Nukapei Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Marta_Ares'] Nukapei macie gdzies galerie??? pochwal sie swoimi zbiorami:eviltong:[/QUOTE] naprawią mi aparat to zrobię zdjęcia :eviltong: mogę uchylić rąbka tajemincy, 5 rogzowych, 2 reddingo, 2 manmaty, jedna dingo. uzbierało się :evil_lol:
MakeBelieve Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 O, thx za odpowiedź Ci :) Wezmę właśnie jednak Vivę, bo odblask jest sztywny. Chyba, że nie bedzie u mnie w stacjonarnym to może wezmę odblask....
NightQueen Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Vini.']O, thx za odpowiedź Ci :) Wezmę właśnie jednak Vivę, bo odblask jest sztywny. Chyba, że nie bedzie u mnie w stacjonarnym to może wezmę odblask....[/quote] viva jest fajna, a jaki odblask chciałaś?
Marta_Ares Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Nukapei']naprawią mi aparat to zrobię zdjęcia :eviltong: mogę uchylić rąbka tajemincy, 5 rogzowych, 2 reddingo, 2 manmaty, jedna dingo. uzbierało się :evil_lol:[/quote] no to faktycznie troche tego macie:evil_lol: ale na tym watku to normalne:lol: A ze zwyklych obrozy nie wyciaga glowy? bo moja Mayka wiekszosc w polzaciskach chodzi, bo z normalnych bez problemu glowe wysuwała :roll:
Nukapei Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Marta_Ares']no to faktycznie troche tego macie:evil_lol: ale na tym watku to normalne:lol: A ze zwyklych obrozy nie wyciaga glowy? bo moja Mayka wiekszosc w polzaciskach chodzi, bo z normalnych bez problemu glowe wysuwała :roll:[/QUOTE] dawniej wysuwała łebek, ale teraz mam tak refleks wyćwiczony, że nawet nie zdąży przesunąć obróżki do uszu a już jestem przy niej :eviltong: a półzaciskowe mam w planach, trzeba się zabezpieczać przed ucieczkami :cool3:
MakeBelieve Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Czerwona, bo małej na spacerku nie widać w ciemnościach ;p Kupuję Vivę, jak jej nie będzie to odblask albo Butterfly, bo potrzebuje obroży do czerwonej smyczy :)
Unbelievable Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Magda25']Rozumiem. A gdybyś miała wybierać (bo wiem że i Rogzy masz) to którą firmę? Którą wolisz?[/QUOTE] sama nie wiem ;) jedno i grugie wytrzymałe, ale lupine jest szersze w rozmiarze Grama i bardziej mi się podoba, za to rogzów mam szelki i obrożę, druga w drodze a lupine sztuk jeden : P sama nie wiem... rogzowe szelki się nie zmechaciły, obroża tak...
Ley Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='smallpati']green taran i pomarańczowy łańcuszek od puzzle :eviltong:[/quote] A to ty mi okazję sprzed osa ukradłaś :mad: A ja kupuję czerwony łańcuszek :multi:
NightQueen Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Ley']A to ty mi okazję sprzed osa ukradłaś :mad: A ja kupuję czerwony łańcuszek :multi:[/quote] kto pierwszy ten lepszy :diabloti:
Illusion Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Vini.']Czerwona, bo małej na spacerku nie widać w ciemnościach ;p Kupuję Vivę, jak jej nie będzie to odblask albo Butterfly, bo potrzebuje obroży do czerwonej smyczy :)[/quote] Pisałaś, że S są trochę za duże na Daisy, więc M tym bardziej - butterfly występuje tylko w M ;).
joanika Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='puzzle']Za chwile nie bede miala wstepu na ten watek bo zamierzam miec na psa jedna obroze, jedne szelki i dwie smycze:evil_lol:.[/quote] Nie żartuj sobie :lol:
puzzle Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Za chwile nie bede miala wstepu na ten watek bo zamierzam miec na psa jedna obroze, jedne szelki i dwie smycze:evil_lol:.
