*Gajowa* Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='Toscania']Ja nie wiem, czy kogoś to zainteresuje, ale Klara od dzisiaj zaczęła się podpierać na chorej łapce i nie przykurcza już jej pod brzuch:loveu::lol::multi:[/quote] Wspaniała wiadomość :multi: ! Trzymam kciuki za domek Klary :thumbs:... Quote
jayo Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Toscania, trzymamy kciuki nieustannie :loveu::loveu: Jestes bardzo dzielna ! Quote
Gem Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='jayo']Toscania, trzymamy kciuki nieustannie :loveu::loveu: Jestes bardzo dzielna ![/quote] Pewnie, że trzymamy :) A wsparcie finansowe nadal potrzebne? Pytam, bo dziś będę robił przelewy, więc mógłbym przy okazji wysłać. Quote
Ewusek Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 wsparcie finansowe jak najbardziej potrzebne. Na dzien dzisiejszy jest do zaplacenia 184 zl w lecznicy. Numer konta lecznicy podalam Toscani na pw. Tak sobie mysle, ze moze zrobic przelew dopiero w czwartek, po srodowej wizycie, to przelew poszedlby jak najbardziej aktualny i bylibysmy na zero. Pamietajcie, ze bedzie jeszcze operacja.... PS. Nie odzywalam sie, bo nie moglam sie dostac na dogo od tygodnia, dzisiaj mi sie udalo na kompie mojego TZa! Doszlam do wniosku, ze DOGO uzaleznia !!! Quote
Toscania Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Nie mogę otworzyć PW:placz:. Podczas jutrzejszej wizyty zapłacę kartą za dotychczasowe leczenie. Jutro ostatni dzień na odzew ze strony potencjalnego domku. Tak się boje:shake: Quote
Nicol Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 I ja trzymam kciuki by się udało i Klarcia miała super domek !!! Toscania :loveu::loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Nie mogłam się tez dostać na dogo :( Dziś kończy się bazarek na Klarę - miałs ię skończyć wczoraj ale ponieważ przez kilka dni dogo szalało przedłużyłam o jeden dzień . Jak tylko dostanę wszystkie wpłaty przeleję na wskazane konto , nie będzie tego bardzo dużo ale zawsze coś ;) Oczywiście trzymam kciuki za domek , żeby się nie rozmyślił i pokochał Klarę :loveu: Quote
Toscania Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Chyba się rozmyślił ten domek, bo nie dzwoni nie odbiera telefonów:placz:. W najbliższych dniach postaram się o artykulik prasowy o Klarze, o ile dzisiaj dojedzie fotograf z Super Expresu Quote
jayo Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='Toscania']Chyba się rozmyślił ten domek, bo nie dzwoni nie odbiera telefonów:placz:. W najbliższych dniach postaram się o artykulik prasowy o Klarze, o ile dzisiaj dojedzie fotograf z Super Expresu[/QUOTE] :(( Szukamy domu dla panienki w takim razie.. Quote
kika22 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='Toscania']Chyba się rozmyślił ten domek, bo nie dzwoni nie odbiera telefonów[/quote] :mad::mad::mad: A tak pocichu liczyłam,że jej już się uda:placz: Quote
Gem Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Przed chwilą przelałem 50 zł dla Klary (Tośki). A domek może jeszcze się odezwie. Quote
Rudzia-Bianca Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Domek nie wie co stracił :( Zakończyłam bazarek dla Klary , po wpłynięciu pieniędzy na moje konto komu mam je przelać? proszę o dane na pw . Quote
