Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bliss']Magdzia - jedno jest pewne - ja tu nie ustąpię :cool3:

i nie pozwolę tu nikomu gryźć dzieci czy siebie na wzajem :diabloti:[/quote]
i tego się trzymaj to są sznupy uparte i mądre

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bliss']
i nie pozwolę tu nikomu gryźć dzieci czy siebie na wzajem :diabloti:[/quote]

:klacz: i tak trzymać!!!

pies to jest pies - jakiej by nie był rasy, jak bardzo byśmy go nie kochali to nadal jest pies i jak będzie się go w ten sposób postrzegać, a nie uczłowieczać to odniesie się sukces :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']:klacz: i tak trzymać!!!

pies to jest pies - jakiej by nie był rasy, jak bardzo byśmy go nie kochali to nadal jest pies i jak będzie się go w ten sposób postrzegać, a nie uczłowieczać to odniesie się sukces :loveu:[/quote]
Pewnie gryzienie zabronione i tyle- miłośc nie ma nic do tego ja też kocham psy ale na łeb mi nie wejdą są pewne granice:cool1:

Posted

[U][COLOR=#0000ff]Warszawiakiem byłem...[/COLOR][/U][IMG]http://images47.fotosik.pl/25/e03e259622e9874emed.jpg[/IMG]
no dośc tych zdjec ciotka mieliśmy trawki szukac a nie fotki cykac
[IMG]http://images45.fotosik.pl/25/76a164fa7f6a5973med.jpg[/IMG]

Posted

no grzeczny a czy ktoś mówił że on grzeczny nie jest:cool3::evil_lol:
ale swoje zdanie ma co nawet na fotkach widac jak miał dosc łepek zwiesił i tyle było focenia:evil_lol:

Acha przypomniał mi sie sposób z gazetą stosowany na Fionce (Anda to aniołek jak na sznupa) krzywdy nie zrobi a bardzo skuteczny jest nawet na dziamanie działał. Na Miszy go nie próbowałam bo odwykłam już od ustawiania psa ale gazetą zwiniętą w rulon o podłogę lub inny przedmiot i spokój nastaje celowac przy psie nie w psa. Jak chcesz mozesz wypróbowac.

Posted

no więc dziś chłopaki spędzili cały dzień ze sobą - przewietrzeni na max i spokój błogi :cool3:

zostawali sami w domu - w jednym pomieszczeniu!!! zamknięci bo jeździły meble itd więc albo na dworku albo w domu cały czas razem!!!
zgodnie obszczekują przez drzwi i wiszą na płocie również w duecie :lol:

złapali się raz tylko ale ewidentnie chodziło o zazdrość - miałam tylko jedną rękę akurat na luzie :roll:

dzieci obaj unikają :crazyeye: wybierając co raz częściej własne towarzystwo!!
położyłam Miszce koc koło posłania demona w azylu po stołem i dosłownie łeb przy łbie sobie leżeli :evil_lol:

najfajniej wygląda jak wyłażą na dwór - w wąskim przejściu obok siebie równiutko idą ;)

także sądzę że te kłótnie w końcu zanikną całkiem - jeszcze troszkę czasu

abra kadabra :evil_lol:

a wiecie że Misza nie wejdzie do domu sam :crazyeye: tzn za każdym razem staje w progu i się patrzy - muszę powiedzieć chodź i dopiero wchodzi :confused:

Posted

super to wyglada ale sie cieszę ze już do takiego układu doszli:multi:
a tak na marginesie jak Cie tylko zobaczyłam wiedziałam cioteczko Bliss że jesteś cudotwórcą i sobie z nimi poradzisz:loveu::multi:

Posted

:cool3:

będę w pełni usatysfakcjonowana jak zobaczę Miszę śpiącego do góry kołami lub chociaz na boku ...

na razie on taki skulkowany cały czas spi - zaślimacza się pewnie czuje się wtedy bezpieczniejszy

no ale czego chcieć drugiego dnia raptem :lol:

Posted

wow!!!!! :mdleje: szacun Bliss :lol: może podeślę Ci moje baby - może się pokochają i zaczną spać koło siebie? :evil_lol: w chwili obecnej usiłuję zsocjalizować je z kotem :shock:

Posted

sorry - gustuję w facetach - tak już mam choć rozumiem, że inni wolą inaczej :diabloti:

oglądałam Waszą galerię - Luna jest przepiękna - a jak cudnie w locie wygląda - zwiewna rusałeczka :evil_lol:
natomiast Pepa ma szałowo ekstrawaganckie ucho - na mnie zadziałało i się zakochałam :loveu:

Posted

To Pepusiowe ucho na wszystkich działa :evil_lol:

Super Bliss sobie radzisz. Zdecydowanie bez panikowania. :lol:
U mnie rozpaskudzone baby. Ale jak sie wkurzę i wezmę gazetę to wszystko spyla ...

Z Miszki to taki szczuplaczek i ta sierść to taka psa w typie niemieckim. On ma twardy włos?
Demonek słodki małolat. Trzpiotek.:razz:

Będę czekać na chwilę jak się zakumpluja i coś razem po namowach wspólnych spsocą.:evil_lol:

Spadam spać. Wygłaskaj chłopaków.

Posted

[quote name='AnkaG']To Pepusiowe ucho na wszystkich działa :evil_lol:

Super Bliss sobie radzisz. Zdecydowanie bez panikowania. :lol:
U mnie rozpaskudzone baby. Ale jak sie wkurzę i wezmę gazetę to wszystko spyla ...

Z Miszki to taki szczuplaczek i ta sierść to taka psa w typie niemieckim. On ma twardy włos?
Demonek słodki małolat. Trzpiotek.:razz:

Będę czekać na chwilę jak się zakumpluja i coś razem po namowach wspólnych spsocą.:evil_lol:

Spadam spać. Wygłaskaj chłopaków.[/quote]

tak - Misza ma twardy włos i taki kurna gładziutki że demon wygląda przy nim jak lolita z tymi kędziorkami :diabloti:
myslisz ze on taki chudzinka ma być?