Jump to content
Dogomania

Nie ma już z nami Neosia.11 marca 2015r pobiegł zaTM [']. Jamniś Neo z Koszalina już w SWOIM DOMKU w SIEDLCACH.

Recommended Posts

Posted

[quote name='danka1234']

[B]Kinga,[/B]Państwo wyrazili zgodę na wykorzystanie fotek do matamorfozy schroniskowej.[/quote]

pięknie dziękuję - i Państwu, i Tobie :loveu:

Posted

[quote name='danka1234']Tofik jest coraz mniej tolerancyjny dla chłopaków.:roll: palec siny do dzisiaj po walce o panią,[/quote]

Mam to samo. Na dodatek jak brałam chłopaków na tymczas, to każdy z nich nie tolerował Rambiego. Nigdy nie miałam tego problemu przy dziewczynach. Chyba Rambuś poszedł po rozum do głowy, coraz "aktywniej" reaguje na chłopaków.

Mizianka dla Neo. Głaski dla Tofika

Posted

[quote name='JamniczaRodzina.']Następny szczęśliwy jamniś trafił na swoich ludzi.:loveu:[/quote]
Nie wiem czy dobrze to zrobiłam. Jestem panią Neosia. Nasz piesiunio ma się dobrze. Najważniejszym jego miejscem w domu jest kanapa. Pogryzł już wszystkie piłeczki i pluszaki. :multi: To maly cwaniaczek, doszedł do wniosku, że nawet jednego kroczku nie zrobi na schodach i czeka aż go wniesiemy:eviltong:. W domu jest radośnie. Wszystkich wita bardzo serdecznie, jest towarzyski. Dziękujemy za Neosia, pozdrawiamy cieplutko!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Posted

[quote name='pajda67']Nie wiem czy dobrze to zrobiłam. Jestem panią Neosia. Nasz piesiunio ma się dobrze. Najważniejszym jego miejscem w domu jest kanapa. Pogryzł już wszystkie piłeczki i pluszaki. :multi: To maly cwaniaczek, doszedł do wniosku, że nawet jednego kroczku nie zrobi na schodach i czeka aż go wniesiemy:eviltong:. W domu jest radośnie. Wszystkich wita bardzo serdecznie, jest towarzyski. Dziękujemy za Neosia, pozdrawiamy cieplutko!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:[/quote]
witamy bardzo serdecznie!!:diabloti:

Posted

[quote name='pajda67']Nie wiem czy dobrze to zrobiłam. Jestem panią Neosia. Nasz piesiunio ma się dobrze. Najważniejszym jego miejscem w domu jest kanapa. Pogryzł już wszystkie piłeczki i pluszaki. :multi: To maly cwaniaczek, doszedł do wniosku, że nawet jednego kroczku nie zrobi na schodach i czeka aż go wniesiemy:eviltong:. W domu jest radośnie. Wszystkich wita bardzo serdecznie, jest towarzyski. Dziękujemy za Neosia, pozdrawiamy cieplutko!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:[/quote]

Bardzo, bardzo cieplutko w jamniczym gronie.

Posted

Noo, witamy serdecznie :multi:
teraz to już bedą informacje z pierwszej ręki :evil_lol:

Posted

Dziekujemy za miłe przyjęcie.:loveu: Ja właśnie jem kolację, a lubię zjeść proporcjonalnie do długości mojego ciała-Neo! Zaraz wybieramy się na wieczorny spacerek. Pozdrawiam wszystkich, którzy mi pomogli.:multi::multi: Neoś

• 2 weeks later...
Posted

Witamy serecznie. Jaśnie Pan Neoś ma się bardzo dobrze!!!!:cool3::cool3::cool3: Rządzi całym domem, ale z umiarem. Wszyscy zastanawiamy się czyj on jest , a on jest po prostu N A S Z:multi::multi::multi::multi: Kanapa to jego stałe miejsce, w nocy wojuję o trochę miejsca dla siebie, bo moi Panowie rozkładają się niemożliwie.:eviltong: Jest bardzo grzeczny i kochany."Dzisiaj miałem troszkę scysje z innym pieskiem pod blokiem-ale to on chodził po "mojej" drodze spacerowej". Bardzo pilnuje się podczas spaceru. Tylko leniwiec i cwaniaczek nie wchodzi po schodach i trzeba go nosić.:eviltong::eviltong::eviltong: Ostatnio zjadł całą moją surówkę z kiszonej kapusty. Zaskakuje nas bardzo często. Wieczory należą w domu do Panów, Neonek nie odstępuje męża na krok, jest chętny do zabawyi szaleństwa.Nie wyobrażamy sobie życia bez niego, tyle radości i szczęścia. Zaglądamy również na inne strony "Moich braciszków" i mocno trzymamy kciuki za ich szczęście i znalezienie nowych domków.Pozdrowienia:loveu::loveu::loveu:Szczególnie dla p. Danusi

