Olena84 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Co? Jakto mała ma dom??? Beata dlaczego poskąpiłaś mi smsa? Quote
_beatka_ Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 bo chciałam wypytać wpierw martę o szczegóły;) Quote
mysza 1 Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Hurra! Wreszcie wszystkie w domkach:multi:! Quote
asiaf1 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 dostałam smsa od Pana "Niunia jest bardzo spokojna i grzeczna. Już 3 razy była na spacerze i bardzo ładnie chodzi na smyczy.Żona jest zachwycona!" Quote
Martulinek Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Miłkę wzięli młodzi, ciepli, serdeczni, wrażliwi i odpowiedzialni ludzie, tacy jakich można było sobie dla niej wymarzyć :loveu: Sami uprzedzili, że są przygotowani na to, że mała będzie jeszcze posikiwać w domu, że będzie potrzebować jeszcze trochę czasu na oswojenie, bo jest nieśmiałym pieskiem. Wiedzą, że spaceruje od niedawna i wszystko jest jeszcze dla niej nowe. Mieli w swoich domach kilkunastoletnich pudla i ratlerka. Miłka nie tylko znalazła dom. Jak weszłam, to sunia siedziała właśnie na stole w gabinecie. Jak zobaczyłam, jak ta pani na nią patrzy, jak głaszcze tą wystraszoną kruszynkę, z jakim przejęciem ją trzymła na rękach, mimo, ze mała bała się jeszcze przytulić, to jestem pewna, że Miłka będzie częścią rodziny:multi::loveu: Quote
_beatka_ Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 no to super!:multi::multi::multi: kurcze tylko teraz mis oleny jest bezrobotny:evil_lol: Quote
Olena84 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Wezme go i oddam pierwotnemu właścicielowi. Quote
_beatka_ Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 weźmiesz go?:-o:mad: lepiej poczekaj na nową dostawę biedaków;) Quote
_beatka_ Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 nie martw się , w weekend ma być łapanka szczeniaków:razz: Quote
Olena84 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 No dobra, byle tylko był używany, a nie siedział na kaloryferze:shake:. Quote
mysza 1 Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 Asiu, masz może zdjęcia suniek z nowych domów? Kiedyś miałam ale chyba w starej służbowej poczcie. Na stronę bym dała ;) Quote
Recommended Posts