Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zapytam P. Andrzeja, czy by sie nie dalo po jakis promocyjnych cenach umiescic malego ogloszonka np. we Wrozce/Werandzie.
Te miesieczniki czyta wiele osób, nie tylko psiarze, w wiekszosci przeciez zapsieni. We Wrozce mial ogloszenie sparalizowany Oskar od Asiaf.

Posted

[quote name='Ulka18']Zapytam P. Andrzeja, czy by sie nie dalo po jakis promocyjnych cenach umiescic malego ogloszonka np. we Wrozce/Werandzie.
Te miesieczniki czyta wiele osób, nie tylko psiarze, w wiekszosci przeciez zapsieni. We Wrozce mial ogloszenie sparalizowany Oskar od Asiaf.[/quote]

Właśnie w ostatnim numerze [B]WerandaCountry[/B] jest artykuł o stosunkach psio-kocich. Całkiem fajnie napisane. Może warto by było podpytac o artukuł o psach z hoteliku? Zapytac przeciez zawsze można a nóż podchwycą temat :cool3:.

Posted

Zapytam, zapytam. Pan Andrzej jako wydawca ma przeciez ogromny i zdecydowany wplyw na zawartosc kazdego numeru, a nam potrzeba kilka dobrych zdan i kilka zdjec. Majce przydalaby sie dobra promocja ;)

Posted

To mógłby byc fajny artykuł :cool3:. Można pokazac kogoś, kto ma fajny dom na prowincji a w domu psy adoptowane i następnie pokazac psy do adopcji od Murki :evil_lol:. Ależ sprytny plan :diabloti:.
Ileż można czytac w prasie o wspaniałych domach znanych ludzi i stadach rasowych psów w nich mieszkających? W tym ostatnim numerze jest pokazane obejście domu, gdzie mieszka Kraśko z żoną. Oczywiście nierasowego psa się tam nie uświadczy. Szkoda, szkoda ...:roll:.

Posted

[quote name='Reno2001']To mógłby byc fajny artykuł :cool3:. Można pokazac kogoś, kto ma fajny dom na prowincji a w domu psy adoptowane i następnie pokazac psy do adopcji od Murki :evil_lol:. [/quote]
No wlasnie, zapraszam do siebie do domu na prowincji. Jest jeden pies ze schroniska i uratowany kot.

Posted

Dziś mija kolejny miesiąc pobytu Mai u nas więc robię rozliczenie...

[B]Stan konta z dnia 18 listopada wynosił +1456,50 zł.[/B]

[B]Koszty:[/B]
300 zł hotelowanie
20 zł szczepienie p. wirusówkom
1,80 zł wystawienie książeczki zdrowia
[B]Razem: 321,80 zł[/B]

1456,50 zł - 321,80 zł = 1134,70 zł
[COLOR=Red][B]Stan konta na 18 grudzień wynosi +1134,70 zł.[/B][/COLOR]

U Mai wsio ok. W domu tak jakby jej nie było. Planujemy ją niedługo przenieść z łazienki do kuchni, aby się bardziej oswajała z ludźmi i ich obecnością.
Spacery wyglądają przeważnie tak, że zrobi co ma zrobić i od razu kieruje się do drzwi wejściowych do domu :razz:
Parę razy próbuję ją jeszcze przespacerować, ale i tak ciągnie ją wciąż do domu - do swojego cichego azylu za pralką, gdzie jest najbezpieczniej :lol:

Posted

Super, ze u Majki wszystko ok i ze jest coraz lepiej z jej socjalizacja, bardzo sie ciesze z postepow jakie robi sunia.

A teraz uwaga sensacja :multi:
Murka leć jutro po aparat i pstrykaj dobre zdjecia w duzej rozdzielczosci :modla: Pan Andrzej odpisal :lol::lol::lol:
[B]Oczywiście, że damy duże ogłoszenie o Mai i w tygodniku "Gwiazdy mówią" i w miesięczniku "Wróżka".
Parę dni temu znalazłem koło domu psa (nazwałem go "Traper") i dzięki
ogłoszeniom lokalnym i w moich pismach zgłosiło się kilkanaście osób
chętnych do jego adopcji. "Traper" ma już dom. Jutro prześlę Pani ogłoszenie, jakie zamieściłem: w prasie lokalnej (w nią wierzę najbardziej!), w swoich pismach i na słupach - gdzie się dało. W sumie było tego ze 30 ogłoszeń.
Minęło 10 dni i wciąż dzwonią telefony. Może tędy droga z Mają?
Ona jest taka ładna!!
Pozdrawiam i proszę o cierpliwość, bo ogłoszenie "Trapera" ma w innym
komputerze i prześlę je jutro.[/B] [B][COLOR="Red"]Poproszę o dobre zdjęcie ( w dużej rozdzielczości) Mai, a my już sami ogłoszenie takie jak dla "Trapera" - zaaranżujemy.[/COLOR][/B]

Posted

[B]Ulka[/B], ja mogę przesłać któreś z tych zdjęć co robiłam, mam wszystkie "naturalnej" wielkości (na forum zdjęcia zmniejszam). U nas teraz paskudna pogoda więc fotki na pewno ładne nie wyjdą nowe...
Tylko którą fotkę podesłać???

