Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdrówka Wam życzymy i dziekujemy za pozdrowienia.
Jak miło znów chłopaków ujrzec tak mocno się za tymi mordkami steskniłam ze wyściskaj je ode mnie obydwa.
Buziaki tez przesyłam dla Dziewczynek. A domek dla ptaszków super.
Ps. u nas też śnieg i lód.

Posted

[COLOR=red]Ktoś tu jakieś wystawowe psy powstawiał, a podobno jeden z nich to schroniskowy Miszka.:cool3:
Węszę tu jakąś podmianę :diabloti:, albo niesamowitą zmianę.:loveu:[/COLOR]

[B][COLOR=blue]Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku![/COLOR][/B]

Posted

Ja potwierdzam ten z różowym na pyszczku to Miszka we własnej psiej osobie. Prawda że ma się dobrze? To od razu widac. Ma wspaniały domek i świetnego kolegę do zabawy.

• 2 weeks later...
Posted

sznaucer jest zaiste psem przedziwnym ...

tłumaczyłam kundlom jak komu dobremu - pies porządny pomarańczy nie jada, nie sępcie psiny bo wy tego nie lubicie ...
macie, powąchajcie że to nie jest dla psów ...

no i tyle - pomarańcze zeżarły psy ... ja sobie powąchałam :diabloti:

a fotek nie ma. Poszlismy na sanki z aparatem jak najbardziej tylko bez akumulatora :roll: - no ale za to naładowany jest jak nigdy :evil_lol:

ps postuluję za końcem zimy! te kapotki, szaliczki mnie wykończą - brakuje już miejsca na suszenie no!

Posted

ha, ha właśnie o was siedząc w pracy pomyslałam. Jak się tam chłopaki sprawują. A ty własnie napisałaś. :lol:
Ja też nie cierpię zimy. :eviltong:

Bliss moja schroniskowa Nuka w zasadzie je wszystko- najdziwniejsze rzeczy: surowe szparagi, surowa biała kapusta, pomidor, obierki z ziemniaków, ogórki kiszone :diabloti:
A jak tam chłopaki mocno się już kumplują?

• 2 weeks later...
Posted

ja mam nadzieję ze sie na mnie Ciocia Bliss nie obrazi ale wiesci mam tylko takie ze Miszka po szafkach lubi szperac i czasem znajduje smaczny kąsek a to kawałek pizzy a to jeszcze coś:evil_lol: mimo tych smakołyków tuczących niewatpliwie Miszka nadal jest szczupły i linię trzyma :cool3: no cóż przystojniak podobac sie chce;)

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

witajcie :))

miło że pamiętacie :))
żyjemy wszyscy i mamy się dobrze - mam mało czasu - roboty huk.
Na pewno bym zaglądała częściej gdyby to forum jakoś działało :(( ładuje się godzinami albo jakies krzaki mi wyskakują.
Ale skoro zdarzył się cud i się zalogowałam to szybko cykam wyślij :)) zanim znowu padnie.
A jak się uda to zostane tu dzis troszkę i fotki jakiś zarzucę :))

Posted

a to Miszka w psiej okazałości :))

[IMG]http://i43.tinypic.com/2em0jl2.jpg[/IMG]

diablątka foty nie zamieszczam bo się wstydzę :evil_lol: jest cały ogolony jak owca bo się w olejnej wysmarował - a ponieważ histeria to jego drugie ja nie dało rady go sensownie odczyścić

Posted

broda wypaprana w glebie typu mada - on cały czas coś robi :evil_lol:
a ponieważ zasialismy trawę uznał że należy ją troche przekomponować :diabloti: