.Agata. Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='Foxowa']To czekamy na fotki :loveu: A tym czasem zapraszamy do nas :evil_lol:[/quote] wpadniemy dzisiaj na pewno :loveu: [quote name='gosiulaa']noooo w końcu napisałaś:multi: tak długo Cię nie było :roll: Czekam z niecierpliwością na fotki i mam nadzieję że je dziś wstawisz :evil_lol: PoZdRo :loveu:[/quote] [quote name='WeronikaM']mały jest świtny, trzymamy kciuki za Rokiego i czekamy na foty ;)[/quote] dzisiaj Rońkowe tylko,jutro Bandziszowe bo jutro wraca ;) [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]no w końcu się pojawiłaś :multi: czekam na fotki :) a na co myszy Ci chorują? :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Kichają,świszczą chociaż to już ustało ale teraz coś z oczami mają,we wtorek idę z nimi do weta po antybiotyk chociaż przemywam im ślepka solą fizjologiczną i pomaga ;) Pozatym niedługo mam urodziny i w związku z tym trochę się domysię :evil_lol: planuję obecnie dwie,mooże trzy nowe dziewczyny :cool3: Quote
Cieplutkaa. Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2][URL]http://www.dogomania.pl/forum/f38/wybory-miss-mistera-dogomanii-cz-ii-147515/#post13045820[/URL][/FONT][/COLOR] Zapraszamy do zabawy ! ;) Quote
jonQuilla Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]powodzenia w takim razie w domysianiu się :) i niech obecne zdrowieją :cool3:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
mineralna_ Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 życze myszotom powrotu do zdrówka :cool3: moze jakieś fotki? nowe? :evil_lol: Quote
ARGIS Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Zabiegana jesteś, to tak ja u mnie :roll: ale został mi tylko tydzien w domu, błagam znajdź 10 min :oops: chciałam odebrac adresówkę dla psiura bo podupada nam ta jedyna :placz: A pochwalę się, że Argis już bezjajeczny jest :evil_lol: a Ronio kiedy przystąpi do zaszczytnego grona :eviltong:?? Quote
WeronikaM Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 [quote name='deer_1987']My zagladamy codziennie![/QUOTE] ja tyż :cool3: foty chcę :mad: Quote
AngelikaXD Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Hej :multi: Też prosimy o foty :eviltong: Quote
.Agata. Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 Sorry,zapomniałam o zdjęciach :diabloti: Zaraz zgram jakieś ;) Quote
Mi. Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 dopiero od nowej strony?:diabloti: to ja się przywitam, żeby było szybciej:evil_lol: hello:loveu: Quote
ewka i haker Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 kurde i jeszcze nie weszła nowa strona Quote
paulina11175 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Oo, jaki cudny bokserek :loveu::loveu::loveu: . Wspaniałe ujęcia, fotki mają super jakość i założę się, że to nie tylko dzięki aparatu Roki ma takie wspaniałe fotki :mdrmed: . Oczywiście czekamy na więcej, bo już fotki oglądnęłam i chcę następne :mad::-x . Będę zaglądała częściej ;) . A co do mojej galerii, to dopiero dzisiaj założyłam, bannerku też nie mam, bo dogomania to dla mnie ' czarna magia ' :oops: . Byłam wdzięczna za zrobienie bannerku dla Tinki i Fifi - moich psiakw :diabloti: . Pozdrawiam :p . P.S Czekam również na focie KRÓLICZNKA :lol: . Quote
Agniecha93 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Ano foty by się przydały, bierz ze mnie przykład :lol: Quote
paulina11175 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 [quote name='ewka i haker']oszustwo !!!!!!!!!!!!![/QUOTE] OCK :crazyeye: ?! Jakie oszóstwo .. :mad: . A fotki gdzie :mad::mad::mad::mad: ?!?! No czekam i czekam .. :placz: . Quote
paulina11175 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 [quote name='Foxowa']Gdzie te foty?! :mad: :mad:[/quote] FOXOWA, nie ty jedna czekasz na te fotki :placz::placz: . Ja czekam i inni też .. :-( . Miejmy nadzieję, że niedługo zobaczę Rokisia na nowych fociach ;) . Już się doczekać nie mogę, trochę głupio mi się o te zdjęcia upominać :oops: , ale tak bardzo chce go zobaczyć :loveu::loveu::loveu: . Quote
mineralna_ Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 ej piczko najpierw naobiecywałaś a teraz se poszłaś :roll::eviltong: Quote
Recommended Posts