Super, może akurat ktoś się zgłosi??? :razz:

Posted

Murciu,
jesli masz niezmniejszone zdjecia Majki to wyslij te najladniejsze, moze to ostatnie na prostych nózkach? A moze Ci sie uda jakies pstryknac w domu?
Jutro wyslalabym do P. Andrzeja.

Licze na to, ze bedzie duzo zgloszen i moze rozkrecimy wiecej adopcji przy okazji :lol:

Posted

Wysłałam fotki.
W domu raczej nic pięknego nie pyknę, bo Maja robi strasznie przerażone miny do aparatu... Na spacerze znienacka to jeszcze jeszcze :cool3:

Posted

Mysle, ze jesli Pan Andrzej da tyle ogloszen dla Majki, to moze przy okazji telefonow i Gacek sie zalapie :wink: Nie chce wykorzystywac Pana Andrzeja, wierze jednak mocno, ze bedzie duzo telefonow i Gacek sie zalapie na którys z domkow. A jesli nie, to wtedy poprosimy Pana Andrzeja ponownie o pomoc, a moze jakis artykul o Murkowym Hoteliku :p

Posted

[quote name='Ulka18']Mysle, ze jesli Pan Andrzej da tyle ogloszen dla Majki, to moze przy okazji telefonow i Gacek sie zalapie :wink: Nie chce wykorzystywac Pana Andrzeja, wierze jednak mocno, ze bedzie duzo telefonow i Gacek sie zalapie na którys z domkow. A jesli nie, to wtedy poprosimy Pana Andrzeja ponownie o pomoc, a moze jakis artykul o Murkowym Hoteliku :p[/quote]

No, fakt. Tak się trochę rozpędziłam.

Posted

[FONT=Arial][SIZE=3]Pan Andrzej juz odpisal :multi::multi::multi:[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=3][B][SIZE=2]"Proszę o uwagi i zamieszczamy, gdzie sie ta. Wybrałem zdjęcie leżące (też w załączeniu), bo stojące nie wypadają zbyt efektownie."[/SIZE][/B]
[/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=3][QUOTE]
[FONT=Arial][SIZE=3]Nazywam się „Maja” i chyba ktoś mnie porzucił, a przedtem skrzywdził. Jakiś czas mieszkałam w schronisku w Mielcu, teraz w hoteliku „U Murki”. Chciałabym mieszkać u przyjaciół, którzy mnie już nigdy nie zawiodą. [/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=3]Mam około czterech lat i jestem „składakiem” – trochę we mnie dobermanki, umaszczenie mam setera i piękne brązowe oczy, które mówią wszystko o moim łagodnym usposobieniu. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=3]Jestem ułożona - chodzę przy nodze, nie brudzę w domu. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=3]Jestem wysterylizowana, zaszczepiona i odrobaczona, mam książeczkę zdrowia.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=3]SZUKAM DOMU I PRZYJACIÓŁ. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=3]Telefon moich tymczasowego opiekunów: 503 68 30 50, [/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=3]e-mail: [/SIZE][EMAIL="[email protected]"][SIZE=3][email protected][/SIZE][/EMAIL][SIZE=3]. [/SIZE][/FONT][/QUOTE][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Ulka18'][FONT=Arial][SIZE=3]Pan Andrzej juz odpisal :multi::multi::multi:[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=3][B][SIZE=2]"Proszę o uwagi i zamieszczamy, gdzie sie ta. Wybrałem zdjęcie leżące (też w załączeniu), bo stojące nie wypadają zbyt efektownie."[/SIZE][/B][/SIZE][/FONT][SIZE=3]
[/SIZE][/quote]

Ależ szybka reakcja :crazyeye:. [SIZE=3][COLOR=darkgreen][B]SUPER!!!!![/B][/COLOR][/SIZE]

Posted

Ogloszenia Mai sa juz na [URL="http://www.wrozka.com.pl"]www.wrozka.com.pl[/URL], [URL="http://www.gwiazdy.com.pl"]www.gwiazdy.com.pl[/URL]
Pan Andrzej prosil o namiary na lokalna prase, zeby dac w niej ogloszenia.

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img377.imageshack.us/img377/2967/majack6.jpg[/IMG][/URL]