Bliss Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 jak spowiedź to na całego ... musi też jeść: kredki, kradzione bułki (suche bez okrasy nawet!!), gumowe dinozaury, piłki z kłaczkami, literaturę i do tego nie piękną tylko jakieś kryminały czy fantastykę, gazety oraz czasopisma kolorowe, płyty cd i wiele innych ... i on to MUSI po prostu .... :diabloti: Quote
malawaszka Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 jak możesz? jak możesz zmuszać Miszkę to tego? :placz: okropna babo nooo :placz: on na pewno NIE CHCE, a TY stoisz nad nim i gadasz: no żryyyj te książki, łam te płyty dalejjj, do roboty!!! :mad: Quote
AnkaG Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Jakie słodkie foteczki. Zwłaszcza Miszka przytulony do córci. :lol: A Miszka stary niby chłop a zachowanie szczeniora - bawić się lubi i psocić. :evil_lol:Dwa psotne sierściuchy niezły bajzel mogą zrobić.:cool3: Quote
madziamn Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 A gdzież on Aniu stary chłop?? Toż to tylko w schronie takiego pozorował. Chyba wiedział co robi:evil_lol::eviltong: on mądry i cwany jakich mało:diabloti::razz:. Quote
AnkaG Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Ano kamuflował się nieźle. :evil_lol: Dobrze, że Madziu odkryłaś sekret i trafił do domku, który zapewnił mu super warunki.:lol: Chociaż no nie wiem każą mu czytać książki, gazety ... biedny ten pies ... no i karmią kredkami ... :cool3: Ty chyba będziesz musiała jakąś wizytę poadopcyjną zaliczyć w celu kontroli :eviltong: ... Quote
madziamn Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 nie ma problemu Bliss jest świetną osobą i pewnie nie bedzie miała nic przeciwko;) a z tymi kredkami to chyba wiem jak to wygląda u mnie np. bardzo smakowały mu klocki:razz::eviltong: Quote
weszka Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Normalnie chłopak jest zarobiony po uszy :eviltong::D Quote
madziamn Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 NO TAK WCZORAJ DOSZŁY JESZCZE DO MNIE SŁUCHY ŻE GNATY OBGRYZA... :eviltong: Quote
madziamn Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Co tam dziś Cioteczko Bliss u chłopców słychac? Quote
Bliss Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 ha! dziś się wyrównało to co Miszka ukradł - czyli bułki... otóż moja młodsza córeńka postanowiła sobie zjeść psi makaron :roll: stał przygotowany w kuchni z miąskiem a jakże no i się dziecina napasła :mad: ale pewnie żyć będzie bo świeżo ugotowane :diabloti: a poza tym w kwestii kiedyś poruszonego bezpieczeństwa - tak! jesteśmy bezpieczni! mamy istne killery :cool3: wezwać musiałam majstrów bo mi się piec co zepsuł - no i te dziamoki wstrętne w efekcie skończyły w garażu - w domu mało drzwi nie przeżarły żeby się dobrać panom do zadków, w ogrodzie też nie dało rady bo majstry co chwile czegoś w kominie szukali więc kundliska dziamato-jazgotliwe zamknęłam w garażu! i znów muszę się wyspowiadać! w zimnym garażu na gołym betonie bez krztyny wody i pożywienia kundle spędziły godzinę ... i cały czas się darły potępieńczo :mad: że też ich dzioby nie bolały .... Quote
malawaszka Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 buuahaha mam to samo - a najlepiej jest jak przychodzą odczytywać podzielniki ciepła na kaloryferach - czyli włażą do każdego pomieszczenia :angryy: :evil_lol: i musimy robić kombinacje, żeby psy były zawsze zamknięte w innym pokoju niż sa ci odczytujący :lol: oczywiścioe jazgot jest non stop :mad: Quote
madziamn Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 o tak jazgot to przeciez specjalnosc małych psów czasem nie widac ale słychac:evil_lol: Quote
madziamn Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Miszka nie gniewaj się za offa ale potrzebujemy pomocy dla Twojej koleżanki: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/sznaucerka-srednia-z-kanapy-do-schroniska-pilnie-dt-ok-poznania-126279/"][COLOR=#000000]SZNAUCERKa ŚREDNIA z kanapy do schroniska - PILNIE DT!!!! ok Poznania![/COLOR][/URL] Quote
AnkaG Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 ha ha skąd ja to znam - pilnowacze ....:mad: Quote
madziamn Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Jak tam się czują dziewczynki i psiaki? Quote
Bliss Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 hej hej :)) odkryłam kolejną wielką miłość Miszki - woli od maczugi, piłeczki i kradzionych misiów ptóz Miszka nie może wytrzymać jak w pobliżu jest pizza :lol: właśnie w nocy rozpracował pudełko w którym zostało trochę - on kochany, grzeczny i delikatny .... poprostu wlazł na szafkę i wydłubał co się dało - i wiem ze to on bo go naszłam na gorącym uczynku - a spadłoby na demona ale fakt faktem jest :) czyli nawet Miszka jak chce to po szafkach łazić potrafi jak najbardziej :mad: Quote
malawaszka Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 hahaha biedny głodny piesek musi bobie radzić jak potrafi :evil_lol: Quote
Bliss Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 [quote name='malawaszka']hahaha biedny głodny piesek musi bobie radzić jak potrafi :evil_lol:[/quote] no dokładnie - dawno naklejek nie było :evil_lol: Quote
Bliss Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 [quote name='AnkaG']Sznupy to cwaniaki :evil_lol:[/quote] i to jakie - diablę woła na dwór - więc ja Miszka chodź na dworek a ten chytry lis przewalił sie do góry kołami i tylko jedno oko pogardliwie spoglądając uchylił ... i tyle co sobie pogadałam :cool3: on po mrozie chodził nie będzie bez wyraźnej konieczności :roll: Quote
madziamn Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 hahaha bo w Miszy płynie arystokratyczna krew:evil_lol: a diable to taki swój chłop a poza tym to jeszcze dziecko:eviltong: Quote
Bliss Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 witajcie noworocznie! :) mam nadzieję, że święta u wszystkich minęły spokojnie i miło. Sylwester zaś hucznie, głośno i jasno :cool3:. U nas święta przechorowane natomiast w sylwestra dzieci i psy były u babci a rodzice wreszcie na balecie :lol:. Wszyscy bawili się świetnie niestety oprócz Miszki - tak się biedak boi strzałów, że aż się płaski robi ze strachu :-(. Ale co było to było - postaram się wrzucić jakąś fotkę lub dwie ;) Życzę ludziom zdrowia, szczęścia spełnienia marzeń itd a psom gór kości i schabu na każdy posiłek! Quote
Bliss Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [IMG]http://i42.tinypic.com/2s0mp34.jpg[/IMG] spadł śnieg na puste łby :p [IMG]http://i43.tinypic.com/350nbxs.jpg[/IMG] lodowo-śnieżyny potwór - yeti? w szałowym różu na gębie :cool3: [IMG]http://i44.tinypic.com/11ccztx.jpg[/IMG] zdobywcy zamku - plemię czarnych pokonało wszystkie fosy i zrównało budowlę z ziemią! istne potwory! [IMG]http://i39.tinypic.com/24lpq8n.jpg[/IMG] Quote
Bliss Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 a taki mamy karmniczek [IMG]http://i43.tinypic.com/6z4i75.jpg[/IMG] takie mamy sopelki [IMG]http://i42.tinypic.com/2zq8sar.jpg[/IMG] no i generalnie nas zaśnieżyło i zlodowaciło ;) a jak u Was? Quote
Recommended Posts