Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Warszawa, czy dacie radę sprawdzić domek dla tej suni:loveu:
Jesli tak prosze o kontak z Eurane;-)
[IMG]http://images31.fotosik.pl/385/10da3584ee1e5a39med.jpg[/IMG]

• Replies 472
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B][U]Fiona22[/U][/B] uaktualnij proszę pierwszy wątek , zmień tytuł i podaj konkretnie gdzie jest Klara , oraz jak już wielokrotnie prosiłam konto do wpłat na Klarę a później rozliczenia .

[B][U]Mosii[/U][/B] :loveu:
Jak się dzisiaj czuje wędrowniczka Klara ?

Posted

[B][COLOR=#ee82ee]Fundusze zbieramy na koncie fundacji AFN
z dopiskiem "ogony u fiony" [/COLOR][/B]

[B][COLOR=violet]Numer konta: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=violet]VWBank 78 2130 0004 2001 0388 0143 0001 [/COLOR][/B]
[B][COLOR=violet]Alarmowy fundusz nadziei na życie [/COLOR][/B]
[B][COLOR=violet]Ul. Jagiełły 5/19 [/COLOR][/B]
[B][COLOR=violet]14-100 Ostróda [/COLOR][/B]
[B]więcej na temat fundacji [/B]
[B][URL="http://www.afn.pl/"][COLOR=#0000ff]www.afn.pl[/COLOR][/URL][/B]

Posted

Odnośnie rozliczeń.
Jeszcze żadnych z mojej strony nie było więc nie mam czego rozliczac.

Odnośnie konta nie ma jeszcze ustalonego konta na które bedziemy zbierali pieniążki.

Posted

[quote name='Fiona.22']Odnośnie rozliczeń.
Jeszcze żadnych z mojej strony nie było więc nie mam czego rozliczac.[/quote]

Wiem Fiona22- dlatego napisałam "a później rozliczenia" :)

[quote name='Fiona.22']Odnośnie konta nie ma jeszcze ustalonego konta na które bedziemy zbierali pieniążki.[/quote]

No to czekamy :)

Posted

[quote name='malagos']a jak ratlerkowata Muszka, ze tak zapytam przy okazji? Nadal u mosii?[/quote]
Nie, Muszkę wczoraj zabraliśmy i jest u Fiony :roll:

Posted

Tosia jest u mnie w hoteliku, 10zł doba + karma(bo jednak duża ta nasza Tosia;) )
chętnych do pomocy prosze o wpłaty na konto:

[B]81 1050 1937 1000 0022 7471 1106[/B]

Monika Tatarska
ul. Sosnowa 3
97-540 Kajetanowice

z dopiskiem "Tosia"

Posted

Malagos więcej info na temat muszki w jej watku :)
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/kielce-pinczerka-trzymana-na-krowim-lancuchu-lapa-uratowana-szukamy-domu-116792/#post10527063[/URL]

Mosii dziękujemy za udostepnienie swojego konta w celu zbierania pieniążków.

Potrzeba tez pomoc w ogłoszeniach !!

Posted

Fiona, w nawiazaniu do rozmowy tel, przeslij mi na pw swoj adres, zebym mogla wyslac opis leczenia suczki.
Wczoraj bylam w lecznicy i mam wszystkie wydruki.

Pati -smutno ci...

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']I nastała straszliwa cisza :( znowu nie wiadomo co z Klara :(
Napiszcie proszę co u niej . [/quote]
Po wybraniu numeru do Mosii pojawia się komunikat "Wybrany numer jest nieprawidłowy". Net też miała z iPlusa, więc na razie jest chyba odcięta od świata, a my od informacji :/

Posted

[quote name='Ewusek']kto prowadzil wplywy Klary ??? Trzeba uregulowac dlug w lecznicy w wysokosci 214 zl.

Mosii, wymiziaj ode mnie suczynke :-)[/quote]
Ewusek Toscania pisała że jest organizowana zbiórka na Klarę na forum ale nie pamiętam jakim , pisała że sa pieniądze na wizytę u weta , tylko nie wiem czy cała kwota .

Mosii czekamy na zdjęcia :)

Posted

[quote name='Ewusek']ja wiem, ze byla zbiorka, ale nie ma teraz Toscani, przynajmniej nie udziela sie na watkach...napisze jej pw.[/quote]

Już jestem. Dogo nie bardzo chciało mnie wpuścić. Nie mam nic na PW więc na ogólnym forum: na koncie Klary jest 57,50zł. Zaraz je przeleję na lecznicę. Wiem,że pieniążki z bazarku już nie szły na to konto. Obawiam się,że dalsze wpływy i juz nie do mnie mogą być dopiero w listopadzie wiadomo, po 1, po wypłatach. Pozdrawiam.

PS Nie mogę się doczekać foteczek i wiadomości o Klarze. Mimo wszystko czuję się współodpowiedzialna i moralniak pozostał...

Posted

W górę Klara! Potrzebne pieniążki na leczenie i hotelik Klary. Mam nadzieję, że znajda się dobre dusze, które jej pomogą, a już w ogóle nie mogę się doczekać aż znajdzie się dla niej super domek.

Posted

Podaje nr konta, dla tych, ktorzy chca pomoc splacac dlug w lecznicy. Pieniadze mozna wplacic bezposrednio na konto lecznicy - tylko ja nie bede wiedziala kto ile wplacil -

Lecznica Weterynaryjna Wila Wet
ul. Kosiarzy 37 lok. 70
Warszawa
45 1500 127212 127005 2880 0000
z dopiskiem: Ewa Kutner - dług za Klarę

lub na moje konto:
Ewa Kutner
Wyrzyki 50A
0-150 Świercze
39 1140 2004 0000 3102 1219 1477
z dopiskiem - spłata długu za Klare

Jezeli wplywy beda u mnie na koncie, to napisze kto ile wplacil a potem przeleje na konto lecznicy.
Pamietajmy, ze Klara ma miec jeszcze artrodeze i na to tez juz musimy zaczac zbierac, zeby zaplacic od razu a nie pozniej splacac dlug.

Wszystkim wplacajacym dziekuje

Pati - czy u Ciebie mamy jeszcze jakis dlug za Klare ?