.Agata. Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 [quote name='mineralna_']Hej :eviltong: Masz coś dla mnie? XD[/quote] Cześć robale :loveu: nie rozumiem pytania :lol!: Quote
mineralna_ Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 No fotki jakies albo coś :roll: :evil_lol: Quote
.Agata. Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 [quote name='mineralna_']No fotki jakies albo coś :roll: :evil_lol:[/quote] nic mi o tym nie wiadomo :evil_lol: może jutro :eviltong: Quote
mineralna_ Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 to spadaj sierściuchu :roll: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
.Agata. Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 [quote name='mineralna_']to spadaj sierściuchu :roll: :diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] Te,te - do mnie to tak ? :placz: a nie dam wcale :mad: [quote name='Moniek193']Hejaski bobaski:eviltong:[/quote] coż Cie tak na rymy wzięło ? :evil_lol: bry :multi: Quote
Moniek193 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 [quote name='Agata_Roki'] coż Cie tak na rymy wzięło ? :evil_lol: bry :multi:[/quote] A nie wiem jakoś tak:loveu: Quote
.Agata. Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 [quote name='Yana']no i gdzie te fotki z toru przeszkód :razz:[/quote] Pisałam stronę wstecz że ostatnim razem byliśmy na rowerze :eviltong: Teraz Roki jest chory,musimy iść do weterynarza bo coś z nim nie tak :placz: A jeśli już to nie toru przeszkód bo tego bym tak nie nazwała :evil_lol: Na chwilę obecną ćwiczymy same strefki - z jedną deską tzn.wyjęłam z huśtawki ale myślę że jak już z Rokim będzie ok,będziemy ćwiczyć na samej huśtawce - bo mi głupol zawsze zbiegiwał do końca i dopiero potem się cofał jak mówiłam 'nie' i zaznaczał strefę tylnymi nogami tak jak wchodzi na ścianę :lol: Trzeba było poprawiać - już w większości powtórzeń zawsze się zatrzymał :cool3: Myślę że w przyszłym roku bardziej się weźmiemy za agility - będzie bez jajek więc może całe zainteresowanie suczkami,pieskami czy wąchaniem kwiatków jak było do tej pory przeniesie na zabawę i współpracę ze mną :loveu: Chodź w domu śmieją się z nas - gdzie z 6letnim psem chcę jeździć po treningach jakichś,obozach czy gdzieś tam :roll: Dobra bom się rozpisała - nie wiem czy będą jakieś zdjęcia,Roniek nie nadaje się teraz do fotografowania.Prędzej Zośka ;) Quote
jonQuilla Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]w końcu dotarłam :cool3: witam :multi::loveu: pozdrawiam i ściskam :calus:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Yana Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [quote name='Agata_Roki']Pisałam stronę wstecz że ostatnim razem byliśmy na rowerze :eviltong: Teraz Roki jest chory,musimy iść do weterynarza bo coś z nim nie tak :placz: A jeśli już to nie toru przeszkód bo tego bym tak nie nazwała :evil_lol: Na chwilę obecną ćwiczymy same strefki - z jedną deską tzn.wyjęłam z huśtawki ale myślę że jak już z Rokim będzie ok,będziemy ćwiczyć na samej huśtawce - bo mi głupol zawsze zbiegiwał do końca i dopiero potem się cofał jak mówiłam 'nie' i zaznaczał strefę tylnymi nogami tak jak wchodzi na ścianę :lol: Trzeba było poprawiać - już w większości powtórzeń zawsze się zatrzymał :cool3: Myślę że w przyszłym roku bardziej się weźmiemy za agility - będzie bez jajek więc może całe zainteresowanie suczkami,pieskami czy wąchaniem kwiatków jak było do tej pory przeniesie na zabawę i współpracę ze mną :loveu: Chodź w domu śmieją się z nas - gdzie z 6letnim psem chcę jeździć po treningach jakichś,obozach czy gdzieś tam :roll: Dobra bom się rozpisała - nie wiem czy będą jakieś zdjęcia,Roniek nie nadaje się teraz do fotografowania.Prędzej Zośka ;)[/quote] biedny Rokuś, mam nadzieję, że szybko wyzdrowieje 6 lat to wcale nie tak dużo. Na Animal Planet widziałam wiele psów w tym wieku i starszych startujących w zawodach :lol: Quote
Kaya93 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Hej:loveu: wkońcu do Was dotarłam:cool3: śliczny Roki:loveu: :calus: Quote
