Bliss Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='malawaszka']jejku jak oni się tulą!!!! wow! u mnie nie ma szans na takie poufalości... no szkoda, że mama tylko takiego kotka chce, ale i taki się zdarzają niestety w potrzebie...[/QUOTE] no to jak się zdarzają to pamiętaj - ja ją spróbuję wstrzymać z tym kupnem ... a sierściuchy tulą się tak na codzień :loveu: baaardzo rzadko się kłócą ale ścierka robi swoje :cool3: tylko są zazdrośni o siebie i jak głaskam to muszę oba na raz ... i tylko mam wrażenie, że Myszor się starzeje ... ma takie fazy czasem, że współpracuje z dziećmi (tak jak pisałam bawi się i daje ,,tresować") a ma dni, że na moje dzieciny warczy i gryzie ... i gryzie mocno ale nie ma w tym wściekłości (wiecie o czym mówię na pewno) tyko to tak wygląda jakby wybudzony nie wiedział o co chodzi ... małe już wiedzą, że on się czasem chce bawić a czasem nie i przyjęły to do wiadomości a od draśnięcia to jeszcze nikt nie umarł więc gra muzyka póki co :) ale tak czy siak smutne to trochę bo one mu na serio krzywdy nie robią - tylko chcą jak z młodym w kazdej chwili dyspozycyjnym (czy śpi czy je) bawić się i szaleć :) ale co tam - Myszor jak nie chce to włazi pod stół koło mnie i udaje, że go nie ma i już wyklarowałam dzieciakom, żeby go nie wydłubywały wtedy i jakoś to się układa póki co :) Quote
malawaszka Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 ehhh kochany niuniuś.... niestety taka kolej rzeczy :( ja nawet nie chcę pisac, jak czasem widzę jak się moje dziewczyny starzeją... dobrze, że masz mądre panny i rozumieja że czasem psina potrzebuje spokoju :) Quote
Bliss Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 szarlotka dla pewnych cioć, które chciały Myszora odwiedzić ;) i dla wszystkich, które zaglądają :loveu: [IMG]http://profumo.blox.pl/resource/szarlotka.jpg[/IMG] Quote
ockhama Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Bliss']szarlotka dla pewnych cioć, które chciały Myszora odwiedzić ;) i dla wszystkich, które zaglądają :loveu: [IMG]http://profumo.blox.pl/resource/szarlotka.jpg[/IMG][/QUOTE] mmmmmm.... wygląda smakowicie :oops: super - no i teraz nie zasnę... ;) Quote
Maupa4 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Dzień Dobry :) Zgodnie z wczorajszą obietnicą wpadamy na: [IMG]http://www.gotujmy.pl/ri/31509_kawa-po-irlandzku_0_2.jpg[/IMG] I przynieśliśmy ze sobą trochę: [IMG]http://ugotuj.to/im/3/1919/z1919943M.jpg[/IMG] [COLOR=Silver]Tak na wszelki wypadek jakby szarlotki za szybko zabrakło ... [/COLOR]:oops: Przeczytaliśmy wszystko od A do Zet. Tak - podczytywaliśmy wątek - więc częśc sobie przypomnieliśmy a końcówkę doczytaliśmy. ;) No tylko ... zdjęcia z wątku ... "ukradli" :placz: W związku z tym poprosimy o całe mnóstwo nowych. Quote
malawaszka Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 jejjj ależ tu smakowitości!!!!!!!!!! :mdleje: grubnę od samego patrzenia :cry: Quote
Bliss Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 ja tyż grubnę od patrzenia :evil_lol: ciotki krzyczą że fot nie ma - kurczę ja robię tyle zdjęć przez rok co Wy przez tydzień :razz: Quote
malawaszka Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 haha teraz jak kruszka jest u mnie to aparat mi chyba przyrośnie do ręki :lol: i wcale nie są to wszystkie zdjęcia takie same :lol: Quote
Bliss Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 kudłaci po serwisie młody ma uszy czyste a dłubie bo widocznie lubi :p a Myszor - dostał zastrzyki na wątrobę, przeciwzapalne i antybiotyk. Czerwone gardło ma :-o - w życiu mój pies żaden na gardło nie chorował ale ja widocznie jeszcze mało widziałam ;), ma powiększone węzły i twardy brzuch. Ale jest wesoły i uśmiechnięty. Jutro powtórka a potem jak mu przejdzie będzie serwis robaczany i kleszczowy :). No i po 10 minutach Myszor bronił lecznicy przed intruzami :diabloti: - obszczekał nawet ludzi na chodniku za siatką :razz: natomiast diablę wykonało dziki taniec deszczu po całej lecznicy włącznie z samodzielnym wskoczeniem na stół - głupol mały nie wiedział jeszcze czym to pachnie bo w lecznicy był tylko raz i to na jasiu więc pewnie zapomniał :evil_lol:. Mamy to szczęście, że serwisujemy się w domku a dziś dla odmiany podjechaliśmy bo po południu nie mam czasu bo .... bo .... tadam!!!!!! jadę po psiołkę dla p. Stasi :multi::multi::multi: Quote
Bliss Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 to będzie nasza koleżanka Bajeczka :) taka byłam przerażona :-( [IMG]http://img683.imageshack.us/img683/6509/69396389.jpg[/IMG] a teraz dzięki kochanym dziewczynom przeszła cudną metamorfozę i wygląda tak: [IMG]http://img413.imageshack.us/img413/8986/bajusiam.jpg[/IMG] Quote
