.Agata. Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 [quote name='deer_1987']Ale sobie fajnie cwiczycie :D[/quote] [quote name='madziulik_13']Świetnie !:loveu:[/quote] [quote name='Inkaa']Bardzo ładnie ;)[/quote] [quote name='Izuuus']Super, super, super :loveu: :cool3:[/quote] dziękujemy :loveu::loveu: Quote
Cavy Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Witamy :evil_lol: Roki w końcu dojrzewa, dzielny zuch :lol: :loveu: :evil_lol: Quote
.Agata. Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 [quote name='Cavy']Witamy :evil_lol: Roki w końcu dojrzewa, dzielny zuch :lol: :loveu: :evil_lol:[/quote] Hej :multi::multi: Czo Ty do mnie mówisz ? :diabloti: W jakim sensie dojrzewa bo nie bardzo rozumiem ? :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ale ja lubie na niego patrzeć, taki grzeczny piesio :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
mineralna_ Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 mjjjodzio :razz::razz::razz: Hej :loveu: Quote
.Agata. Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 [quote name='Mqrtynq']Hejj :hand: Podoba sie podoba :cool3:[/quote] i dobrze :cool3: [quote name='madziulik_13']Jazda na gg ! :mad:[/quote] no czekam na Cię i nie ma :placz: wujek znowu goni ? :mad: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ale ja lubie na niego patrzeć, taki grzeczny piesio :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] prawda ? :evil_lol: [quote name='mineralna_']mjjjodzio :razz::razz::razz: Hej :loveu:[/quote] cześć robaczki moje :loveu::loveu: Quote
Onomato-Peja Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Jaką on ma figurę :-o :loveu::loveu::loveu::loveu: istna osa :loveu: szypior :loveu: Super ćwiczonka :multi: fajnie mieć domek z ogródkiem :D Quote
Agniecha93 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Fajnie pracujecie, widać że Rokiemu się podoba :lol: Ps. On nie jest trochę za gruby? Quote
.Agata. Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 [quote name='Onomato-Peja']Jaką on ma figurę :-o :loveu::loveu::loveu::loveu: istna osa :loveu: szypior :loveu: Super ćwiczonka :multi: fajnie mieć domek z ogródkiem :D[/quote] No gdzież tam :cool3: Może i w okolicach brzucha tak nie wygląda ale obwód szyi mu się zwiększył i Rogz Lka od tak stała się za mała :evil_lol: [quote name='Izuuus']Wieczorek wam :hand:[/quote] łał jeszcze nie spałaś ? :diabloti: [quote name='Agniecha93']Fajnie pracujecie, widać że Rokiemu się podoba :lol: Ps. On nie jest trochę za gruby?[/quote] A lubi ;) Wystarczy dobra motywacja i wszystko ze mną polubi :loveu::evil_lol: Do Ps'a. fakt,ma lekką nadwagę ale gruby nie jest :p Co drugi dzień jeździmy na rower i powoli widać efekty ;) Dzisiaj też idziemy na jakiś niedzielny spacer bo i pogoda jest fajna więc może będą zdjęcia :eviltong: Quote
mineralna_ Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Grubaski dwa tralalala :diabloti::diabloti: Quote
.Agata. Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 [quote name='mineralna_']Grubaski dwa tralalala :diabloti::diabloti:[/quote] kogo masz jeszcze na myśli ? :placz: Quote
madziulik_13 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 [quote name='mineralna_']Grubaski dwa tralalala :diabloti::diabloti:[/quote] Chciałaś powiedzieć krzywcze :cool3: Czekamy na filmik :evil_lol: Ej trzeba by było jakiś chrzest do naszego klubu urządzić :diabloti::razz: Quote
.Agata. Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 [quote name='madziulik_13']Chciałaś powiedzieć krzywcze :cool3: Czekamy na filmik :evil_lol: Ej trzeba by było jakiś chrzest do naszego klubu urządzić :diabloti::razz:[/quote] Albo krzywusy :loveu: Tyś nie lepsiejsza :evil_lol: No to pomyśl nad czymś :cool3::diabloti: Quote
madziulik_13 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 [quote name='Agata_Roki'] No to pomyśl nad czymś :cool3::diabloti:[/quote] Czemu ja mam odwalać brudną robotę ? :cool3::mad::evil_lol: Quote
.Agata. Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 [quote name='madziulik_13']Czemu ja mam odwalać brudną robotę ? :cool3::mad::evil_lol:[/quote] Noo..to każdy kto chce dołączyć do naszego klubu musi pokazać nam zdjęcie swojej krzywizny a my ocenimy czy go przyjmiemy czy nie coo ? :diabloti: Quote
madziulik_13 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 [quote name='Agata_Roki']Noo..to każdy kto chce dołączyć do naszego klubu musi pokazać nam zdjęcie swojej krzywizny a my ocenimy czy go przyjmiemy czy nie coo ? :diabloti:[/quote] Tak tak dobry pomysł ! :evil_lol: To co kto chce być członkiem naszego klubu krzywizn ? :cool3: Quote
Illusion Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Obejrzałam filmik, a teraz liczę na jakieś fotki :eviltong:. Nie było mnie przez tydzień, to coś mi się należy :evil_lol:. Quote
Recommended Posts