Nukapei Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='puzzle']Za chwile nie bede miala wstepu na ten watek bo zamierzam miec na psa jedna obroze, jedne szelki i dwie smycze:evil_lol:.[/quote] szczerze mówiąc ja też mam takie plany, wszyscy robią mi wyrzuty sumienia, że mój pies ma 10 obróż, a za wydane na nie pieniądze (będzie ponad 200 zł...) mogłabym nakarmić głodne psy... :-(
Nukapei Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='SZPiLKA23']Ja tez to mam głupio mi strasznie no ale jakos tak wychodzi ... juz raz robiłam bazarek z rzeczy Sary ale teraz mam 2 razy wiecej niz wtedy i ostatnio przeglądałam stwierdzajac ze wszystko sie jej przyda:oops:[/quote] ja chcę zostawić co najwyżej 3 obroże, 3 smyczki, 2 pary szelek, resztę sprzedam albo oddam psom w schroniskach. rzeczywiście to lekka przesada, Maja ma tyle psiego asortymentu, niektóre psy nie mają nic...
SZPiLKA23 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Nukapei']szczerze mówiąc ja też mam takie plany, wszyscy robią mi wyrzuty sumienia, że mój pies ma 10 obróż, a za wydane na nie pieniądze (będzie ponad 200 zł...) mogłabym nakarmić głodne psy... :-([/quote] Ja tez to mam głupio mi strasznie no ale jakos tak wychodzi ... juz raz robiłam bazarek z rzeczy Sary ale teraz mam 2 razy wiecej niz wtedy i ostatnio przeglądałam stwierdzajac ze wszystko sie jej przyda:oops:
MakeBelieve Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Tylko w Mce? :( To chyba nie ma już wzorków czerwonych, bo Bones on red mam szelki i nie są piękne
NightQueen Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 gdzie można dostać fajne ID? bo na allegro nie ma nic ciekawego?
Illusion Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Vini.']Tylko w Mce? :( To chyba nie ma już wzorków czerwonych, bo Bones on red mam szelki i nie są piękne[/quote] Tylko :evil_lol:. Musisz sobie większego psa kupić :cool3:.
puzzle Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='joanika']Nie żartuj sobie :lol:[/QUOTE] Mowie calkiem powaznie:cool3:, tylko jestem ciekawa czy ja tak jestem jeszce w stanie, co prawda zmusilam sie do wysprzedania CALEJ kolekcji, wiec powinno byc ok;).
MakeBelieve Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Tiaaa, kupię :eviltong: Dwa a trzeciego maleńkiego :D Kurcze, lipa jest, bo jutro do szkoly nie ide, jade na przeswietlenie pluc, bo cos z nimi mam i moze wyjsc lipa z zakupem ;/
puzzle Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Jakie kolory doradzacie w przypadku psow z bannerka? Dla siwej mysle o fiolecie/niebieskim, a dla czarnego o czarnym/czerwonym. Jak myslicie?
Nukapei Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 puzzle, ja siwemu sprawiłabym fioletową obróżkę, a czarnemu czerwoną dla kontrastu :eviltong:
.Agata. Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 To sobie kawalera swojego wystroję :evil_lol: Czarna,przepinana Hiltonowa smyczka + Rogzik Red Tartan :loveu::loveu: A smycz uniwersalna - do wszystkiego pasuje :cool3: [QUOTE]Dla siwej mysle o fiolecie/niebieskim, a dla czarnego o czarnym/czerwonym[/QUOTE] Wg.mnie fiolet na siwym pięknie by wyglądał,dla czarnego czerwony raczej ale nie wiem zależy jaki czarny coby się nie zlał ;)
WŁADCZYNI Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Nera-']Red Dingo ma sliczne wzorki ale ponoc ta kosc to pic na wode, ale to tylko slyszalam bo jeszcze z RD niemialam nic ;)[/QUOTE] rd używam od jakiś dwóch lat, wciąż mam pierwsze szelki które kupiłam. Kostka cała, działa, nie rozpina się. Odblaskowe też mam od jakiegoś czasu - też działają. Planuję zakup również nowej serii jak tylko pojawi się w Polsce. Jestem z nich bardzo zadowolona, problemów nie ma, ładne, dobrze wykonane, nie płowieją. Duży plus za szerokość rozmiaru M - wreszcie dosyć szerokie akcesoria na małego psa. Jeżeli chodzi o lupine'a - używam smyczy i ani pierwsza, ani ta odesłana po reklamacji nie zaciągneła mi się tak jak ta Tinki, choć troszkę złote nitki się powyciągały (mam wzorek dla małych psów - taki ze złotym kłosem na czerwono-brązowym tle).
Recommended Posts