Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Macie i się odczepcie od nas :diabloti: my nie mamy czasu na zdjęcia - ciągle pracujemy :evil_lol: zaczęliśmy nałogowo agilitować - dużo czasu przykładam ostatnio na slalom[musieliśmy wrócić do metody tunelowej ale już od 18cm i z biegnięciem do piłki,która jest na końcu :eviltong:] :cool3:

Że tato zrobił nam już dużo przeszkód to poprosimy go o jeszcze więcej czyli o nowe hopki,bo stare już się rozleciały :shake: No fak,nie mamy naczym pohopać sobie,gdzie też - jakieś Kozie Gotówki tu kilkanaście kilosów za moją wiochą[to dopiero tam musi być wiocha :diabloti:] jest jakiś tor ale nie będę jeździć taki kawałek i płacić 20zł za godzinę :eviltong:

[IMG]http://i29.tinypic.com/23w3akm.jpg[/IMG]

zmęczone i szczęśliwe
Krówsko :loveu:
[IMG]http://i32.tinypic.com/21o9g7o.jpg[/IMG]

+ bonus :diabloti:

[IMG]http://i30.tinypic.com/2ewgn44.jpg[/IMG]
[IMG]http://i28.tinypic.com/vmyv7k.jpg[/IMG]

i starczy :eviltong: komp już jedną nogą za Tęczowym Mostem :diabloti:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy witamy :) Spacer?Hm...byłabym w siódmym niebie gdybym mogła pospacerować z inną dogomaniaczką i jej psem ;) ale...jest problem,otóż moja sunia nigdy nie jeździła autobusami i mógłby być problem z dojechaniem do was :( Abra pewnie z twoim Rokusiem by się zakumplowała,jednak teraz brak funduszy na podwózkę,więc musimy chyba czekać do ferii albo kolejnych wakacji :placz:
Pozdrawiam serdecznie ;*

A to twoje zaślinione krówsko jest cudowne :);* wyściskać i wycałować :) [!] :loveu:

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]troche mało :evil_lol: ale jęczeć nie będę bo dobre i to :loveu:

Krówsko jak Ty na niego mówisz babo, przecież to chłop!! :mad::mad:

bonus uroczy :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[B][SIZE=1][COLOR=RoyalBlue]usuwam trochę emotek :eviltong:[/COLOR][/SIZE][/B]

[quote name='kredka']Witamy witamy :) Spacer?Hm...byłabym w siódmym niebie gdybym mogła pospacerować z inną dogomaniaczką i jej psem ale...jest problem,otóż moja sunia nigdy nie jeździła autobusami i mógłby być problem z dojechaniem do was :( Abra pewnie z twoim Rokusiem by się zakumplowała,jednak teraz brak funduszy na podwózkę,więc musimy chyba czekać do ferii albo kolejnych wakacji :placz:
Pozdrawiam serdecznie ;*

A to twoje zaślinione krówsko jest cudowne ;* wyściskać i wycałować [!] [/quote]

To się jeszcze umówimy - teraz chyba nie wyjdzie ale w jakiś weekend i my możemy do Was wpaść :cool3:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]troche mało :evil_lol: ale jęczeć nie będę bo dobre i to :loveu:

Krówsko jak Ty na niego mówisz babo, przecież to chłop!! :mad:

bonus uroczy :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

ot,dobrze :evil_lol: nie jęczeć bo jutro nic nie dam :diabloti:

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]taki cielaczek:evil_lol::loveu:
a jaki bonus sweetaśny:cool3:[/COLOR][/quote]

Noo,teraz to już same mięśnie :diabloti:

[quote name='mineralna_']Latarkowy Rokita :cool3:

A myszki faajne :loveu:[/quote]

To i tak najlepsze zdjęcia -waliłam automatem na chama :lol: bo nie sposób było po ciemku[tak,u mnie o 20 już zapalone są latarnie :eviltong:] bawić się w ręczne ustawianie,rzucanie psu piłki,podskakiwanie i klaskanie żeby ją do mnie przyniósł :diabloti:

Syskim dziękujemy ^^ Byliśmy na ostatnim spacerze,wzięłam mu piłkę - i to był błąd bo głupek nie chciał się wypróżnić ino latał koło mnie bo chciał piłkę,potem jak już wracał do domu i niósł ją w mordzie to mu się kolacja gębą zwróciła :lol!: Zeżarł przed 19 a zawsze mu powtarzam - "żryj wolniej,przecież to tylko surowa ryba" i po całym fakcie piłkę gdzieś wypluł,jutro się poszuka :evil_lol:

A dziś sobie obiecałam że nie będę siedzieć tu do 1 oglądając "Gotowe na wszystko" ino pójdę skończyć książkę,pobawię się z szczurciami i pójdę spać - bo jutro rano idziemy na ślad :cool3:

Posted

[quote name='Agata_Roki']

ot,dobrze :evil_lol: nie jęczeć bo jutro nic nie dam :diabloti:

[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]co za szantażystka jedna !!! :mad::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='mineralna_']Dobranoc miszcze :loveu:[/quote]

milusio :diabloti:

[quote name='deer_1987']Bonus najlepszy!!![/quote]

a dziękujemy :cool3:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]co za szantażystka jedna !!! :mad::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

:loveu: i wynocha mi z tą pałką :diabloti:

[quote name='Agniecha93']Śliczny Roki, śliczne myszki :loveu: A komputerowi zrób sztuczne oddychanie :evil_lol:[/quote]

dzięki :cool3: jemu to już nic nie pomoże :cool3: chyba że procesor i kartę graficzną się wymieni ale nie ma to sensu bo nowy komputer mam - tylko zawirusowany :angryy:

[quote name='mineralna_']Dzieńdobry debile :loveu::diabloti:[/quote]

osz Ty,fak ju :mad: wczoraj tak milusio było a teraz tak do mnie ? :shake:

I nie dobry - wstałam o 7 żeby pójść na łąkę,wydeptałam mu jedną krótką do piłki na końcu,zrobił co trzeba i poszłam do domu.Jak wróciliśmy o 9 to nie wiedziałam czy iść spać czy co :evil_lol: No ale pójdziemy się z Rolką poopalać :diabloti:

Posted

osz Ty,fak ju :mad: wczoraj tak milusio było a teraz tak do mnie ? :shake:[/quote]
przecież też milusio :loveu::loveu:

Też bym się poszła poopalać ale nie mam gdzie, jak i z kim xD i w sumie nie chce być opalona chodzi o poleżenie sobie i mienie (:lol:) wszystkiego głęboko i szeroko... :diabloti:

To ja poproszę jakąś super mega fajną fotkę za tą z wczoraj :loveu::diabloti::eviltong:

Posted

[quote name='mineralna_']przecież też milusio :loveu::loveu:

Też bym się poszła poopalać ale nie mam gdzie, jak i z kim xD i w sumie nie chce być opalona chodzi o poleżenie sobie i mienie (:lol:) wszystkiego głęboko i szeroko... :diabloti:

To ja poproszę jakąś super mega fajną fotkę za tą z wczoraj :loveu::diabloti::eviltong:[/quote]

To jest atut mieć własny obrośnięty tujkami ogródek :diabloti:

Ale nie mam nawet takiej nie mega - nie mam nic :diabloti: po południu pójdziemy znowu na ślad to może coś mu zrobię :cool3:

Posted

[quote name='Yana']mychonok cudny :loveu: i te uchole:loveu: a co ćwiczycie z myszką :razz:[/quote]

myszki są dwie :eviltong: Na razie się ze sobą oswajamy,by były chętne do przesiadywania na mnie :cool3: a im kliker odpuszczę,wystarczy że królika 'męczę' :diabloti:

[quote name='madziulik_13']Hej kochane psowate, myszki i pańciowate :loveu::cool3:[/quote]

Madziaaa :loveu::loveu:

Byliśmy 2,5 godziny na spacerze,mam zdjęcia - potrzebuję silnej motywacji by kilka wstawić :diabloti:

Posted

[quote name='deer_1987']dawaj zdjecia i juz![/quote]

[quote name='madziulik_13']Ty chyba lubisz być proszona :cool3:
Nie obijać się tylko raz , dwa zdjęcia wstaw :mad:[/quote]

nie,nadzwyczajnie potrzebny jest mi dobry doping,żeby mieć siłę na ożeranie się z moim repem :cool3: zdjęcia dam później,idę szukać psa :eviltong:

Posted

:loveu: i wynocha mi z tą pałką :diabloti:

[/quote]

[LEFT][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]a gdzie ja i pałka :crazyeye::crazyeye:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT] [/LEFT]