łapeczek Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 GG :9381643 ten numer albo ten GG :190463 Quote
Valeur248 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Chodziło mi bardziej o numer kom.:lol: Quote
łapeczek Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 aleee nie zbyt chce podac .... on woli gg a sam potem sie wrazie co dogada z osoba telefonicznie Quote
Valeur248 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Szkoda, bo w większości ogłoszeniach telefon to podstawa. To może chociaż Twój? Bez numeru większość stron ogłoszenia nie zaakceptuje. Quote
łapeczek Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 Valeur248 napisał(a):Szkoda, bo w większości ogłoszeniach telefon to podstawa. To może chociaż Twój? Bez numeru większość stron ogłoszenia nie zaakceptuje. no dobra moj 502314027 ale dzwonic najpeije po 17 Quote
Valeur248 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Ok, to na razie wstawiłam małą na adopcje.org i do mojego podpisu;) Quote
łapeczek Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 o.k dziekuje .... ja zraz ja tez wstawie do mojego podpisu Quote
Asia & Ginger Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Zmień może tytuł wątku, że pilnie potrzebny chociaż tymczas i że sunia ma ok. 2 miesiące. ;) Quote
łapeczek Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 no wlasnie w goreee ludzie pomozcie malej ;] Quote
MonikaP Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Łapeczek, skąd kolega dostał tę sunię? Jako prezent? To osoba,która mu taki prezent sprawiła nie wiedziała, że on ma już psa? Od kiedy malutka jest u niego? Quote
łapeczek Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 MonikaP napisał(a):Łapeczek, skąd kolega dostał tę sunię? Jako prezent? To osoba,która mu taki prezent sprawiła nie wiedziała, że on ma już psa? Od kiedy malutka jest u niego? kolega dostal gooo od kogos nie chce mi powiedziec od kogo ... tak jako prezent ....wiedziala ale nie wiedziala ze jego sunie nie jest specjalnie za inna sunia ....chyba od dzis ja ma Quote
MonikaP Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 łapeczek napisał(a):kolega dostal gooo od kogos nie chce mi powiedziec od kogo ... tak jako prezent ....wiedziala ale nie wiedziala ze jego sunie nie jest specjalnie za inna sunia ....chyba od dzis ja ma A nie jest to czasem efekt nieprzemyślanej wycieczki na Sielankę? Myślę, że dorosła suka nie zrobi krzywdy szczeniakowi, a z biegiem czasu dogadają się ze sobą. Ważne,żeby pomysleć o sterylizacji obydwu. A kolega jest pełnoletni? Jeśli nie, to co na to jego rodzice? Quote
łapeczek Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 MonikaP napisał(a):A nie jest to czasem efekt nieprzemyślanej wycieczki na Sielankę? Myślę, że dorosła suka nie zrobi krzywdy szczeniakowi, a z biegiem czasu dogadają się ze sobą. Ważne,żeby pomysleć o sterylizacji obydwu. A kolega jest pełnoletni? Jeśli nie, to co na to jego rodzice? nie nie jest naprawde to nie piesek z sielanki ;] ale ja mysle ze tu nie tylko chodzi o to suke ktora juz jest w domku ale o maly metraz mieszkania ....nie kolega nie jest jeszcze pelnoletni ... nie wiem co ta to rodzic ... Quote
łapeczek Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 no wiem .... wiec dlatego chce mu pomoc znalesc dla niej domek chociazby DT tylko zeby mala nie trafila do schrona Quote
MonikaP Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 W schronisku taki szczeniak nie przeżyje. Kolega powinien ją oddać osobie, od której ją dostał. I warto,żeby w tej sprawie wypowiedzieli się jego rodzice. Quote
Ziutka Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 łapeczek napisał(a): wiec dlatego chce mu pomoc znalesc dla niej domek chociazby DT tylko zeby mala nie trafila do schrona Zwołałam tutaj na wątek GameBoy bo wiedziałam, że będzie mogła dać małej tymczas - i napisała to tutaj, że może ją wziąć na DT ale najwidoczniej się nie dzieje tak źle :cool1: skoro nie skorzystaliście z oferty tymczasu :roll: Quote
łapeczek Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 Ona napisala ze wrazie statecznosci ja wezmie .... a narzie szukamy domuuuu zobaczymy moze da sie cos zrobic a jak nie to zwroce sie do niej i poprosze od DT dla malej ;] tylko znowu trzebabedzie mala jakos dostarczyc do niej .... Quote
Ziutka Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 łapeczek napisał(a):Ona napisala ze wrazie statecznosci ja wezmie .... No tak...w razie ostateczności a z tego co czytam to PILNE / sam tytuł to mówi :roll: ale rzecz jasna się nie wtrącam, robicie jak uważacie ;) łapeczek napisał(a): tylko znowu trzebabedzie mala jakos dostarczyc do niej .... Na transportowym by się coś pewnie znalazło Quote
łapeczek Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 no wiem wiem .... wiesz glownie chodzi o dom na stale dla malej .... Ja spadam dobranoc :* Quote
Ziutka Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 łapeczek napisał(a):no wiem wiem .... wiesz glownie chodzi o dom na stale dla malej .... Ja spadam dobranoc :* Mam nadzieje, że się znajdzie ten stały domek, że ogłoszenia przyniosą skutek :lol: Dobranoc :lol: Quote
MonikaP Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 [quote name='łapeczek']no wiem wiem .... wiesz glownie chodzi o dom na stale dla malej .... Ja spadam dobranoc :* Wiesz co, łapeczku? Mam wrażenie, że mocno kręcisz. I przede wszystkim powiem Ci jedno - w ogłoszeniach powinien być zamieszczony numer telefonu osoby dorosłej. Bo nikt Was nie potraktuje poważnie, a Wy sami nie będziecie umieli rozpoznać, czy dzwoniący ma dobre intencje. Dlatego powtarzam - tym muszą się zająć rodzice Twojego kolegi - jeśli w ogóle wiedzą o istnieniu suni... :roll: Quote
Recommended Posts