Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='deer_1987'][URL]http://i27.tinypic.com/2k0908.jpg[/URL]
to mi sie podoba :D[/quote]

dzięki :cool3:

[quote name='Moniek193'][URL]http://i30.tinypic.com/nzlsoh.jpg[/URL] Cudna:multi:

A to zboże chyba troszkę za jasne;)[/quote]

dzięki ;) u mnie zboże jest ok - może kwestia monitora ? :eviltong:

[IMG]http://i28.tinypic.com/nohl3q.jpg[/IMG]

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='RCookie']Fajne zboża :cool3:.
I bannerek ciekawy, ktoś tu na dogo taki ma :eviltong:, tzn. podobny, bo bez Rokiego :loveu:.[/quote]

dzięki :cool3:

kto ? :> dawno taki chciałam ale dopiero doszłam jak go zrobić :evil_lol:

Posted

[quote name='Agata_Roki']dzięki :cool3:

kto ? :> dawno taki chciałam ale dopiero doszłam jak go zrobić :evil_lol:[/quote]

Palma (?) od Boogie :razz:.
Ja też nie wiedziałam kiedyś, jak coś takiego zrobić, a teraz mam na to dwa sposoby i jak na razie żadnego nie wykorzystałam :evil_lol:.

Posted

Wydawało się trudne a teraz tak pomyśleć - nie ma nic prostszego,zdefiniować zdjęcie jako wzorek,zrobić napis,ustawić wzorek i wsio :diabloti:

Nie mniej pracuję nad czymś innym chociaż nie mam czasu wykombinowałam coś na szybko :eviltong: Ale RC Ty też masz faajny :loveu:

Posted

[quote name='Agata_Roki']Wydawało się trudne a teraz tak pomyśleć - nie ma nic prostszego,zdefiniować zdjęcie jako wzorek,zrobić napis,ustawić wzorek i wsio :diabloti:

Nie mniej pracuję nad czymś innym chociaż nie mam czasu wykombinowałam coś na szybko :eviltong: Ale RC Ty też masz faajny :loveu:[/quote]

Dobre, to ja znam jeszcze inne sposoby, tylko są bardziej skomplikowane i nie zawsze można uzyskać ładny efekt, dziękuje za instrukcję :cool3:.

Dziękuje :), druga rzecz, którą zrobiłam po wyjeździe i mi się podoba, mam nadzieję, że "wena twórcza" szybko mnie nie opuści :lol:.

Posted

[quote name='RCookie']Dobre, to ja znam jeszcze inne sposoby, tylko są bardziej skomplikowane i nie zawsze można uzyskać ładny efekt, dziękuje za instrukcję :cool3:.

Dziękuje :), druga rzecz, którą zrobiłam po wyjeździe i mi się podoba, mam nadzieję, że "wena twórcza" szybko mnie nie opuści :lol:.[/quote]

wykorzystałaś mnie :evil_lol: To trzymam kciuki za Twoją twórczość :cool3:

[quote name='deer_198']sliczny baner i widze pierwsza strona zmieniona :D[/quote]

niee,nie zmieniałam teraz strony - dawno już :cool3:

[quote name='Kaya93']Witam Was:loveu:[/quote]

bry :hand:

leeejeee a pies CAŁY dzień śpi w jednej pozycji,czasem podniesie łeb,ziewnie i przewali się na drugi bok i śpi dalej :evil_lol: Całkowicie niekłopotliwy jest :cool3:

Posted

Nie śpimy od 8 :evil_lol:

Zawirusował mi się komputer :angryy: Nie będzie mnie do czasu aż go nie naprawię :eviltong: Teraz muszę siedzieć na starym gracie :placz:

Posted

Komputer się zepsuł no :placz: Mam do dyspozycji starego grata :eviltong:
Jutro jadę na tydzień do Lublina - będę miała lepszy dostęp do dogo,psiska siostry to focenia i małą modelkę :cool3:

Na razie nie mam możliwości wejść do Was do galerii bo 9letni komputer ma swoje ograniczenia szybkości,zdjęcia sie nie otwierają i mam tu Explodera,którego nie lubię :roll: Ale może w poniedziałek :cool3:

Madzia,pilnuj porządku.Będę pisać do Ciee :evil_lol::loveu: