Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

potwierdzam;)w Olsztynie naprawdę sa dobre warunki,psiaki maja możliwość wchodzenia do budynku,zatem cały rok nie siedzą bez dachu nad glową i mogą sie ogrzać.Seniorek jak i pozostale staruszki nie marzną więc:)ale nie zmienia to faktu,że wsyzstkie pieski najlepiej czuły by sie w objęciach swego pana w swoim domku na swopim kocyku:)

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hehe będą będą...ja miałam z mama jechać w poniedziałek z ostateczną decyzja,czy go bierzemy,ale mamcia juz byla prawie przekonana wystarczyla wizyta wponiedzialkowa;)a tu nagle w sobote przyszli mili Panstwo i wzieli seniorka.Ja poprosilam o adres mailowy,by wyslac Panu watek seniorkowy,poprosilam o przesylanie fotek,wiesci itp.Takze bedziemy mam nadzieje wiedziec co i jak:)wiem ze prawdopodobnie ja bym go miala,ale jesli znalazl wspanialy domek to bardzo sie ciesze:):)wracajac ze schronsika ejszcze podwiozlam panstwa kawalek,opowiadali o swoich pieskach,gdzie mieszkaja takze raczej bedzie wszystko ok.malenki seniorek z podniesiona glowka wysiadl z mojego auta,w czerwonej obrozce i smyczce pomykal za dobrze zbudowanym panem wygladalo to bardzo fajnie bardzo sie ciesze.Taki malenki seniorek i te jego malenkie biegnace lakpi popedzly po nowe szczescie:)

Posted

anetek100 napisał(a):
hehe będą będą...ja miałam z mama jechać w poniedziałek z ostateczną decyzja,czy go bierzemy,ale mamcia juz byla prawie przekonana wystarczyla wizyta wponiedzialkowa;)a tu nagle w sobote przyszli mili Panstwo i wzieli seniorka.Ja poprosilam o adres mailowy,by wyslac Panu watek seniorkowy,poprosilam o przesylanie fotek,wiesci itp.Takze bedziemy mam nadzieje wiedziec co i jak:)wiem ze prawdopodobnie ja bym go miala,ale jesli znalazl wspanialy domek to bardzo sie ciesze:):)wracajac ze schronsika ejszcze podwiozlam panstwa kawalek,opowiadali o swoich pieskach,gdzie mieszkaja takze raczej bedzie wszystko ok.malenki seniorek z podniesiona glowka wysiadl z mojego auta,w czerwonej obrozce i smyczce pomykal za dobrze zbudowanym panem wygladalo to bardzo fajnie bardzo sie ciesze.Taki malenki seniorek i te jego malenkie biegnace lakpi popedzly po nowe szczescie:)

anetek, chciałas go wziąć,ale cię ubiegli? ale jaja... ja też miałam na niego chrapkę, choć seniorów sporo do wyboru, więc nie byłam jeszcze zdecydowana....zwłaszcza, że i tak czekam na upłynnienie wiesz kogo....:cool3:.

anetek, może orześ się twojej mamie spodoba? on zasługuje, naprawdę.... taki lew salonowy, jeszcze mniejszy od seniorka....

Posted

sleepingbyday napisał(a):

anetek, może orześ się twojej mamie spodoba? on zasługuje, naprawdę.... taki lew salonowy, jeszcze mniejszy od seniorka....

no mojej mamci sie podobaja tak samo jak mnie wszystkie psiaki..tu chodzi tylko o ich liczbe;)jakos nie moze sie przekonac do czwartego a co do tego,ze seniorek poszedl choc ja go chcialam to owszem moze szkoda,smutno sie zrobilo,ale ja nie bede wyrywac sobie wlosow,nie wiem denerwowac sie czy zazdrosiic ..wazne ze poszedl do fajnego domku, a ja moze pomoge innemu;)ehhh...pozyjemy zobaczymy...a nóż widelec łyżka spadnie:cool3:

Posted

anetek100 napisał(a):
no mojej mamci sie podobaja tak samo jak mnie wszystkie psiaki..tu chodzi tylko o ich liczbe;)jakos nie moze sie przekonac do czwartego a co do tego,ze seniorek poszedl choc ja go chcialam to owszem moze szkoda,smutno sie zrobilo,ale ja nie bede wyrywac sobie wlosow,nie wiem denerwowac sie czy zazdrosiic ..wazne ze poszedl do fajnego domku, a ja moze pomoge innemu;)ehhh...pozyjemy zobaczymy...a nóż widelec łyżka spadnie:cool3:

dokładnie -mi się też smutno zrobiło na sekundę, ale potem pomyślałam, że po pierwsze wcale nie byłam na niego zdecydowana, po drugie wybór mam dalej ogromny, po trzecie na razie mam śliwkę.

Posted

a Śliwka to strasznie fajny piesek kiedy znajdzie domek,jest wręcz wspaniała,taka radosnapelnażycia kto ja weźmie:(no ale to już na innym wątku w podpisie sleepingbyday.zapraszamy;)

Posted

hehe, dzięki anetek, reklama dźwignią handlu :eviltong:.
śliwka faktycznie potzrebuje domu, za bardzo się do mnie przyzwyczaja :shake:. ona kcha świat, więc łatwo jej pójdzie przestawienie się, ale im dłużej, tym gorzej...
dobra, sorki za oftopikowanie, ale skoro seniorek ma dom, tro juz mu nikt konkurencji nie robi....
cały zcas sie z tego cieszę, swoją drogą... jak nie dostaniemy relacji i zdjęć z nowego domu, to będzie dym :diabloti:!!!

Posted

witam wszystkie wielbicielki Seniorka..no cioteczki dobrze Seniorek trafil...fajnie ma...ma na imie TIKO. Pierwsze dni byl troche spokojniutki,lekko moze zdezorietowany,jak to na początku,spal na siedząco;)siedzial na kolankach i bardzo duo jadl...jest ulubiencem rodziny i znajomych...powoli zaczyna wprowadzac swoje rzady,szczeka,podgryza,warczy,oj seniorek potrafi sie ustawic..beda obiecane fotki jednak za kilka dni bo Pan chce go troche podtuczyc;);)i doprowadzic do ladu by sesja zdjeciowa byla jak nalezy...nie wiem jak Wy,ale ja jestem bardzo szczesliwa...aha pan powiedzial ze mozemy chetnie sie umowic na spotkanie bym seniorka obejrzala itp:loveu::loveu::loveu:

Posted

Jak jechałyśmy z Seniorkiem i jego nową Rodziną, to wiozłaś okrężną droga...;):evil_lol:

A tak na serio, wspaniały dom ma Seniorek, rzadko zdarzają się tacy ludzie...

Ostatnie zdjęcie z 04 października z soboty, ostatni schroniskowy spacer, przed adopcją...tuż, tuż...

Posted

ja okrężną drogą??ja???Pani jagodko jakże bym śmiała:cool3: odwlekać tak cudna chwile jaką jest nowy dom...no może niechąco mi się ten tego no że tak powiem kola sręciły w inna stronę a światla czerwone jakoś dziwnie długo sie paliły;):diabloti::evil_lol: a na zdjięciu widze kolejna wielbicielka...no tym razem nie ja..mial i ma chlopak wzięcie

• 3 weeks later...