powiedzie wspólna wyprawa na wystawę :)
Kati, jak Cie znam, a raczej Twojego psa, to pojedziesz w piątek na teriery? 8)

• 2 weeks later...
  • Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też w piątek- obowiązkowo!
[b]zaba14[/b], już wiesz o której i czym jedziesz? Damy radę się jakoś umówić?

Chętnie bym się wybrała jeszcze w sobotę, ale będę miała bratanicę u siebie więc raczej się nie wyrwę... Chyba, że wezmę dziecko ze sobą, ale nie wiem czy to dobry pomysł... :roll:

Posted

[quote name='coztego']
[b]KTO JESZCZE WYBIERA SIĘ W PIĄTEK DO SPODKA???[/b][/quote]

[size=1][b]Prawdopodobnie ja z Malenstwem,ale chlopak moze mi wyciac numer,wiec poki do Spodka nie wejde,pewnosci nie mam :roll: [/size][/b]

Posted

[quote name='carragan']
[size=1][b]Prawdopodobnie ja z Malenstwem,ale chlopak moze mi wyciac numer,wiec poki do Spodka nie wejde,pewnosci nie mam :roll: [/size][/b][/quote]
A charty nie są w niedzielę? :hmmmm:
Ciebie, a raczej Maleństwa, trudno nie zauważyć, więc nie trzeba się umawiać, wystarczy się rozglądać... 8)

Posted

[size=1][b]W niedziele,ale w ramach towarzyskich zamierzam byc we wszystkie trzy dni.A Malenstwa faktycznie nie trzeba wygladac.JEsli wszystko pojdzie tak jak zawsze to ten irlandczyk w czerwonym szaliku,lezacy kolami do gory i domagajacy sie od wszystkich glaskania to Malenstwo.[/size][/b]

Posted

[quote name='carragan'][size=1][b]W niedziele,ale w ramach towarzyskich zamierzam byc we wszystkie trzy dni.A Malenstwa faktycznie nie trzeba wygladac.JEsli wszystko pojdzie tak jak zawsze to ten irlandczyk w czerwonym szaliku,lezacy kolami do gory i domagajacy sie od wszystkich glaskania to Malenstwo.[/size][/b][/quote]

Bardzo charakterystyczni jesteście, bez obaw :lol:

Natalia ile kosztuje bilet w jedną strone do Katowic?? :wink:

Posted

[quote name='carragan'][size=1]ten irlandczyk w czerwonym szaliku,lezacy kolami do gory i domagajacy sie od wszystkich glaskania to Malenstwo.[/size][/quote]
taaaa, po tym go rozpoznałam w Zabrzu :lol:
[quote name='zaba14']Natalia ile kosztuje bilet w jedną strone do Katowic?? [/quote]
A skąd ja to mogę wiedzieć... :o
Ale się dowiem ;)

Posted

[quote]To ja z Toba rozmawialam w Zabrzu ?[/quote]
Nie, nie rozmawiałyśmy chyba wcale... Tak jak pisałam, byłaś zajęta rozmową... Powiedzmy, ja Cię widziałam, a Ty mnie nie 8)
Cerry rzeczywiście nie miał szalika... Przyznaję, że w szaliku wygląda jeszcze dostojniej :)

Posted

[quote name='coztego']
[quote name='zaba14']Natalia ile kosztuje bilet w jedną strone do Katowic?? [/quote]
A skąd ja to mogę wiedzieć... :o
Ale się dowiem ;)[/quote]

No kurcze.. moze podróżujesz pociągami 8)

Carragan, ale ze mną rozmawiałaś :lol:

Posted

[quote name='zaba14']
Carragan, ale ze mną rozmawiałaś :lol:[/quote]
O,tego akurat jestem pewna :lol:

Coztego to trzeba bylo poczekac,az sie fanki oddala :wink:
Apropo fanek....Jakos Cerrego nie idzie namowic,aby rozdawal autografy.Czyzby skromnosc ? :o :wink: :lol:

Posted

zaba chodzi Ci o bilet autobusowy do katosow? 1,65 polowka.

Kurdee, ja tez bym chetnie w piatek wpadla bulinki zobaczyc ( i wreszcie Zabcie osobiscie poznac 8) ) ale nie dam rady sie urwac chociaz gdybym sie postarala moze na stafiki bym zdazyla, do ktorej macie zamiar tam byc ? 8)

Posted

[quote name='zaba14']Do której? ja nie mam pojęcia.. :P[/quote]
Ja bym chciała od początku do końca... 8) O 10 rano są walijczyki (muszę zobaczyć!) a o 14:15 airedale (też muszę zobaczyć!), więc szykuje się cały dzień :)

Ania, czy Ty masz miesięczny na wszystkie linie, takie do Katowic też? To pojedziemy autobusem...
Cały bilet na pociąg osobowy do Katowic kosztuje 4,60 (nie wiem ile tej zniżki teraz macie?)

[b]kacpru[/b], co tam szkoła ;) , wystawa jest raz do roku, a ta jest wyjątkowa! X, jubileuszowa 8) Będziemy na Ciebie czekać!

Posted

Natalia miesięczny mam tylko na Zabrze ;) powiem mamie żeby zadzwoniła dziś na informacje i zeby sie dowiedziała o moj bilet :P

Ja też chce zobaczyć airedale ! a co Ty myślałas ? jade na asty, stafiki i bulle no i na walijczyki, airedale i moze jacky.. :P

No właśnie wystawa jest raz w roku.. nie jestem diabłem, ale możesz sie skusić :lol:

Posted

no wiec w czwartek, a jaka pora dnia Wam odpowiada?

Zabciu bedziesz z Mikusiem czy bez? Sara mam rozumiec bedzie 8)

No to teraz miejsce, moge wziasc Gucia pod pache i ostatecznie przyjechac do Zabrza 8)

od razu mowie ze bedzie to spacer raczej ludzko towarzyski bo moj 10latek raczej skory do zabaw i biegow z innymi psami nie jest ale zobaczymy czym nas zaskoczy ;)