malawaszka Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 też biało i zimno :lol: tylko psy nie chcą sie ze soba bawic - to ta jedyna róznica :angryy: Quote
madziamn Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Zdrówka Wam życzymy i dziekujemy za pozdrowienia. Jak miło znów chłopaków ujrzec tak mocno się za tymi mordkami steskniłam ze wyściskaj je ode mnie obydwa. Buziaki tez przesyłam dla Dziewczynek. A domek dla ptaszków super. Ps. u nas też śnieg i lód. Quote
grazyna9915 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [COLOR=red]Ktoś tu jakieś wystawowe psy powstawiał, a podobno jeden z nich to schroniskowy Miszka.:cool3: Węszę tu jakąś podmianę :diabloti:, albo niesamowitą zmianę.:loveu:[/COLOR] [B][COLOR=blue]Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku![/COLOR][/B] Quote
madziamn Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Ja potwierdzam ten z różowym na pyszczku to Miszka we własnej psiej osobie. Prawda że ma się dobrze? To od razu widac. Ma wspaniały domek i świetnego kolegę do zabawy. Quote
AnkaG Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Milusio się oglada szczęśliwe psie pycholki i różowe laleczki. Dosiego roku. :lol: Quote
Bliss Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 no stwierdzam nieskromnie, ze oczywiście są najpiekniejsze na swiecie :evil_lol: w końcu to championy! Quote
Bliss Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 sznaucer jest zaiste psem przedziwnym ... tłumaczyłam kundlom jak komu dobremu - pies porządny pomarańczy nie jada, nie sępcie psiny bo wy tego nie lubicie ... macie, powąchajcie że to nie jest dla psów ... no i tyle - pomarańcze zeżarły psy ... ja sobie powąchałam :diabloti: a fotek nie ma. Poszlismy na sanki z aparatem jak najbardziej tylko bez akumulatora :roll: - no ale za to naładowany jest jak nigdy :evil_lol: ps postuluję za końcem zimy! te kapotki, szaliczki mnie wykończą - brakuje już miejsca na suszenie no! Quote
AnkaG Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 ha, ha właśnie o was siedząc w pracy pomyslałam. Jak się tam chłopaki sprawują. A ty własnie napisałaś. :lol: Ja też nie cierpię zimy. :eviltong: Bliss moja schroniskowa Nuka w zasadzie je wszystko- najdziwniejsze rzeczy: surowe szparagi, surowa biała kapusta, pomidor, obierki z ziemniaków, ogórki kiszone :diabloti: A jak tam chłopaki mocno się już kumplują? Quote
malawaszka Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 ja miałam czas jakiś kocinkę, która wsuwała pomarańcze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
madziamn Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 widac ze pomarańcze wziecie mają:evil_lol: Quote
madziamn Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Bliss jak dasz radę zrobic jakieś fotki chłopakom to proszę wrzuc tutaj bo sie bardzo stęskniłam za nimi. Quote
malawaszka Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 nooo a ja bym chętnie Ci wysłala te koszuleczki z bazarku :razz::lol: Quote
weszka Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 A ja bym opowieści też chętnie poczytała :) Quote
madziamn Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 ja mam nadzieję ze sie na mnie Ciocia Bliss nie obrazi ale wiesci mam tylko takie ze Miszka po szafkach lubi szperac i czasem znajduje smaczny kąsek a to kawałek pizzy a to jeszcze coś:evil_lol: mimo tych smakołyków tuczących niewatpliwie Miszka nadal jest szczupły i linię trzyma :cool3: no cóż przystojniak podobac sie chce;) Quote
madziamn Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Dla Psiej bandy, Cioci Bliss i DZIEWCZYNEK:loveu::loveu::loveu: najlepsze zyczenia z okazji Walentynek:iloveyou:. Quote
madziamn Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Ciociu Bliss odezwij się prosimy. Może masz jakieś fotki z psiego świata??? Quote
Bliss Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 witajcie :)) miło że pamiętacie :)) żyjemy wszyscy i mamy się dobrze - mam mało czasu - roboty huk. Na pewno bym zaglądała częściej gdyby to forum jakoś działało :(( ładuje się godzinami albo jakies krzaki mi wyskakują. Ale skoro zdarzył się cud i się zalogowałam to szybko cykam wyślij :)) zanim znowu padnie. A jak się uda to zostane tu dzis troszkę i fotki jakiś zarzucę :)) Quote
AnkaG Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Najpierw wirtualny klaps za ciszę - my tu całe w nerwach. :mad:No i stęsknione za widokiem dwóch łobuzów. :eviltong::lol: Quote
Bliss Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 a to Miszka w psiej okazałości :)) [IMG]http://i43.tinypic.com/2em0jl2.jpg[/IMG] diablątka foty nie zamieszczam bo się wstydzę :evil_lol: jest cały ogolony jak owca bo się w olejnej wysmarował - a ponieważ histeria to jego drugie ja nie dało rady go sensownie odczyścić Quote
weszka Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Dobrze że u Was dobrze :lol: A jaka zawadiacka minka Miszki :loveu: I broda jak ładnie urosła! Quote
Bliss Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 broda wypaprana w glebie typu mada - on cały czas coś robi :evil_lol: a ponieważ zasialismy trawę uznał że należy ją troche przekomponować :diabloti: Quote
Recommended Posts