Onomato-Peja Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [quote name='puzzle']Szkoda obrozy? To po co Ci one, sciany bedziesz tapetowac? Ja obrozki rogz'a za ponad 40zl zakladam do najgorszego blota i krzaczorow, duzo dalam to wymagam jakosci...[/quote] tak wytapetuje se pokój ;p niewiem ja jakos niemoge :P wole je załozych na dłuższy "suchy" spacer niż na chwile do lasu , bo mój pies potrafi zmasakrować obroze :evil_lol: ale niepowiem dzisiaj sie odwazyłam i mu załozyłam rogzową nitke
Marta_Ares Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 a ja czekam na obroze z allegro, dzisiaj kupilam zwykla czarna przepinana smycz w zoologu zeby do obrozy nowych pasowała:lol:
Onomato-Peja Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [quote name='Marta_Ares']a ja czekam na obroze z allegro, dzisiaj kupilam zwykla czarna przepinana smycz w zoologu zeby do obrozy nowych pasowała:lol:[/quote] z allegro... nie licz , ze zaraz bedzie mi doszedł kantarek w 3 tygodnie a flexi w 2 i 4 dni... :shake:
Unbelievable Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [quote name='psiara1996'] ale niepowiem dzisiaj sie odwazyłam i mu załozyłam rogzową nitke[/quote] aleś ty dzielna:loveu::loveu::loveu::cool1:
psiulka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [I][B]gops [/B]- i co z tym zdjęciem? ;)[/I]
gops Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Na sprzedaz ;) szelki ezy dog rozmiar "s" szer.tasmy 18mm obwod szyi od 30-50cm ;) [SIZE=1]jak bd trzeba zrobie ladniejsze foto [/SIZE] [IMG]http://images48.fotosik.pl/11/d43a37f2368df957med.jpg[/IMG] komplet firmy wind przywiozlam z wloch nie wiem czy w polsce tez sa takie szer tasmy mniej wiecej tak jak rogz moze z milimetr szersza ;) dl. okolo bo nie mierzylam ale na oko 30cm do 42 cm ..moze troche wiecej :razz: [IMG]http://images26.fotosik.pl/276/eb8fb2d6978cbcc7med.jpg[/IMG]
Onomato-Peja Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [quote name='Tinka:)']aleś ty dzielna:loveu::loveu::loveu::cool1:[/quote] nie no ostatnio to mu załozyłam obroze dingo to ją zciągnąl i pogryzł :p wracał bez...:cool1: na samej smyczy...
Iza. Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [quote name='Tinka:)']aleś ty dzielna:loveu::loveu::loveu::cool1:[/quote] :grin::grin: [SIZE=1]Martyna to było dobre :evil_lol: [/SIZE]
Cambel&Megi Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [quote name='psiara1996']tak wytapetuje se pokój ;p niewiem ja jakos niemoge :P wole je załozych na dłuższy "suchy" spacer niż na chwile do lasu , bo mój pies potrafi zmasakrować obroze :evil_lol: ale niepowiem dzisiaj sie odwazyłam i mu załozyłam rogzową nitke[/quote] wymiękam...to może wstaw te obroże za szybę, jak tylko rozpakujesz z paczki, żeby im się nic nie stało?
gops Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [quote name='psiulka'][I][B]gops [/B]- i co z tym zdjęciem? ;)[/I][/quote] pozniej zrobie zdjecie wszyskich obrozek ;)
Onomato-Peja Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [quote name='Cambel&Megi']wymiękam...to może wstaw te obroże za szybę, jak tylko rozpakujesz z paczki, coby im się nic nie stało?[/quote] ty na to niewpadłam :cool3: chyba tak zrobie :eviltong: jednego rogza mi rozwalił właśnie na takim lesnym spacerku i jeszcze dingo ... wiecej wole nieryzykować , lepiej kupić kolejną dingo za dyche niż rogza za 35 ...
Marta_Ares Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [quote name='psiara1996']z allegro... nie licz , ze zaraz bedzie mi doszedł kantarek w 3 tygodnie a flexi w 2 i 4 dni... :shake:[/quote] :crazyeye: mi rzeczy zawsze z allegro blyskawicznie dochodza, szelki i obroza co do tej pory zamawialam doszla nastepnego dnia po wysłaniu, nigdy nawet tygodnia nie musialam czekac na rzeczy zamawiane z allegro:lol: :lol: :lol: gops a obwod z tyłu jaki jest maks???
gops Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [quote name='Marta_Ares']:crazyeye: mi rzeczy zawsze z allegro blyskawicznie dochodza, szelki i obroza co do tej pory zamawialam doszla nastepnego dnia po wysłaniu, nigdy nawet tygodnia nie musialam czekac na rzeczy zamawiane z allegro:lol: :lol: :lol: gops a obwod z tyłu jaki jest maks???[/quote] mi tez z allegro szybko wszysko przychodzi ;) zaraz zmierze obwod z tylu :razz:
Cambel&Megi Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [B]psiara[/B], czy Ty aby na pewno wiesz, w jakim celu kupuje się psu obroże? [quote name='psiara1996']nie no ostatnio to mu załozyłam obroze dingo to ją zciągnąl i pogryzł :p wracał bez...:cool1: na samej smyczy...[/quote] Straszne...Mój pies podczas treningów pogryzł 3 smycze przepinane, i 1 lupine, poza tym zeżarła w dziwny sposób obrożę, pozaciągała inną obrożę podczas drapania się,...cóż. *** no i co do [U]allegro[/U], to przecież nie jest jedna wielka firma sprzedająca WSZYSTKO, zależy od danego sprzedawcy, ile idzie...
