Bzikowa Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Na warszawskich Młocinach, w pobliżu domu mojej koleżanki błąka się od jakiegoś czasu średniej wielkości biszkoptowy piesek. Jest dość młody jednak ja osobiście nigdy go nie widziałam, tylko pośredniczę , pomagam w znalezieniu mu domu. Podejrzewamy, ze ktoś wyrzucił go w czasie wakacji, ludzie go dokarmiają, jest przyjacielski ale coraz mniej ma zaufania do człowieka, im dłużej się błąka... Zbliża się zima więc psiak potrzebuje domu na szybko :roll::placz: Niestety nie mogę dużo powiedzieć o jego charakterze, np czy toleruje dzieci, jak dogaduje sie z kotami itd... Ale do ludzi jest przyjacielski i nie wykazuje agresji. Jak dowiem się czegoś więcej to napiszę, na razie takie ogłoszenie na szybko. Parę zdjęć: A tutaj jest ich więcej: http://picasaweb.google.com/gruhgruhgruh/Pies#5250350831206257730 Ja nie mogę go wziąć nawet na tymczas, mieszkam z rodzicami, mam psa który średnio dogaduje się z większymi samcami :roll: A nie chcemy oddawać go do schronu, w żadnym wypadku. Jak ktoś byłby zainteresowany, kontakt do mnie : na PW lub 501 147 981 PROSZĘ O POMOC! np ogłoszenie go gdzieś, ja na razie napisałam na paru forach i wrzuciłam ogłoszenie tutaj http://www.adopcjapsa.pl/ Quote
Bzikowa Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Nikt się nie zainteresował Biszkopcikiem ???? :roll: No nic, to podniosę chociaż :placz: Będę 'u niego' w niedzielę to napiszę coś więcej. Quote
nika28 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Piękny jest....:-( Mogę tylko podnieść.....:shake: Quote
Diegula Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Piękny:loveu: Czy on nie jest podobny trochę do Goldena:razz:? Bo taki mix Goldena moze będzie wzbudzał większy zainteresowanie i fajnie byłoby go wrzucić na jakieś forum Goldenowe ;) Quote
Bzikowa Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Dzięki za zainteresowanie i pomysł! :loveu: Napisałam w goldenowym dziale z ogłoszeniem i prośbą o wklejenie go na goldenowe fora - ja nie jestem nigdzie zalogowana, wrzucam go wszędzie gdzie mogę. Quote
nika28 Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Fiks napisał(a):No to jeszcze raz do góry. I drugi ;) Quote
ewelinka_m Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Aniu dopiero dzisiaj tu wlazłam... ale wieczorem pomogę z ogłoszeniami. Quote
Bzikowa Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 Sprawa chyba już nieaktualna! Byłam dzisiaj u tejże koleżanki. Widziałam psa (trochę się bał ale podszedł i dał się pogłaskać) ale.. koleżanka twierdzi , że parę dni temu jakaś pani go przygarnęła, ma ciepłą budę (nie, nie łańcuch!) , dostaje jeść (nie tylko od niej bo ludzie myślą, że jest bezpański) i jest OK. Tylko ucieka (i dlatego jest brany za bezdomnego)... Ale może dlatego, że jeszcze 'szuka' właścicieli ? Trochę dziwne, bo ponoć kręci się tam już od jakichś 2 miesięcy... No w każdym razie sprawa wydaje się być rozwiązana :loveu::loveu::loveu: Może wkrótce pies przyzwyczai się do nowych właścicieli i będzie dobrze! Pozdrawiam! Cieszę się, że tak wyszło bo trudno byłoby znaleźć mu dom! Ale jest naprawdę przesłodki :loveu: Quote
Olusia Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 To super :loveu: Miejmy nadzieję, że ta pani go przygarnęła już na zawsze ;) Quote
Recommended Posts