Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiesz co oni jeżdżą tez w dół Niemiec nie pamiętam dokładnie gdzie ale to są transporty płatne na 1 max 2 psy lub Sylwia przyjeżdża sama ale wtedy wyjeżdżają zapakowani na maxa :evil_lol:

Posted

Reksiu a czy ty gdzies mieszkasz na trasie jak się do granicy w Dover sie jedzie, fakt ze bedziemy wtedy jechac z 2 wlasnymi psami, ale moze jednego malego dalaby sie zabrac, ale to bedzie dopiero w marcu jednak jak cos to trzeba by bylo teraz zaczac o tym rozmawiac i musialoby byc na 100% bo my bedziemy jechac z PL do UK i tam juz nas nie wpuszcza z psem bez papierow i jak by cos nie tak poszlo to bymsy komlepetnie nie mieli co z tym psem zrobic

Posted

My jedziemy do eurotunelu do Calais we Francji i jedziemy autostradami przez Niemcy. Napisz mi moze gdzie mieszkasz, a ja zapytam meza jak jezdzimy przez Niemyc, ktoredy. Szkoda ze wczesniej nie pomyslalam, jak jezdzlislimy sami. Bo teraz to pierwszy raz bédziemy w tak dlugie trasie z dwoma psami i to dwa duze, ale moze uda mi sié go namowic :evil_lol: jakiego malego gdzies chyba dam radé, tak sie trzeba zatrzymywac z naszymi i tak, to jakis maluch nie zaszkodzi :p. tak troche nie w temace Bekele:oops:

Posted

[quote name='GoskaGoska']SUPER FOTO SUPER, PO TYCH ZDJECIA ZACHCIALO MI SIÉ DO MOICH PSOW KOTKA :eviltong: ALE JA KOT NIGDY NIE MIALA :shake: ALE MOZE WSZYSCY BY SIÉ BAWLI ZE SOBÁ
Goska ja kotów też nigdy nie miałam, a jak mi się trafiły to pięć na raz!:p Spoko- dasz radę! :)

Posted

Ale to jak juz bede w Pl, bo tu w UK to bym na weta zbankrutowala, hehe boje sié tylko ze kotek to by mi w nowym mieszkanku po firankach biegal :cool3: maz mi sie juz nawet zgodzil. On to chyba jeszcze wiekszy fan zwierzat od mnie, bo juz mowi ze jak chce 3 pieska to moze byc, ale juz maly, teraz na kota sie zgadza :eviltong:, ale moze lepej by bylo jak bym brala zwierzata na tym czasy ....hoho ale sié rozpedzilam w planach a narazie to mam tylko puste 4 sciany i brak gotowki na wykonczenie, ale co tam mam nadziejé, ze jeszcze troche i wkoncu bede mogla realiniej pomagac . No takie foto to miod na serce