malawaszka Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 [quote name='Bliss'] Czerwone gardło ma :-o - w życiu mój pies żaden na gardło nie chorował ale ja widocznie jeszcze mało widziałam ;), ma powiększone węzły i twardy brzuch. Ale jest wesoły i uśmiechnięty.[/QUOTE] ooo to to samo co u nas!!!!! ale skąd się wzięło na tym moim zadupiu???!!!! burki wiejskie zdrowe - przynajmniej tak wyglądają, a Luncia nie była uśmiechnięta :( ale już lepiej :) super, że malutka już dziś przyjedzie!!!!! :kciuki: Quote
Bliss Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='malawaszka']ooo to to samo co u nas!!!!! ale skąd się wzięło na tym moim zadupiu???!!!! burki wiejskie zdrowe - przynajmniej tak wyglądają, a Luncia nie była uśmiechnięta :( ale już lepiej :) super, że malutka już dziś przyjedzie!!!!! :kciuki:[/QUOTE] ano widzisz - mi powiedziała moja koleżanka, że to jakiś wirus jest psi i u nas dużo psów ma teraz te dolegliwości - demon zdrowy jego nic nie rusza .... :p Quote
malawaszka Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 a mówiła też, że ten wirus i ludzki i psi? bo mnie też gardło bolało :roll: Quote
Bliss Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 no nie :D - a pytałam ją bo ona też kicha :diabloti: więc się z niej pośmiałam, że psią grypę ma :evil_lol: ale mówi że to jakieś cudo psie - kota nie miała też z tym paskudztwem - ale mówi że spokojnie bo szybko i ładnie się toto leczy Quote
malawaszka Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 no to musi być to samo bo kruszka szybko doszła do siebie, Lunie też zaaplikowałam antybiot i po dwóch dniach już prawie ok Quote
Bliss Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 kurczę martwię się trochę Myszorem ... ciocia wetka nie jest zadowolona ze stanu jego zdrowia :shake:... mimo kolejnych antybiotyków on ma nadal powiększone węzły - czyli coś się mu dzieje i antybiotyk tego ,,nie rozgania". No i ma niska temperature. Jutro prawdopodobnie pobieranie krwi będzie miał jeśli się nie poprawi ... Ale jakbym na niego dziś spojrzała to nawet by mi do głowy nie przyszło, że coś mu jest - wesoły, rozbrykany z uśmiechniętą paszczą ... dziwne to jakieś - przecież jakby był chory to nie brykałby chyba jak zawsze? Quote
malawaszka Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 może "po prostu" wiek... oby - trzymam za Was :kciuki: Quote
Bliss Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 [quote name='malawaszka']może "po prostu" wiek... oby - trzymam za Was :kciuki:[/QUOTE] dzięki za kciukasa - jutro znowu na przegląd .. jezuuu on jest taki kochany! uśmiecha się, tańczy, śpiewa :loveu: ja się trzymam mysli, że jakby był chory to by nie był wesoły - tak jak przy tym zatruciu ostatnio ... Quote
Mada:) Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Trzymamy kciuki za powrót do zdrowia! :) Ależ psiak ma szczęście, że tak o niego się troszczą! :D Quote
malawaszka Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 [quote name='Bliss'] ja się trzymam mysli, że jakby był chory to by nie był wesoły - tak jak przy tym zatruciu ostatnio ...[/QUOTE] oo dokładnie! jak pies chory to zaraz jest osowiały Quote
Bliss Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 dziś mieliśmy wizytę nowej koleżanki Bajki Myszora niewiele na fotach bo on z filozoficznym spokojem warkotami pacyfikował gówniarstwo, które szalało nieprzyzwoicie :evil_lol: mordowali się itd np tak :roll: [IMG]http://i44.tinypic.com/64qhkp.jpg[/IMG] a Myszor wolał z dziećmi robić portret mamy :cool3: (czyli mnie jeśli nie poznałyście :diabloti:) [IMG]http://i42.tinypic.com/x3hd85.jpg[/IMG] Quote
malawaszka Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 Bajusia szczęściarka :) portret Mamy bosski!!!!!! idealny wręcz :evil_lol: Quote
Bliss Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 [quote name='malawaszka']Bajusia szczęściarka :) portret Mamy bosski!!!!!! idealny wręcz :evil_lol:[/QUOTE] zwróć uwagę jakie mam szałowe rzęsy :razz: Quote
malawaszka Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 hqhahaha musisz używać jakiejś SUPER mascary :lol: i zalotki :lol: Quote
Bliss Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 [quote name='malawaszka']hqhahaha musisz używać jakiejś SUPER mascary :lol: i zalotki :lol:[/QUOTE] oczywiście, że najlepszej - z wiślanego piachu pomieszanego z błotem - polecam! nie muszę chyba wspominać, ze na koniec były tam też psie stemple - tak jakby róż na policzkach czy cóś ;) generalnie lubię być piękna :eviltong: Quote
Recommended Posts