.Agata. Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 [quote name='Kasia&Rika']jaką książkę?[/quote] "Powrót" Dick'a Francis'a - świetna jest,naprawdę ;) Ale prócz tego muszę na poniedziałek zrobić jeszcze 4 bransoletki,pouczyć się i nie mam czasu :shake: [quote name='deer_1987']No to poczekamy na Ciebie[/quote] noo.. :cool3: dzisiaj będzie mysia sesja więc dam kilka zdjęć ;) Quote
Shaunell Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Hej, Rokuś to śliczny psiaczek! :p:loveu: Będziemy wpadać częściej. Quote
mineralna_ Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Witanko poranne zaraz spadam wkuwać :shake::placz::placz: Quote
bianka19 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 [url]http://i526.photobucket.com/albums/cc345/Agata_Roki/zdjecia017.jpg[/url] Śliczny :loveu::loveu: Quote
ewka i haker Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 współczuje haker tez pogryziony i w efekcie wykastrowany Quote
.Agata. Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 [quote name='ewka i haker']współczuje haker tez pogryziony i w efekcie wykastrowany[/quote] Też myślałam że w jednym czasie mogli by mi go wykastrować ale go nie szyli.A Haka kto pogryzł ? :shake: I zepsuła mi się ładowarka do aparatu... :| Quote
Tequila1017 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Heej ;) Co kto jak i gdzie ?! :-o Roki pogryziony ? Bo mnie tu dość długo nie było i się zacofałam w rozwoju galerii :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ja też dopiero teraz przeczytałam że Roki pogryziony został :roll: :mdleje: ON z siedmiolatkiem, masakra....w ogóle jakikolwiek pies nie powinien wychodzić na spacery z dzieckiem w tym wieku :angryy:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
.Agata. Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 A ja coś mam ...:loveu: Na imię mu Bandzior[tiaaa... idealnie pasuje :diabloti:] :loveu: Ma 2,5 miesiąca i jest mixem ASTa :cool3: Jest mega aktywny - biegamy już 3 godziny i daaalej mnie męczy z piłką :eviltong: W kilka minut potrafi bawić się każdą zabawką.Jest grzeeczny - załatwia się na łące i już Rońkowi nie dokucza - bo mu dziabnął koło nosa[nie chce się bawić ze względu na to że ma jeszcze ranę i jest zazdrosny w ogródku ale na łące już szaleli :evil_lol:]. Właśnie stracił zęba przy zabawie :lol: Zdjęć nie będzie bo muszę złożyć do reklamacji ładowarkę i akumulatorki i aparat bez nich.. nie działa już tydzień :shake: Quote
jonQuilla Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]to Twój psiur? :) czemu akurat teraz aparatu brak :placz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Moniek193 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Masz psiaka:loveu: To zrób choć 1 fote komórką, prosimy:diabloti: Quote
Illusion Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Nie trzymaj już wszystkich w niepewności i napisz więcej o tym czworonogu :eviltong:. Quote
jonQuilla Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]igrasz z ogniem zwlekając z relacją :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
