Jump to content
Dogomania

Beżka-Roksanka...MA CUDOWNY DOM :) :) :) Trojmiasto

Recommended Posts

• Replies 139
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a kiedys byla malym,slodkim kluchonkiem,po mamusi pinczerku,wszyscy chcieli miec pieska podobnego do jej bezowej mamusi.

Oto jaki jest koniec dla slodkich szczeniatek-klatka w schronisku.

Czy wyjdzie?tego nie wiadomo.Przeciez na świecie jest tyle slodkich,bezowych kluseczek,dlaczego ktos ma chciec wziac dorosla suke,zamiast ich?

Posted

nie,nie my na allegro nie dajemy.

Sunia ma niewyjasniona sytuacja,krotko mowiac-wlaściciele sie jej nie zrzekli,a odebrac nie chca.czy przez nich bedzie w schronisku jeszcze dluzej,az do wyjaśnienia.

Posted

Beżka ma na imie Roksanka.Ma lat 10.Jest chodzaca łagodnoscia i posłuszeństwem.Bezpiecznie czuje sie przy nodze czlowieka,wiec nawet siku idzie drepczac posłusznie przy kostkach.Bo malutka jest.

Mieli ja 10 lat.Byla nieklopotliwa.Karmili,spala pewnie w łozku.Powiedzcie mi:dlaczego?

Posted

dobra! aaalbo ja wole ich zmaltertowac psychicznie! zrobimy replike ich psa w wersji rozjechanej i bedziemy im podkladac pod drzwi...albo w klatce porozwieszamy jej zdjecia takie rozczulające...zza krat i napiszemy:

Panstwo...... spod adresu.......... wydali wyrok:dozywocie za niewinnosc. aaaa na plytkach chodnikowych przed klatka nasprejujemy: nie porzucaj starego przyajciela