Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mineralna_']to spadaj sierściuchu :roll: :diabloti::diabloti::diabloti:[/quote]

Te,te - do mnie to tak ? :placz: a nie dam wcale :mad:

[quote name='Moniek193']Hejaski bobaski:eviltong:[/quote]

coż Cie tak na rymy wzięło ? :evil_lol: bry :multi:

Posted

[quote name='Yana']no i gdzie te fotki z toru przeszkód :razz:[/quote]

Pisałam stronę wstecz że ostatnim razem byliśmy na rowerze :eviltong:
Teraz Roki jest chory,musimy iść do weterynarza bo coś z nim nie tak :placz:
A jeśli już to nie toru przeszkód bo tego bym tak nie nazwała :evil_lol:
Na chwilę obecną ćwiczymy same strefki - z jedną deską tzn.wyjęłam z huśtawki ale myślę że jak już z Rokim będzie ok,będziemy ćwiczyć na samej huśtawce - bo mi głupol zawsze zbiegiwał do końca i dopiero potem się cofał jak mówiłam 'nie' i zaznaczał strefę tylnymi nogami tak jak wchodzi na ścianę :lol: Trzeba było poprawiać - już w większości powtórzeń zawsze się zatrzymał :cool3: Myślę że w przyszłym roku bardziej się weźmiemy za agility - będzie bez jajek więc może całe zainteresowanie suczkami,pieskami czy wąchaniem kwiatków jak było do tej pory przeniesie na zabawę i współpracę ze mną :loveu: Chodź w domu śmieją się z nas - gdzie z 6letnim psem chcę jeździć po treningach jakichś,obozach czy gdzieś tam :roll:

Dobra bom się rozpisała - nie wiem czy będą jakieś zdjęcia,Roniek nie nadaje się teraz do fotografowania.Prędzej Zośka ;)

Posted

[quote name='Agata_Roki']Pisałam stronę wstecz że ostatnim razem byliśmy na rowerze :eviltong:
Teraz Roki jest chory,musimy iść do weterynarza bo coś z nim nie tak :placz:
A jeśli już to nie toru przeszkód bo tego bym tak nie nazwała :evil_lol:
Na chwilę obecną ćwiczymy same strefki - z jedną deską tzn.wyjęłam z huśtawki ale myślę że jak już z Rokim będzie ok,będziemy ćwiczyć na samej huśtawce - bo mi głupol zawsze zbiegiwał do końca i dopiero potem się cofał jak mówiłam 'nie' i zaznaczał strefę tylnymi nogami tak jak wchodzi na ścianę :lol: Trzeba było poprawiać - już w większości powtórzeń zawsze się zatrzymał :cool3: Myślę że w przyszłym roku bardziej się weźmiemy za agility - będzie bez jajek więc może całe zainteresowanie suczkami,pieskami czy wąchaniem kwiatków jak było do tej pory przeniesie na zabawę i współpracę ze mną :loveu: Chodź w domu śmieją się z nas - gdzie z 6letnim psem chcę jeździć po treningach jakichś,obozach czy gdzieś tam :roll:

Dobra bom się rozpisała - nie wiem czy będą jakieś zdjęcia,Roniek nie nadaje się teraz do fotografowania.Prędzej Zośka ;)[/quote]

biedny Rokuś, mam nadzieję, że szybko wyzdrowieje

6 lat to wcale nie tak dużo. Na Animal Planet widziałam wiele psów w tym wieku i starszych startujących w zawodach :lol:

Posted

[quote name='Yana']biedny Rokuś, mam nadzieję, że szybko wyzdrowieje

6 lat to wcale nie tak dużo. Na Animal Planet widziałam wiele psów w tym wieku i starszych startujących w zawodach :lol:[/quote]

no właśnie :evil_lol:

[quote name='Agniecha93']Cześć :multi::multi:[/quote]

Hej :hand:

[quote name='mineralna_']Nie ma zdjęć nie ma witanka :p[/quote]

Tty,Ty - no przecież napisałam że Roniek jest chory - nie jest teraz najlepszym obiektem do fotografowania :evil_lol:

[U]MOŻE[/U] wieczorem coś mu zrobię,teraz Roki leży,wymiotuje,śpi,pije wodę,wymiotuje i śpi dalej :roll: Chyba coś zeżarł,wet kazał mu dać węgiel w tabletkach i tylko wodę [tzn.jakąś dawkę ale to tato rozmawiał z nim przez telefon i mu podał :eviltong:].

[quote name='Kaya93']Hej:loveu: wkońcu do Was dotarłam:cool3:

śliczny Roki:loveu: :calus:[/quote]

Hej :hand: :multi: no... nareszcie :evil_lol:

:loveu::loveu:

Posted

[quote name='deer_1987']eh zatrul sie czyms?[/quote]

Pewnie zjadł jakieś ciekawe znalezisko wyrzucone przez jakiegoś głupka,któremu żal wyrzucić resztek do kosza bo lepiej na trawę :roll:
Już nie pierwszy raz tak i nawet nie wiem gdzie i kiedy on to znajduje :eviltong: Już jest spokój,pierdołka śpi teraz na wyrku czyli że brzuch go już nie boli.Przeszło :cool3: Ale jest gorąc i nawet na siku nie chce iść jeszcze - od 9 wytrzymuje chociaż on tam ma silne oba zawory ;)

Potem będą zdjęcia pewnie :eviltong:

Posted

[quote name='madziulik_13']Witamy się w galerii [B]przepięknego[/B] Rkiego:loveu:
Prosimy o nowe zdjęcia :mad:[/quote]

Cześć robale :loveu::loveu:
Pomyliłaś chyba przymiotnik :cool3::evil_lol:

[SIZE=1]Tyy..weź sobie podlinkuj baner bo mi ciężko wleźć do Szilkowej galerii :eviltong::loveu:[/SIZE]

Posted

A filmik może być ? :evil_lol:
[nie patrzcie na to jak ja genialnie wyszłam na tym filmie :roll:]

[URL="http://www.youtube.com/watch?v=ncF3eirooNI"]YouTube - Strefy 2on2off - po wieściacku ;)[/URL]

:lol::lol:

Posted

[quote name='ewka i haker']nie rozumiem po co ta miska na początku jak jej nie używałaś?
rób rożne pozycje:biegnij dalej,zostawaj za psem a nie tylko równo z nim

ogólnie ok;)[/quote]

miskę używaliśmy ale jednak pies wolał pobiec za tym co mu rzuciłam niż targetować mi miskę :cool3: [wysyłałam go najpierw to miski z parówką,teraz już sam target mimo to on jak jest na samych smaczkach jest wolniejszy i jednak wolę biegać z nim na coś :eviltong:]

Rzadko ćwiczymy więc on raz potrafi dobiec sam do końca a teraz mimo że zostawiam go z tyłu odwraca się i patrzy gdzie jestem,jak ja biegnę dalej i powiem 'stop' to on i tak biegnie za mną - w jego wypadku wszystko mu trzeba dobrze wytłumaczyć bo on pojmuje w wolniejszym tempie ;) Tak samo na hopkach zmiany - widzi że go ręką prowadzi to i tak woli po swojemu pobiec prosto i na chama bo co on się będzie majtał ze mną :eviltong:

Największym sukcesem jest to że chodzili za płotem ludzie a on w ogóle na nich nie reagował :loveu: Na sąsiadkę idącą z jego ukochaną suczą też - może nie zauważył ale powinien słyszeć mimo to nie rozproszył się :cool3: