Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Valeur248 napisał(a):
Szkoda, bo w większości ogłoszeniach telefon to podstawa. To może chociaż Twój? Bez numeru większość stron ogłoszenia nie zaakceptuje.

no dobra moj 502314027
ale dzwonic najpeije po 17

Posted

MonikaP napisał(a):
Łapeczek, skąd kolega dostał tę sunię? Jako prezent? To osoba,która mu taki prezent sprawiła nie wiedziała, że on ma już psa? Od kiedy malutka jest u niego?

kolega dostal gooo od kogos nie chce mi powiedziec od kogo ...
tak jako prezent ....wiedziala ale nie wiedziala ze jego sunie nie jest specjalnie za inna sunia ....chyba od dzis ja ma

Posted

łapeczek napisał(a):
kolega dostal gooo od kogos nie chce mi powiedziec od kogo ...
tak jako prezent ....wiedziala ale nie wiedziala ze jego sunie nie jest specjalnie za inna sunia ....chyba od dzis ja ma

A nie jest to czasem efekt nieprzemyślanej wycieczki na Sielankę?
Myślę, że dorosła suka nie zrobi krzywdy szczeniakowi, a z biegiem czasu dogadają się ze sobą. Ważne,żeby pomysleć o sterylizacji obydwu.
A kolega jest pełnoletni? Jeśli nie, to co na to jego rodzice?

Posted

MonikaP napisał(a):
A nie jest to czasem efekt nieprzemyślanej wycieczki na Sielankę?
Myślę, że dorosła suka nie zrobi krzywdy szczeniakowi, a z biegiem czasu dogadają się ze sobą. Ważne,żeby pomysleć o sterylizacji obydwu.
A kolega jest pełnoletni? Jeśli nie, to co na to jego rodzice?

nie nie jest naprawde to nie piesek z sielanki ;]
ale ja mysle ze tu nie tylko chodzi o to suke ktora juz jest w domku ale o maly metraz mieszkania ....nie kolega nie jest jeszcze pelnoletni ...
nie wiem co ta to rodzic ...

Posted

łapeczek napisał(a):

wiec dlatego chce mu pomoc znalesc dla niej domek chociazby DT tylko zeby mala nie trafila do schrona

Zwołałam tutaj na wątek GameBoy bo wiedziałam, że będzie mogła dać małej tymczas - i napisała to tutaj, że może ją wziąć na DT ale najwidoczniej się nie dzieje tak źle :cool1: skoro nie skorzystaliście z oferty tymczasu :roll:

Posted

Ona napisala ze wrazie statecznosci ja wezmie ....
a narzie szukamy domuuuu
zobaczymy moze da sie cos zrobic
a jak nie to zwroce sie do niej i poprosze od DT dla malej ;]
tylko znowu trzebabedzie mala jakos dostarczyc do niej ....

Posted

łapeczek napisał(a):
Ona napisala ze wrazie statecznosci ja wezmie ....

No tak...w razie ostateczności a z tego co czytam to PILNE / sam tytuł to mówi :roll: ale rzecz jasna się nie wtrącam, robicie jak uważacie ;)

łapeczek napisał(a):
tylko znowu trzebabedzie mala jakos dostarczyc do niej ....

Na transportowym by się coś pewnie znalazło

Posted

łapeczek napisał(a):
no wiem wiem ....
wiesz glownie chodzi o dom na stale dla malej ....

Ja spadam dobranoc :*

Mam nadzieje, że się znajdzie ten stały domek, że ogłoszenia przyniosą skutek :lol:

Dobranoc :lol:

Posted

[quote name='łapeczek']no wiem wiem ....
wiesz glownie chodzi o dom na stale dla malej ....

Ja spadam dobranoc :*

Wiesz co, łapeczku? Mam wrażenie, że mocno kręcisz. I przede wszystkim powiem Ci jedno - w ogłoszeniach powinien być zamieszczony numer telefonu osoby dorosłej. Bo nikt Was nie potraktuje poważnie, a Wy sami nie będziecie umieli rozpoznać, czy dzwoniący ma dobre intencje. Dlatego powtarzam - tym muszą się zająć rodzice Twojego kolegi - jeśli w ogóle wiedzą o istnieniu suni... :roll: