madziamn Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Misza i tak u Ciebie ma raj na ziemi a Demonek sie pewnie trochę uspokoi jak wydorośleje bo to przecież dziecko jest a dzieci jak obie wiemy różne pomysły maja. Quote
Bliss Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 demon to niewątpliwie półdiablę jest :angryy: torpeda nieokiełznana :cool3: Misza miałby raj na ziemi jakby się toto odczepiło i nie wieszało na nim ciągle :roll: a tak to się międlą i międlą i międlą ......... ale już przynajmniej pokojowo :razz: Quote
madziamn Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 ja tam sie aż tak bardzo nie znam na tych komunikatorach ale już podaje: [email][email protected][/email]. Quote
Bliss Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Magdzia - to daj tlena - to przecież współdziała :p Lódź jest zdecydowanie w innej strefie czasowej :evil_lol: Quote
Bliss Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Magdo! tyś mi pocztę podała! a ja chcę numer komunikatora :razz: używasz w ogóle? Quote
madziamn Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 ale ja tu nie mam numeru tylko takie coś jak na poczte a numer był na gg tylko mi je diabli porwali tzn. coś nawaliło w kompie i gg mi przepadło Quote
Bliss Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 :-( no to zainstaluj ponownie 2 minutki i jak dasz radę to podaj a jak chcesz to powiem Ci jak to zrobić :) ale już nie dziś - jeszcze cos tam dłubię ale pewnie zaraz padnę na twarz :cool3: Quote
madziamn Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 nie dziś to i ja już nie dam rady kombinowac bo mi juz sie nawet literki mylą narazie ściagam je od nowa z neta. jutro spróbuje zainstalowac wymiziaj piesy ode mnie i pozdrów Dziewczynki. Quote
Bliss Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 super :) wietrzenie dziś było spore bo pogoda ładna piłeczka pół dnie była grana :D może coś w aparacie wygrzebię bo dziecinom trzaskałam głównie :cool3: Quote
Bliss Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Misza kocha placki z jabłkami - miałam asystenta przy patelni :diabloti: ja to mam szczęście - mój stary kochany oneczek uwielbiał naleśniki :) moja babunia nie raz specjalnie dla niego smażyła bo dałby się za nie posiekać :p no i miałam też kota-cyborga z łapka na śrubki - ten dla odmiany dostawał obłędu jak widział suszone grzyby :roll: przyciągam samych zwierzęcych smakoszy :cool3: Quote
malawaszka Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 hahha moje uwielbiją nalesniki :lol: ale się ubawiłam z Waszej rozmowy wczorajszej na wpół śpiąco :evil_lol: a u mnie tez jakaś inna strefa czasowa :evil_lol: dawaj fotki :loveu: Quote
Bliss Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 czujna sarenka :cool3: [IMG]http://i38.tinypic.com/vffih2.jpg[/IMG] bystre spojrzenie :p [IMG]http://i35.tinypic.com/2vbsd9d.jpg[/IMG] perełka w muszli :loveu: [IMG]http://i35.tinypic.com/2hxlnrc.jpg[/IMG] nowy brytan podwórzowy - ,,mamusiu przepiękny!" jest na swoim łóżeczku zrobionym przez dzieciny :roll: blehhh [IMG]http://i33.tinypic.com/2z885km.jpg[/IMG] Quote
malawaszka Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 hahaha brytan świetny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a Miszka jakby przytył? :loveu: :cool3: Quote
Bliss Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 przytyc to chyba nie :shake: on taki ratlerkowaty jest :D natomiast zaczyna miec kudłate spodenki :multi: Quote
malawaszka Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 noo jak mu obrosną całkiem to będzie super wyglądał :loveu: i ciałka też nabierze - jestem pewna - i jak te baki obetniecie w końcu :watpliwy: to będzie wyglądał jak nalezy :loveu: Quote
Bliss Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 no ciekawa jestem jak będzie wyglądał - on inny typ jest niż demon-lolita :cool3: taki gładziutki i czyściutki :razz: półdiablę kudłate, mechate i kędzierzawe ... Quote
malawaszka Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 bo Demon to amerykaniec, a Misza niemiec :lol: Quote
Bliss Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 importowane :p znaczy się lepsze bo zagramaniczne :cool3: a jak te niemieckie wyglądają? chociaż co to ma za znaczenie - niemieckie znaczy solidne :cool1: Quote
madziamn Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Slicznie chŁopcy na fotkach wygladaja Quote
Bliss Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Madzia - bo oni śliczni po prostu są :cool3: to jak mają wyglądać ;) zamówiłam im misiowe posłanka - będą rozmieszczone w strategicznych punktach w chałupie bo niestety demon wraca taki umazany, ze go musze z kanap autować a jak jeden to i drugi aut wiadomo - a nie zawsze mam czas szorowac toto za każdym razem :roll: - bo u nas wolny ruch jest - chcą to wyłażą nie raz pięćset razy bo np coś usłyszą to muszą natychmiast sprawdzić itd :diabloti: więc wymyśliłam, że jak będą mieć swoje spanka to bezboleśnie się ich będzie przemieszczać do wyschnięcia i obkruszenia z grubsza :evil_lol: Quote
madziamn Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 pewnie ze sliczni z tymi posłaniami dobry pomysł :cool3: Quote
malawaszka Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 poka poka jakie posłanka zamówiłaś? :loveu: Quote
Bliss Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 jeszcze nie przyjechały :cool3: jedno ma być misiowe w łapki - takie kurczę trendy :razz: a drugie tez misiowe ale wzór to szałowy ocelot :evil_lol: i zalegną na nich brudne hienki :p Quote
madziamn Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 jak bedziesz miała Ciotka to porób fotki i wklej bosmy ciekawe na jakich posłankach królewicze spac i schnac bedą:cool3: Quote
Recommended Posts