Wandalka17 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Niewielu ludzi stać na taki olej :( Ja wole zresztą podawać mojemu psu oliwe z oliwej do pokarmu :) Quote
Etna Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 używałam i zużyłam kilka butelek :) szczególnie w okresie linienia widać było znaaaaaaczną poprawę kondycji włosa. Poza okresami linienia trochę przetłuszczała się sierść. Generalnie bardzo fajny i wydajny produkt, jednak sezonowo ;) Quote
agnieska Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Na opakowaniu widnieje informacja, by zużyć w ciągu 3 miesięcy od otwarcia butelki :razz: dlatego lepiej przy mniejszym psie lub okazjonalnym podawaniu brać butelkę 100ml Quote
D&J Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 ja używałam tego oleju dla psiaka w okresie kiedy po leczeniu świerzba usznego miał bardzo brzydką skórę wokół uszu i pomogło to w doprowadzeniu jej do stanu świetności , także polecam Quote
sota36 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Moze info sie przyda. My stosujemy olej rybny oraz podaje karme z lososia. Produkty te zawieraja NNKT. Pies ma ladny, intensywny kolor, bo jak sie dowiedzialam wlasnie te produkty " wyciagaja " kolor, pies dobrze trawi, jestem zadowolona. Jedna wada, po jedzeniu... "cudowny, intensywny" zapach rybci:) z pysia. Ale da sie przezyc. Co do oleju, fakt, po otwarciu butelki nalezy go zuzyc w kwartal, co przy moim psie nie jest problemem. Olej przechowuje w lodowce. Quote
agnieska Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 [quote name='Gabryjella']Akurat po oleju widać czy jest jeszcze zdatny do spożycia, miał ładną konsystencję i śmierdział rybą tak jak na początku, a pies nie wykazywał żadnych objawów w związku z tym, że przyjmował go dwa tygodnie dłużej niż na opakowaniu. ;)[/quote] Zdatny do spożycia do jedno, a gwarancja, że wciąż jest tak samo wartościowy jak zaraz po otwarciu to drugie ;) każdy olej ma swoje warunki i czas przechowywania. Quote
Bura Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 [quote name='sota36']Moze info sie przyda. My stosujemy olej rybny oraz podaje karme z lososia. Produkty te zawieraja NNKT. Pies ma ladny, intensywny kolor, bo jak sie dowiedzialam wlasnie te produkty " wyciagaja " kolor, pies dobrze trawi, jestem zadowolona. Jedna wada, po jedzeniu... "cudowny, intensywny" zapach rybci:) z pysia. Ale da sie przezyc. Co do oleju, fakt, po otwarciu butelki nalezy go zuzyc w kwartal, co przy moim psie nie jest problemem. Olej przechowuje w lodowce.[/quote] A karmę to jaką używacie?? Quote
sota36 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 A psiak wcina lososia z ryzem - jakos rybcie lubi:) Quote
Bura Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 [quote name='sota36']A psiak wcina lososia z ryzem - jakos rybcie lubi:)[/quote] A jakiej firmy?? F4D ?? Quote
Bura Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 [quote name='sota36']Nie, Arion.[/quote] To jest Arion z łososiem?? Nie wiedziałam. Dzięki! Nie ma jej nigdzie na necie, może masz jakieś źródło?? Quote
sota36 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Ja jestem zrodlem :)wiec szewc w dziurawych butach nie chodzi, tym razem:) A losos jest do dostania w Klubie Hodowcy Ariona. Quote
DorkaWD Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Sota36, tylko, że jeszcze trzeba być tym HODOWCĄ! Przeczytałam wątek i do teraz nie mam pojęcia o jakim (jakiej firmy) oleju mowa. Mam problem z netem, więc być może jakieś linki nie są dla mnie widoczne. Mój burek uwielbia ryby, wystarczy, że dam odrobinę tuńczyka z puszki lub innej gotowanej rybki (w tej chwili lecimy na gotowanej rybie z siemiem lnianym) do suchej karmy i cała micha jest wylizana. Z pyska czuć rybcią, ale kto powiedział, że pies ma fiołkami pachnieć? Quote
agnieska Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name='DorkaWD']Sota36, tylko, że jeszcze trzeba być tym HODOWCĄ! Przeczytałam wątek i do teraz nie mam pojęcia o jakim (jakiej firmy) oleju mowa. Mam problem z netem, więc być może jakieś linki nie są dla mnie widoczne. Mój burek uwielbia ryby, wystarczy, że dam odrobinę tuńczyka z puszki lub innej gotowanej rybki (w tej chwili lecimy na gotowanej rybie z siemiem lnianym) do suchej karmy i cała micha jest wylizana. Z pyska czuć rybcią, ale kto powiedział, że pies ma fiołkami pachnieć?[/quote] Temat znajduje się na podforum firmy Fish4Dogs, więcej wiadomości na stronie dystrybutora [url=http://www.fish4dogs.pl/olej_z_lososia_sos.html]Olej z Quote
sota36 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Dorka - wyslalam Ci info na GG. Akurat HODOWCA nie jestem:) Quote
Bura Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name='sota36']Dorka - wyslalam Ci info na GG. Akurat HODOWCA nie jestem:)[/quote] A możesz mi też na temat tej karmy coś więcej na PW albo [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] ?? Interesuje mnie skład, bo dostęp pewnie przez gościa od którego miałam Ariona dawniej by się znalazł. Quote
Recommended Posts