Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sportowa :icon_roc: :evil_lol:

a tak w ogóle to właśnie zobaczyłam, że diable ma łupież! :-o

psy miewają łupież? czy się znowu w czymś wypaprał? co z tym zrobić? skąd się to bierze?

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

psy miewają łupież i to czasem bardzo uciazliwy :angryy: wiem coś o tym - Luna ma np teraz bo ją skubałam no i łuszczy się martwy naskórek, można wykapać w nizoralu :cool3:

a niektóre psy to są takie, ze jak się zestresują to w momencie im się potrafi zrobić łupieżysko :-o ale o to Demona nie podejrzewam jakoś :lol:

Posted

nie, nie - stresować to on się raczej nie stresuje :shake: on po prostu jest sobą w każdej sytuacji :mad:

może za często jest prany? mojego onka przez 13 lat tyle razy nie prałam co toto przez rok .. no talent ma chłopak ... jak i moja młodsza córka - oni we wszystkim się potrafią wysmarować :cool3:

Posted

malawaszka - możesz rzucić okiem czy nie przeszkadza Ci że troszkę zmasakrowałam Twój banerek? bo on taki duży a chciałam jeszcze inne w podpis wrzucić :oops:

Posted

Na ciemnotę w narodzie ręce i piersi opadają. Nie wiem czy kiedykolwiek do tych ludzi coś dotrze. My to już nie dożyjemy już tych czasów.
A chłopaki lanserzy aż miło popatrzeć :)

Posted

wróciliśmy :))

wszyscy - nikt się nie zapodział :p
było fajnie - jutro sklecę jakieś foty ;)
Powiem tylko - Misza jest super psem! chodził sobie po lesie wolny - na wołanie szybko przybiega, jest posłuszny i strasznie grzeczny! W samochodzie śpi jak suseł :)
Natomiast diablę chodziło upokorzone na postronku bo był urodzaj Yorków wielki a on chciał każdego uczesać na swoją modłę co nie zachwycało właścicielek - i jakoś im się nie dziwię :evil_lol:

Posted

[quote name='Bliss']
Natomiast diablę chodziło upokorzone na postronku bo był urodzaj Yorków wielki a on chciał każdego uczesać na swoją modłę co nie zachwycało właścicielek - i jakoś im się nie dziwię :evil_lol:[/quote]

:roflt: hahaha

czekam na jakieś foty wyjazdowe :loveu:

• 1 month later...
Posted

popiszę sobie troszkę :))

a więc - mieliśmy wczoraj burzę straszną - wyłączyli prąd. No i słuchajcie!!!!! w totalnych ciemnościach jak zapaliłam latarę to Miszka latał za światłem!!! wiecie - tak jak kocur za laserem! Czyli kochany coś tam widzi jak jest mocno jasno!!! Jakoś mnie to ucieszyło straszliwie - mój kochany piesek rusałka :loveu:

a Dżedaj takli mi dziś zrobił cyrk że już sama nie wiem co nim mysleć :roll:
Moja koleżanka wetka robiłam potfforom przegląd i stwierdziła że diablę ma uszy zakudlone i trza mu to wyrwać - więc do dzieła a ten gamoń darł się jak opętany, wyrywał, ze skóry wyłaził ...
więc kazała mi do lecznicy z nim przyjechać że może tak ,,oficjalnie" lepiej pójdzie ... no masakra jakaś była totalna - związałyśmy gadzinę bo paszczą na ciocię swoją kłapał jak jakiś dzik! ale to nic nie dało ... miotał się że myślałyśmy że zawału dostanie zanim mu tych uszu dotknęła tak na prawdę :roll:
no a ponieważ powiedziała mi że coś mu się w tym uchu babrze i trzeba to oczyścić to pierwszy raz w historii - nie wiem czy ogólnej ale jej zawodowej co już kilka ładnych lat trwa - czyściła uszy psu NA GŁUPIM JASIU!!!!

masakra jakaś - jeszcze mnie trzęsie bo tak się biedak miotał że serio się bałam że zawału jakiegoś dostanie ...

Posted

uuuu biedny maluch - dlatego walczył bo go bolało - wzięłyście wymaz? dobrze by było od razu trafnie zacząć leczyć nie na oko jak ona tak panikuje - synuś mamusi :loveu::lol:

Posted

wymaz wzięty ale nawet już nie wiem kiedy wynik jakiś będzie :-o kurna zafiksowałam się że biedny piesek i dooopa ... ale nic to - ma czymś poparane te ucholce i ponoć dramatu nie ma tylko tak miał zaklajstrowane kudłami że zastanawiam się czy on w ogóle coś słyszał :cool3:

chociaż nie - słyszał na pewno - garnek, lodówkę oraz nóż na desce nawet z bardzo dużej odległości :evil_lol:

Posted

no histeryczny :mad: przecież musiałam go ogolić bo doszorować z farby się nie dał ... bo musiałam to wyczesywać takie posklejane itd i jeszcze rozpuszczalnik nie pachniał kością ...

no ten typ tak już chyba ma :diabloti:

Posted

oj miał Miszka szczęscie tyle kilometrów przejechał ale domek ma wymarzony a ja głaskanko obu psiurkom zostawiam bom jednego i drugiego pokochac zdążyła:loveu::loveu:

• 4 weeks later...
Posted

hej hej :) co dobrego?
dawno mnie nie było ale już niebawem rusza przedszkole więc czasu ciut więcej będę miała :multi:

nawet fotek za bardzo nie mam :shake: - tzn mam np dzieci w wodzie, dzieci nie w wodzie, żyrafy i słonie, dzieci w wodzie, dzieci nie w wodzie, kwiatki, bratki, dzieci w wodzie .... :evil_lol:

ale jakiś uśmiech Wam poślemy :p

[IMG]http://i27.tinypic.com/33eivdy.jpg[/IMG]