Posted

[quote name='pajda67']Witamy serecznie. Jaśnie Pan Neoś ma się bardzo dobrze!!!!:cool3::cool3::cool3: Rządzi całym domem, ale z umiarem. Wszyscy zastanawiamy się czyj on jest , a on jest po prostu N A S Z:multi::multi::multi::multi: Kanapa to jego stałe miejsce, w nocy wojuję o trochę miejsca dla siebie, bo moi Panowie rozkładają się niemożliwie.:eviltong: Jest bardzo grzeczny i kochany."Dzisiaj miałem troszkę scysje z innym pieskiem pod blokiem-ale to on chodził po "mojej" drodze spacerowej". Bardzo pilnuje się podczas spaceru. Tylko leniwiec i cwaniaczek nie wchodzi po schodach i trzeba go nosić.:eviltong::eviltong::eviltong: Ostatnio zjadł całą moją surówkę z kiszonej kapusty. Zaskakuje nas bardzo często. Wieczory należą w domu do Panów, Neonek nie odstępuje męża na krok, jest chętny do zabawyi szaleństwa.Nie wyobrażamy sobie życia bez niego, tyle radości i szczęścia. Zaglądamy również na inne strony "Moich braciszków" i mocno trzymamy kciuki za ich szczęście i znalezienie nowych domków.Pozdrowienia:loveu::loveu::loveu:Szczególnie dla p. Danusi[/quote]

[B]Miód na serce takie wiadomościsie chce coś robić dla tych biedaków. I to pomimo że niejednokrotnie - w zasadzie najczęściej jest ciężko, bardzo ciężko.[/B]

Posted

Cudnie ze tak wszystko dobrze :multi::multi:całuski dla Neosia :loveu:
serdecznie dziękuję za pozdrowienia,jesli były dla mnie :eviltong:bo zadna tam ze mnie pani tylko zwykła danka1234:evil_lol:

Posted

Za całuski oblizał mi całą buzię:loveu: To dla ciebie danusiu i innych ciotek:loveu::loveu::loveu: Chcemy przesłać pare złotych, żeby pomóc jakiejś biednej duszyczce, tylko nie wiemy gdzie i do kogo. prosimy o wskazówki;)

Posted

:loveu:[quote name='pajda67']Za całuski oblizał mi całą buzię:loveu: To dla ciebie danusiu i innych ciotek:loveu::loveu::loveu: Chcemy przesłać pare złotych, żeby pomóc jakiejś biednej duszyczce, tylko nie wiemy gdzie i do kogo. prosimy o wskazówki;)[/quote]

Dziękujemy za całuski :lol: i bardzo,bardzo za chęc pomocy bo potrzebujemy jej bardzo a najbardziej w tej chwili dla chorej jamnisi to jej link;

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/ratunku-dramat-jamniczki-potrzebny-dt-wsparcie-finansowe-124152/[/URL]

i z góry dziękujemy za pomoc:loveu:

Posted

...wiecie co, a ja go pamiętam w schroniskowym małym boksie.
Przez dobre 1,5 miesiaca nie mogłam mu zrobic żadnych zdjęć, bo bal się go wyprowadzić z tego kojca nawet pracownik, który mi zawsze wszystkie "bojowce" wyprowadza do zdjęć.

Neo tak się rzucał na kraty, z taką wściekłością, i z takim garniturem zębów... :shake:

- pomyślcie, jak on potwornie musiał przeżywac to porzucenie w schronisku, jakie musiał czuć straszne zagrożenie, skoro TAK reagował...:-(

Posted

Nie wyobrażam sobie Neosia z zębami do ludzi. Wczoraj przez dwie godziny szalał z siedmioletnim chlopczykiem, który w rzeczywistości boi się piesków. Caly dom był ich i nikt więcej do szczęścia nie był wtedy potrzebny:p Z małym wyjątkiem- kiedy miseczka była pełna Neoś wydarł do kuchni jak torpeda.:eviltong::eviltong::eviltong: Pozdrawiamy