SZPiLKA23 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Oszaleje z tym kantarkiem... pomierzyłam sucz wychodzi mi ze kufy ma 29 cm szyi tak z luzem 58 a tu na tej aukcji pisze ze to rozmiarowka doga niemieckiego :o [URL]http://www.allegro.pl/item439686207_najnowsza_kolekcja_halter_kantar_do_szkolenia_nx5.html[/URL] i chyba kupie to z niby rotka
Marta_Ares Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 dlatego napisalam do psiary ze nie wszscy dlugo czekaja:evil_lol: a reklamacje zlozylas bo lupine chyba powinno wymienic?? Majka zjadła Manmata:-( a taki fajny był, pozatym smycz jest cała pozszywana bo tez ja poprzegryzala:roll: Moze ktos jednak chce smycz?? bo wystawie na allegro:eviltong:
Onomato-Peja Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [quote name='Marta_Ares']:crazyeye: mi rzeczy zawsze z allegro blyskawicznie dochodza, szelki i obroza co do tej pory zamawialam doszla nastepnego dnia po wysłaniu, nigdy nawet tygodnia nie musialam czekac na rzeczy zamawiane z allegro:lol: :lol: :lol:[/quote] no to masz szczęście ;] [quote name='gops']mi tez z allegro szybko wszysko przychodzi ;)[/quote] zazdroszcze ... ja czekam minimum 2 tygodnie :shake: [quote name='Cambel&Megi'][B]psiara[/B], czy Ty aby na pewno wiesz, w jakim celu kupuje się psu obroże? ...[/quote] nie , niewiem po co kupować drogą obroże dać psu do zniszczenia i kupić nowa taka samą i tak cały czas , ja wole na taki spacer tanią obroze...
gops Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [B]Marta_Ares[/B] okolo 60cm ale dokladnie nie idzie tego zmierzyc[B] ;)[/B]
ewka i haker Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 malina kolekcja mnie zatkala a MIchal widze ze mi nie odpisal
Cambel&Megi Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [quote name='Marta_Ares'] a reklamacje zlozylas bo lupine chyba powinno wymienic?? [/quote]Tak, wymienili bez problemu, lansujemy się w nowej niepogryzionej lupince :evil_lol: [quote name='psiara1996'] nie , niewiem po co kupować drogą obroże dać psu do zniszczenia i kupić nowa taka samą i tak cały czas , ja wole na taki spacer tanią obroze...[/quote]Kurde, to ja jakaś ograniczona widocznie jestem. Powiedz mi w takim razie, bo nie potrafię zrozumieć PO CO kupować takie drogie obroże? Przecież tak czy siak zniszczy, więc od razu lepiej kupić tanią.. :roll::roll:
Onomato-Peja Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [quote name='Cambel&Megi']Kurde, to ja jakaś ograniczona widocznie jestem. Powiedz mi w takim razie, bo nie potrafię zrozumieć PO CO kupować takie drogie obroże? Przecież tak czy siak zniszczy, więc od razu lepiej kupić tanią.. :roll::roll:[/quote] bo. te droższe są wygodne na długie spacerki kiedy nie ma okoliczności , ze pies je pogryzie... a pozatym to nawet jakby ktoś kupował ot tak , zeby mieć , to jego sprawa i nikt sie tym niepowinien interesować... znam takich ludzi ... ja uzywam tego co mam ... ;)
psiulka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [quote name='gops'][B]Marta_Ares[/B] okolo 60cm ale dokladnie nie idzie tego zmierzyc[B] ;)[/B][/quote] [I]A jest regulacja?[/I] [quote name='Cambel&Megi'] Kurde, to ja jakaś ograniczona widocznie jestem. Powiedz mi w takim razie, bo nie potrafię zrozumieć PO CO kupować takie drogie obroże? Przecież tak czy siak zniszczy, więc od razu lepiej kupić tanią.. :roll::roll:[/quote] [I]Po to, żeby je tu pokazać i się pochwalić, nie wiedziałaś? :razz:[/I] [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]<ironia, jakby ktoś nie wiedział>[/COLOR][/SIZE]
Cambel&Megi Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [quote name='psiara1996']bo. te droższe są wygodne na długie spacerki kiedy nie ma okoliczności , ze pies je pogryzie... a pozatym to nawet jakby ktoś kupował ot tak , zeby mieć , to jego sprawa i nikt sie tym niepowinien interesować... znam takich ludzi ... ja uzywam tego co mam ... ;)[/quote] Wydaje mi się, że raczej nie przewidzisz, kiedy pies przegryzie smycz/obrożę..:roll: raczej Ci nie powie przed spacerem, dziś będę gryć akcesoria...może to zrobic na spacerze na siq pod blokiem, a może na długim spacerze w lesie... [quote name='psiulka'] [I]Po to, żeby je tu pokazać i się pochwalić, nie wiedziałaś? :razz:[/I] [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]<ironia, jakby ktoś nie wiedział>[/COLOR][/SIZE][/quote] Aaaa to już wszystko rozumiem, wybacz, zacofana jestem jakaś, nie na czasie. :razz:
Marta_Ares Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [quote name='Cambel&Megi']Tak, wymienili bez problemu, lansujemy się w nowej niepogryzionej lupince :evil_lol: :roll::roll:[/quote] o czyli cos idealnego dla Majki:evil_lol: ale chyba w koncu zbankrutowaliby :lol: :lol:
Recommended Posts