Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Foxowa']To czekamy na fotki :loveu:
A tym czasem zapraszamy do nas :evil_lol:[/quote]

wpadniemy dzisiaj na pewno :loveu:

[quote name='gosiulaa']noooo w końcu napisałaś:multi: tak długo Cię nie było :roll: Czekam z niecierpliwością na fotki i mam nadzieję że je dziś wstawisz :evil_lol: PoZdRo :loveu:[/quote]

[quote name='WeronikaM']mały jest świtny, trzymamy kciuki za Rokiego i czekamy na foty ;)[/quote]

dzisiaj Rońkowe tylko,jutro Bandziszowe bo jutro wraca ;)

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]no w końcu się pojawiłaś :multi:
czekam na fotki :)

a na co myszy Ci chorują? :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Kichają,świszczą chociaż to już ustało ale teraz coś z oczami mają,we wtorek idę z nimi do weta po antybiotyk chociaż przemywam im ślepka solą fizjologiczną i pomaga ;) Pozatym niedługo mam urodziny i w związku z tym trochę się domysię :evil_lol: planuję obecnie dwie,mooże trzy nowe dziewczyny :cool3:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zabiegana jesteś, to tak ja u mnie :roll: ale został mi tylko tydzien w domu, błagam znajdź 10 min :oops: chciałam odebrac adresówkę dla psiura bo podupada nam ta jedyna :placz:
A pochwalę się, że Argis już bezjajeczny jest :evil_lol: a Ronio kiedy przystąpi do zaszczytnego grona :eviltong:??

Posted

Oo, jaki cudny bokserek :loveu::loveu::loveu: . Wspaniałe ujęcia, fotki mają super jakość i założę się, że to nie tylko dzięki aparatu Roki ma takie wspaniałe fotki :mdrmed: . Oczywiście czekamy na więcej, bo już fotki oglądnęłam i chcę następne :mad::-x . Będę zaglądała częściej ;) .
A co do mojej galerii, to dopiero dzisiaj założyłam, bannerku też nie mam, bo dogomania to dla mnie ' czarna magia ' :oops: .
Byłam wdzięczna za zrobienie bannerku dla Tinki i Fifi - moich psiakw :diabloti: .
Pozdrawiam :p .
P.S Czekam również na focie KRÓLICZNKA :lol: .

Posted

[quote name='Foxowa']Gdzie te foty?! :mad: :mad:[/quote]

FOXOWA, nie ty jedna czekasz na te fotki :placz::placz: . Ja czekam i inni też .. :-( . Miejmy nadzieję, że niedługo zobaczę Rokisia na nowych fociach ;) .
Już się doczekać nie mogę, trochę głupio mi się o te zdjęcia upominać :oops: , ale tak bardzo chce go zobaczyć :loveu::loveu::loveu: .