.Agata. Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 [quote name='Yana']biedny Rokuś, mam nadzieję, że szybko wyzdrowieje 6 lat to wcale nie tak dużo. Na Animal Planet widziałam wiele psów w tym wieku i starszych startujących w zawodach :lol:[/quote] no właśnie :evil_lol: [quote name='Agniecha93']Cześć :multi::multi:[/quote] Hej :hand: [quote name='mineralna_']Nie ma zdjęć nie ma witanka :p[/quote] Tty,Ty - no przecież napisałam że Roniek jest chory - nie jest teraz najlepszym obiektem do fotografowania :evil_lol: [U]MOŻE[/U] wieczorem coś mu zrobię,teraz Roki leży,wymiotuje,śpi,pije wodę,wymiotuje i śpi dalej :roll: Chyba coś zeżarł,wet kazał mu dać węgiel w tabletkach i tylko wodę [tzn.jakąś dawkę ale to tato rozmawiał z nim przez telefon i mu podał :eviltong:]. [quote name='Kaya93']Hej:loveu: wkońcu do Was dotarłam:cool3: śliczny Roki:loveu: :calus:[/quote] Hej :hand: :multi: no... nareszcie :evil_lol: :loveu::loveu: Quote
.Agata. Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 [quote name='deer_1987']eh zatrul sie czyms?[/quote] Pewnie zjadł jakieś ciekawe znalezisko wyrzucone przez jakiegoś głupka,któremu żal wyrzucić resztek do kosza bo lepiej na trawę :roll: Już nie pierwszy raz tak i nawet nie wiem gdzie i kiedy on to znajduje :eviltong: Już jest spokój,pierdołka śpi teraz na wyrku czyli że brzuch go już nie boli.Przeszło :cool3: Ale jest gorąc i nawet na siku nie chce iść jeszcze - od 9 wytrzymuje chociaż on tam ma silne oba zawory ;) Potem będą zdjęcia pewnie :eviltong: Quote
madziulik_13 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Witamy się w galerii przepięknego Rkiego:loveu: Prosimy o nowe zdjęcia :mad: Quote
.Agata. Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 [quote name='madziulik_13']Witamy się w galerii [B]przepięknego[/B] Rkiego:loveu: Prosimy o nowe zdjęcia :mad:[/quote] Cześć robale :loveu::loveu: Pomyliłaś chyba przymiotnik :cool3::evil_lol: [SIZE=1]Tyy..weź sobie podlinkuj baner bo mi ciężko wleźć do Szilkowej galerii :eviltong::loveu:[/SIZE] Quote
Ania :) Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Hej Wam :loveu: Właśnie właśnie fotki Rokiego jakieś prosimy :loveu: :mad: Quote
.Agata. Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 A filmik może być ? :evil_lol: [nie patrzcie na to jak ja genialnie wyszłam na tym filmie :roll:] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=ncF3eirooNI"]YouTube - Strefy 2on2off - po wieściacku ;)[/URL] :lol::lol: Quote
Moniek193 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Super filmik:loveu: Extra ta sztuczka z turlaniem się, bo obrót moja dziewucha też umie:loveu::loveu: Quote
ewka i haker Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 nie rozumiem po co ta miska na początku jak jej nie używałaś? rób rożne pozycje:biegnij dalej,zostawaj za psem a nie tylko równo z nim ogólnie ok;) Quote
.Agata. Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 [quote name='ewka i haker']nie rozumiem po co ta miska na początku jak jej nie używałaś? rób rożne pozycje:biegnij dalej,zostawaj za psem a nie tylko równo z nim ogólnie ok;)[/quote] miskę używaliśmy ale jednak pies wolał pobiec za tym co mu rzuciłam niż targetować mi miskę :cool3: [wysyłałam go najpierw to miski z parówką,teraz już sam target mimo to on jak jest na samych smaczkach jest wolniejszy i jednak wolę biegać z nim na coś :eviltong:] Rzadko ćwiczymy więc on raz potrafi dobiec sam do końca a teraz mimo że zostawiam go z tyłu odwraca się i patrzy gdzie jestem,jak ja biegnę dalej i powiem 'stop' to on i tak biegnie za mną - w jego wypadku wszystko mu trzeba dobrze wytłumaczyć bo on pojmuje w wolniejszym tempie ;) Tak samo na hopkach zmiany - widzi że go ręką prowadzi to i tak woli po swojemu pobiec prosto i na chama bo co on się będzie majtał ze mną :eviltong: Największym sukcesem jest to że chodzili za płotem ludzie a on w ogóle na nich nie reagował :loveu: Na sąsiadkę idącą z jego ukochaną suczą też - może nie zauważył ale powinien słyszeć mimo to nie rozproszył się :cool3: Quote
Recommended Posts