Madziek Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Ja niestety nie wiem co z tą suczką i jej łapką. Jutro będę dzwonić do tamtego weterynarza pytać o badania krwi tego chudego psa z przytuliska, postaram się o nią podpytać. Jej by naprawdę przydał się tymczas, bo oprócz tego, że ma tą łapkę to jest bardzo nieśmiała i wycofana. Tylko, że podobno to starsza suczka, nie wiadomo ile będzie czekać na nowy dom. Tymczas jest zaoferowany do końca października - a co później? Quote
ecci Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 ja się rozłożyłam... ciągle się waham z tym Dt, to w sumie tylko kilka dni, a co później??? Quote
justynavege Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 skontaktujcie się z rotek_ jesli w grę wchodzi np hotelik Quote
ecci Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Kasia napisał(a):co z sunia? są jakieś wiesci? Kasiu wiadomosci beda w piatek!! Quote
ecci Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 pisałam na wątku Kostka teraz już Sajfera, że nie za bardzo jestem w stanie pójśc do przytuliska teraz, więc proszę o cierpliwośc, a może Ty Iv dałabyś radę podejśc? Quote
Iv Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Ja niestety nie mam teraz mozliwosci,przebywam w Niemczech:shake: Quote
ecci Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Iv napisał(a):Ja niestety nie mam teraz mozliwosci,przebywam w Niemczech:shake: to niestety, ale trzeba cierpliwie czekac...jak tylko bede miała możliwośc to tam pojadę! Quote
xmartix Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 wpisuję się, jak tam sunia? dalej w schronie??? Quote
ecci Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Sunia nie przeżyła, nikt nie zoperował jej łapy...Właśnie tydzień temu udało nam się w końcu dowiedziec co się z nią stało...W przytulisku jest zakaz wchodzenia i fotografowania...a my jesteśmy 2... Quote
Recommended Posts