Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 month later...
  • 4 months later...
Posted

używałam i zużyłam kilka butelek :) szczególnie w okresie linienia widać było znaaaaaaczną poprawę kondycji włosa. Poza okresami linienia trochę przetłuszczała się sierść. Generalnie bardzo fajny i wydajny produkt, jednak sezonowo ;)

• 5 months later...
Posted

Na opakowaniu widnieje informacja, by zużyć w ciągu 3 miesięcy od otwarcia butelki :razz: dlatego lepiej przy mniejszym psie lub okazjonalnym podawaniu brać butelkę 100ml

• 2 weeks later...
Posted

ja używałam tego oleju dla psiaka w okresie kiedy po leczeniu świerzba usznego miał bardzo brzydką skórę wokół uszu i pomogło to w doprowadzeniu jej do stanu świetności , także polecam

Posted

Moze info sie przyda.
My stosujemy olej rybny oraz podaje karme z lososia. Produkty te zawieraja NNKT. Pies ma ladny, intensywny kolor, bo jak sie dowiedzialam wlasnie te produkty " wyciagaja " kolor, pies dobrze trawi, jestem zadowolona.
Jedna wada, po jedzeniu... "cudowny, intensywny" zapach rybci:) z pysia. Ale da sie przezyc.
Co do oleju, fakt, po otwarciu butelki nalezy go zuzyc w kwartal, co przy moim psie nie jest problemem. Olej przechowuje w lodowce.

Posted

[quote name='Gabryjella']Akurat po oleju widać czy jest jeszcze zdatny do spożycia, miał ładną konsystencję i śmierdział rybą tak jak na początku, a pies nie wykazywał żadnych objawów w związku z tym, że przyjmował go dwa tygodnie dłużej niż na opakowaniu. ;)[/quote]

Zdatny do spożycia do jedno, a gwarancja, że wciąż jest tak samo wartościowy jak zaraz po otwarciu to drugie ;) każdy olej ma swoje warunki i czas przechowywania.

Posted

[quote name='sota36']Moze info sie przyda.
My stosujemy olej rybny oraz podaje karme z lososia. Produkty te zawieraja NNKT. Pies ma ladny, intensywny kolor, bo jak sie dowiedzialam wlasnie te produkty " wyciagaja " kolor, pies dobrze trawi, jestem zadowolona.
Jedna wada, po jedzeniu... "cudowny, intensywny" zapach rybci:) z pysia. Ale da sie przezyc.
Co do oleju, fakt, po otwarciu butelki nalezy go zuzyc w kwartal, co przy moim psie nie jest problemem. Olej przechowuje w lodowce.[/quote]

A karmę to jaką używacie??

Posted

[quote name='sota36']Nie, Arion.[/quote]

To jest Arion z łososiem?? Nie wiedziałam. Dzięki! Nie ma jej nigdzie na necie, może masz jakieś źródło??

Posted

Sota36, tylko, że jeszcze trzeba być tym HODOWCĄ! Przeczytałam wątek i do teraz nie mam pojęcia o jakim (jakiej firmy) oleju mowa. Mam problem z netem, więc być może jakieś linki nie są dla mnie widoczne. Mój burek uwielbia ryby, wystarczy, że dam odrobinę tuńczyka z puszki lub innej gotowanej rybki (w tej chwili lecimy na gotowanej rybie z siemiem lnianym) do suchej karmy i cała micha jest wylizana. Z pyska czuć rybcią, ale kto powiedział, że pies ma fiołkami pachnieć?

Posted

[quote name='DorkaWD']Sota36, tylko, że jeszcze trzeba być tym HODOWCĄ! Przeczytałam wątek i do teraz nie mam pojęcia o jakim (jakiej firmy) oleju mowa. Mam problem z netem, więc być może jakieś linki nie są dla mnie widoczne. Mój burek uwielbia ryby, wystarczy, że dam odrobinę tuńczyka z puszki lub innej gotowanej rybki (w tej chwili lecimy na gotowanej rybie z siemiem lnianym) do suchej karmy i cała micha jest wylizana. Z pyska czuć rybcią, ale kto powiedział, że pies ma fiołkami pachnieć?[/quote]

Temat znajduje się na podforum firmy Fish4Dogs, więcej wiadomości na stronie dystrybutora [url=http://www.fish4dogs.pl/olej_z_lososia_sos.html]Olej z