Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dzidda']:lol:hehehe...wymyśliłam plan prawie idealny??:lol: może uda się w spokoju drogę przebyć...hehehe[/quote]
a co ??? lasem bedziecie jechac???:evil_lol:

• Replies 293
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

generalnie za duzo miejscowosci to sie nie mija....:lol: tak to sa lasy i wioski więc mam nadzieję że o 4 rano nikt krowy wyprowadzał na pole nie będzie:lol:

Posted

Mój Monti jak jedziemy to dosłownie wszystko co się rusza za szybą porozrywałby na strzępy. A ma ku temu możliwości, 5 kg żywej wagi, więc kawał psa. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Łateczku, życzę udanej podróży. :loveu:

Posted

Dzidda o której najwcześniej mogę przywieźć Łatka? Właśnie dzisiaj sobie uświadomiłam że w piątek o 19:30 mam służbową kolację wigilijną w Zielonce. W piątek wszyscy będa wyjeżdżali z Warszawy więc nie wiem czy na nią zdąże:shake:.

Posted

[quote name='dzidda']Dlatego napisałam prawie idealny:lol: no ale zobaczymy jak to wyjdzie...będą chłopaki musiały się pomieścić i pogodzić jakoś:cool3:[/quote]
Łatus to kochane stworzonko,które lubi popisywac sie przed człowiekiem i być za to glaskany, tulony itd.... napewno bedzie chciał siedziec na siedzeniu obok kierowcy.
życzę Wam szczęśliwej podróży do celu;-))

Posted

UFFFFFFFFFF-udało mi sie zmartwypowstać-świat bez gorączki jest taki sliczny...no i nasz Łatek ..już za momencik....będzie w domu i jak tu sie nie cieszyc:p

Posted

biedny Łatek zestresowany strasznie bo maja męczydusza mu nie chce dać spokoju i liże i męczy:lol: ale już wie że kryć się musi na kanapie:lol: no i pieszczoch z niego straszny....heheheh no i oczywiście mi już dom zaznaczył....pewnie ze stresu ale już posprzątane i śladu nie ma:lol:

Posted

Nie przejmowałabym się za bardzo tym "znaczeniem". Psy to lubią robić na nieznanym, nowym terenie, dlatego między innymi nigdy nie zabieram mojego Montiego "w gości", bo robi to namiętnie. W domu nigdy.

Posted

Rozmawiałam z P.Beatą w południe. Łatek grzecznie jechał z Elbląga do Gdańska. Na początku trochę się wiercił i był niespokojny. Później się położył i usnął. Biedaczek za dużo wrażeń jak na tak krótki czas.

Najpierw jedna ciotka zabrała go do samochodu. Później przekazała go innej ciotce i jej psu który wymęczył Łatka;). Pobudka w środku nocy i długa podróż. Później znowu nowa ciotka i nowy samochód. Dużo tego jak na takiego małego łobuza jak Łatek ale jakoś dotrwał.

W domu od razu obszczekał wszystkie koty co mnie trochę zdziwiło bo jak robiliśmy test to wcale nie reagował na kota, bo był bardzo zaaferowny tym że znalazł się w domu. Ale na szczęście te szczekanie jest raczej przyjacielskie - nie agresywne.

Mam nadzieję że będziemy mieli na bieżąco informacje o Łatku - cioteczko Koss jesteś na miejscu więc liczymy na to;).

Jeszcze raz serdecznie wszystkim dziękuję za pomoc.

[COLOR=red]Cioteczkom które wpłacały pieniążki na badanie Łatka:loveu:.[/COLOR]
[COLOR=red]Koss za znalezienie domu:loveu:. [/COLOR]
[COLOR=red]Ania - Dzidda za nocleg i transport:loveu:[/COLOR]
[COLOR=red][/COLOR]
[COLOR=red]Szczególnie dziękuję Przyjaciel Koni za to że uwierzyła w to że Łatek znajdzie dom i przekonała mnie że warto mu pomóc:loveu:[/COLOR]

Posted

Łatek jak pisze Beata jest słodkim łobuzem...jutro jego Pani chce umówic go do wet.-podałam swoich ulubionych...może:p
A ja mam piekny wigilijny prezent od ......????? Ła:lol::multi:tek grzeje dooopke w SWOIM domu u boku SWOJEGO człowieka i swiat jakby lepszy...

Posted

Hej Iwonko,
Łatek zaznacza teren sikając na moją choinkę i pianino ;).
Goni koty.
Ale, co mnie niepokoi NAPRAWDĘ- przez to, że został porzucony - chodzi za
mną krok, w krok i WYJE, z całych płuc, jak mu zniknę, nawet tylko
śmieci wyrzucić ;(.
Ćwiczymy moje znikanie na chwilę i niecieszenie się po powrocie.
Książkowo.
JA już go uwielbiam!
Jest śliczny, energiczny, przytulasty i straszliwy z niego bystrzacha.
No, cudo!
Trzymaj proszę kciuki, żeby wszystko się ułożyło, bo my pracujemy po 8
godzin dziennie...Ech.

Wyślę jutro zdjęcia z wspólnych przygotowań przedświątecznych.
Dzięki za namiary do wet'ów.
Jutro idziemy sie szczepić, odrobaczać i w ogóle.

[SIZE=3][COLOR=green][B]taki śliczny mail otrzymałam od Beaty..[/B][/COLOR][/SIZE]

Posted

o jeny jak się ciesze,że on ma już bezpieczny..:loveu::loveu:
Z tym znaczeniem to mu przejdzie... zazwyczaj tak psy robia w nowym domu..moja znajda Oskar - Merlin tez przez pierwsze dwa dni posikiwał w hoteliku u Pati;-)) a potem przeszło mu..

Moja tymczasowiczka Sara - temperementem przypominająca Łatka też obszczekiwała początkowo moje koty.. i zawsze jak miała okazję to do nich leciała.. ale robiła to z sympatii - chciała nawiązać zabawę i przyjaźń, podsuwała im piłeczki noskiem i bidna miala nadzieję,że coś z tego wyjdzie.. łatek zaakceptuje kocia rodznkę jako swoje stadko tylko potrzebuje troche czasu na ADAPTaCJE w nowych warunkach..;-))

bedzie super zobaczycie!!!!