peate Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 jak tam Lucky? bryka już z resztą kociaków? Quote
Jola_K Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 peate napisał(a):jak tam Lucky? bryka już z resztą kociaków?jeszcze kilka dni go poizoluje chociaz Lucky juz chcialby biegac, zwiewa mi nagminnie z klatki i musze latac za nim i urzadzac polowanie jest zwinny, szybki, wziety na rece robi wygibasy lubi sie tulic juz wkrotce bedzie mial swobode, juz niedlugo telefon milczy - zero adopcji :placz: Quote
peate Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 malutki biegnij na samą górę! może jakiś banerek, albo ogłoszenia? bo tutaj na wątek nikt nie zagląda :shake: Quote
Jola_K Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 w weekend przeniose go do kociarni Myszki mam nadzieje ze bedzie dobrze, ze czegos wraz z nim nie zaszczepie u tych kotow w koncu bedzie mial wolnosc Quote
peate Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 no Lucky :cool3: na reszcie będziesz mógł poszaleć :evil_lol: Quote
Jola_K Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 [quote name='peate']i chyba nici z szaleństw :shake:[/QUOTE] ano, nici :shake: jestem juz musialam zlapac oddech, odpoczac troche mala kropka na nosie, ktora zauwazylam po powrocie z lecznicy u Luckyego, zaczela sie powiekszac :placz: podobna zmiane ma na lapce to pewnie tez grzyb smaruje go tym samym specyfikiem co reszte grzybicznych kotkow mialam go wypuscic do reszty grupy, dobrze ze zrobilam te kwarantanne, inaczej choroba rozniosla by sie na inne kotki dlatego Lucky posiedzi jeszcze w tej malutkiej klatce, zal mi go, ale nie chce narazac pozostalych zwierzat :( pozostale kotki w ub srode mialy pobrane wycinki, ktore pojchaly do niemiec do renomowanego [B]laboratorium wetyrynaryjnego IDEXX[/B] spodziewam sie, ze wyniki beda jutro, dlugi weekend opoznil ich przybycie na ich podstawie dobierzemy lecznie, w ktore wlaczymy tez Luckiego Quote
peate Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 no i mam teraz wyrzuty sumienia, że zabrałam wczoraj maluchowi klatkę :placz: Quote
Jola_K Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 peate napisał(a):no i mam teraz wyrzuty sumienia, że zabrałam wczoraj maluchowi klatkę :placz: przeciez byla Ci potrzebna, dla innego kotka Lucky u siebie robi demolke, ja nie wiem jak na takiej malej powierzchni mozna tak przemeblowac "sprzety", miski z prawej na lewa, kuweta odwrotnie, a we wszystko zamotane poslanko, ktore warto by codziennie wymieniac bo jest mokre od wody, pozlepiane zwirkiem... :roll: po prostu on sie nudzi, tak dlugo jest juz sam :( Quote
peate Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 ja myślę, że jest zły, że znowu musi być zamknięty :-( w końcu on chyba większość swojego życia w zamknięciu spędził :-( nie ma się gdzie wyżyć, a to w końcu mały kociaczek jeszcze jest i tylko zabawa mu w głowie :-( jemu "jakaś tam" plamka na nosie nie przeszkadza :roll: biedactwo :-( Quote
Jola_K Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 na pewno ma dosc klatki, podczas sprzatania zawsze szuka okazji by mi zwiac plamka na nosie i lapce to znak ze musze bardzo uwazac, widze jak trudno leczy sie grzyba, nie moge narazac innych kotkow :shake: Quote
peate Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 no to trzymam kciuki żeby grzybek szybko się wyleczył :thumbs: i Lucky w końcu mógł nacieszyć się wolnością do woli :lol: Quote
peate Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 i jak tam ten grzybek? wiadomo już coś nowego? jakieś nowe sposoby zwalczenia są? Quote
Jola_K Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 czekamy na wyniki co to za dziadostwo a ja w miedzy czasie dostalam ponaglenie z lecznicy, za niezaplacone rachunki Quote
peate Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Lucky w górę! prosi o domek i pieniążki na niezbędne lekarstwa :-( Quote
przyjaciel_koni Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 To koteczek specjalnej troski !!!! Potrzebuje dobrej karmy ! Prosimy bardzo o wsparcie finansowe !!!! U Joli kryzys jak diabli... Tyle chorych kociaków... Quote
peate Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [quote name='przyjaciel_koni']To koteczek specjalnej troski !!!! Potrzebuje dobrej karmy ! Prosimy bardzo o wsparcie finansowe !!!! U Joli kryzys jak diabli... Tyle chorych kociaków... prosimy :modla: Quote
Jola_K Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 do niego to ja trzymacza potrzebuje :roll: to zywe srebro, nie obfoce bez pomocy Quote
przyjaciel_koni Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Przyklej taśmą klejącą do podłoża... Wiesz na płasko i każda łapa osobno i ogon... Piękne foty wyjdą !!! Teraz takie dobre taśmy robią... A tak poważnie - prosimy !!!! Pomóżcie Dogomaniacy finansowo !!!! Quote
peate Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 uważaj przyjacielu koni, bo jeszcze ktoś weźmie sobie do serca to co napisałaś i poprzykleja jakiegoś kociaka ;) a tymczasem Lucky w górę! zbiera pieniążki na lekarstwa oraz na lepsze jedzonko Quote
Recommended Posts