ewelinka_m Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [quote name='Toscania']Chyba się rozmyślił ten domek, bo nie dzwoni nie odbiera telefonów:placz:. [/quote] :-( szkoda ..taką miałam nadzieję Quote
Toscania Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [quote name='Rudzia-Bianca']Domek nie wie co stracił :( Zakończyłam bazarek dla Klary , po wpłynięciu pieniędzy na moje konto komu mam je przelać? proszę o dane na pw .[/quote] :lol:nie mogę wysyłać PW. Dane do przelewu ma GEM, bądź moje gg 2204191,mail:[email protected] [B]Szukajmy Klaruni domku, powoli tracę fizyczne możliwości stałej opieki (zmienili mi godziny pracy), więc nie wyrabiam:shake:. Szkoda kasy na hotel, tak mi się wydaje po prostu, może za bardzo się przywiązałam i za bardzo zależy mi na jej szczęściu[/B] Quote
Rudzia-Bianca Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 [CENTER][B][U][COLOR=red]POTRZEBNA POMOC !!!!![/COLOR][/U][/B][/CENTER] [CENTER][COLOR=black]Rozmawiałam z Toscania na gg, nie może wejść na dogo :( [/COLOR] Klara miewa się całkiem dobrze , ma energię do zabawy , w trakcie zabaw zdejmuje opatrunek, rozgryzła kołnierz i w zwiazku z tym pojawił się problem , Klara wymaga większej uwagi , czego Toscania nie moze jej na chwile obecną zapenić :( Dodatkowo zmienili jej godziny pracy :( Sunia zostaje na 10 godzin sama w domu a lepiej by było gdyby była pod opieką żeby leczenie nie poszło na marne i Klara nie straciła łapki . Klara świetnie dogaduje się z innymi psami ( Toscania ma kilka :evil_lol: więc sprawdziła ) , również z dziećmi nie ma problemu, jest chodzącą łagodnością , nie ma w niej agresji , bardzo potrzebuje człowieka . Hotel nie jest dla niej dobrym miejscem :( a jak nie nzajdziemy jej DT to będzie musiała tam tarfic bo Toscania nie jest w stanie zapewnić jej nalezytej opieki . Jutro kolejna wizyta u weta - trzymajcie kciuki . [/CENTER] [CENTER][COLOR=red]POTRZEBNY DT DLA KLARY NAJLEPIEJ W OKOLICY WARSZAWY ZE WZGLĘDU NA ROZPOCZETE LECZENIE , ŻEBY MOGŁO BYC KONTYNUOWANE U OBECNEGO LEKARZA[/COLOR] [/CENTER] Quote
kika22 Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 [CENTER][B][U][COLOR=red]POTRZEBNA POMOC !!!!![/COLOR][/U][/B] [B][U][COLOR=#ff0000][/COLOR][/U][/B] [B][U][COLOR=#ff0000]Dziewczyny zmiencie może tytuł:roll:[/COLOR][/U][/B][/CENTER] Quote
Rudzia-Bianca Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Napisałam do Fiony z prośbą o zmiane tytułu . Kika tez nie śpisz :evil_lol: Quote
Toscania Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 [SIZE=3][B][COLOR=Red]Sprawa jest BARDZO PILNA. Dla Klary MUSI się natychmiast znaleźć nowy DT lub DS. Powód jest taki,że sunia musi mieć 4xdziennie zmieniane opatrunki ozonowe no i podawany dalej antybiotyk (doustnie). Ja nie jestem w stanie jej tego zapewnić, a nie można dopuścić aby znowu zaczęło się paskudzić. W sobotę za tydzień Klara będzie miała nadcinaną ranę, aby szybciej się schodziła. Mam czas do jutra, w poniedziałek jak zwykle do pracy i szlag trafi zmianę opatrunków. [/COLOR][/B][/SIZE] Quote
jayo Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Dzwonilam do ewuska, Konstancin nieaktualny, miejsce juz zajete :shake: Jeszcze Gajowa spytam, choc zapsiona jest dosc ostro.. Quote
kika22 Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 [CENTER][B][U][COLOR=red]POTRZEBNA POMOC !!!!![/COLOR][/U][/B] DT dla suni:roll:[/CENTER] Quote
Recommended Posts