.Agata. Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 To jest potwór a nie pies.. :diabloti: Znęca się nad Rońkiem - już widać że będą w przyszłości konflikty bo ukazuje swe astowe możliwości :cool3: Jednak tak czy siak zabierze go kiedyś Arek jak pójdzie z siostrą z domu ;) Ogółem mam co do niego domowe,sportowe plany - gówniarz nakręcił się już na frisbee,na razie tylko mu pokazałam ale skupimy się na szarpaniu sznurkiem,aportem [uumie już - czasem w przeciwną stronę ale zazwyczaj przynosi :loveu:] potem zaczniemy z dyskami bo nawet puppy są dla niego za duże[nie potrafi podnieść z ziemi jeszcze :eviltong:],poznał już tunel i chętnie przez niego przechodzi,slalomu mu nie pokazuje bo jeszcze biegnie na oślep i wali głową w co popadnie i może sobie krzywdę zrobić :razz: Zdjęcia na komórce już mam to jutro Wam pokażę :cool3: Okropnie gryzie i nic na niego nie działa[piski,odwracanie uwagi zabawką,ignorowanie] ale jak zęby pójdą to pewnie przestanie :eviltong: Jest dziwny,bo póki było zapalone światło w pokoju to biegał i bawił się - wyłączyłam automatycznie walną się na panelach i śpi,zapalę światło podnosi łeb - w nocy było to samo :lol: Teraz idę go 'wybawić' chodź naprawdę jest ciężko,bo potem chce w spokoju obejrzeć tv. :evil_lol: Całą noc przesypia,na dywan tylko sika ale staram się rozpoznać sytuację i udaje mi się go wynieść szybko do ogródka ;) Nie jest bardzo problemowy no ale musimy rozdzielać go z Rokim bo mu skacze po plecach,gdzie rana się jeszcze nie zagoiła - i ma jeszcze jakiegoś ropnia za żebrami.. :-( Taa.. się rozpisałam ale na razie to jeszcze są emocje :diabloti: Pokazałam mu też dzisiaj kliker i miskę - Bandzior[na razie tak mu wymyśliłam bo taki naprawdę jest ale jeszcze imię ma niepewne ;)] od razu pcha się z łapami :loveu: Będą z niego ludzie :cool3: [I] EDIT: [/I] Jeśli chodzi o to czyj jest to ja namówiłam siostrę[a bardziej jej TZa na niego ;) ] na niego.Ogółem jeśli siostra się wyprowadzi to pójdzie z nią,bo ja nie planowałam żadnych innych psów przed moim borderzym marzeniem :D Nawet jeśli się wyprowadzą to kundla będę miała codziennie u siebie bo oboje pracują Jest z gazety - ktoś go oddał bo nie spisał się dla dziecka - gryzie,gryzie i gryzie :eviltong: Głowę ma asta ale jest dość duży na 2-2,5 miesiąca,łapy ma ogromne.Niczego się po nim nie spodziewamy - jaki będzie,taki będzie ;) Zabraliśmy go zapchlonego,obcięli mu wąsy... i zdaje mi się że dlatego nie potrafi pobiec za piłką i jak biegnie to nie odczuwa odległości od jakichś przedmiotów i na nie wpada[belka od huśtawki.. ale to jest taki pies że jak się walnie to potem i tak szczęśliwy biegnie dalej] ;) Quote
jonQuilla Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 [quote name='Agata_Roki'] ale to jest taki pies że jak się walnie to potem i tak szczęśliwy biegnie dalej] ;)[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]bo TTB z tego co zaobserwowałam tak mają :) ile ja razy na glebie lądowałam przez to że Salsa wbiegła mi w nogi na spacerze :roll: idzie z czasem się przyzwyczaić że te psy lubią robić za spychacze :evil_lol: czekam z niecierpliwością na zdjęcia malucha :) :loveu: a ludzie, którzy wzieli małego psa i liczyli na to że nie będzie podgryzał to chyba zyją w świecie komiksów i baśni :shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
bianka19 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Siemka wam i czekamy na zdjęcia :multi: Quote
Ania :) Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 O coś wyczytałam, że masz nowego psiaka.. zdjęcia zdjęcia, pokaż Bandziorka :diabloti: Quote
.Agata. Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Zdjęcia :cool3: proszę nie sugerować się jakością i niepościelonym łóżkiem :evil_lol: [IMG]http://i27.tinypic.com/2ykj40w.jpg[/IMG] [IMG]http://i26.tinypic.com/o9epo0.jpg[/IMG] [IMG]http://i31.tinypic.com/20shxxe.jpg[/IMG] [IMG]http://i32.tinypic.com/ev2lue.jpg[/IMG] [IMG]http://i31.tinypic.com/nppahu.jpg[/IMG] [IMG]http://i31.tinypic.com/15whqg2.jpg[/IMG] :loveu: Quote
Recommended Posts