Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Marta_Ares']
Nukapei macie gdzies galerie???
pochwal sie swoimi zbiorami:eviltong:[/QUOTE]

naprawią mi aparat to zrobię zdjęcia :eviltong:
mogę uchylić rąbka tajemincy, 5 rogzowych, 2 reddingo, 2 manmaty, jedna dingo. uzbierało się :evil_lol:

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Vini.']O, thx za odpowiedź Ci :) Wezmę właśnie jednak Vivę, bo odblask jest sztywny. Chyba, że nie bedzie u mnie w stacjonarnym to może wezmę odblask....[/quote]

viva jest fajna, a jaki odblask chciałaś?

Posted

[quote name='Nukapei']naprawią mi aparat to zrobię zdjęcia :eviltong:
mogę uchylić rąbka tajemincy, 5 rogzowych, 2 reddingo, 2 manmaty, jedna dingo. uzbierało się :evil_lol:[/quote]
no to faktycznie troche tego macie:evil_lol: ale na tym watku to normalne:lol:

A ze zwyklych obrozy nie wyciaga glowy? bo moja Mayka wiekszosc w polzaciskach chodzi, bo z normalnych bez problemu glowe wysuwała :roll:

Posted

[quote name='Marta_Ares']no to faktycznie troche tego macie:evil_lol: ale na tym watku to normalne:lol:

A ze zwyklych obrozy nie wyciaga glowy? bo moja Mayka wiekszosc w polzaciskach chodzi, bo z normalnych bez problemu glowe wysuwała :roll:[/QUOTE]

dawniej wysuwała łebek, ale teraz mam tak refleks wyćwiczony, że nawet nie zdąży przesunąć obróżki do uszu a już jestem przy niej :eviltong:
a półzaciskowe mam w planach, trzeba się zabezpieczać przed ucieczkami :cool3:

Posted

[quote name='Magda25']Rozumiem.
A gdybyś miała wybierać (bo wiem że i Rogzy masz) to którą firmę? Którą wolisz?[/QUOTE]

sama nie wiem ;) jedno i grugie wytrzymałe, ale lupine jest szersze w rozmiarze Grama i bardziej mi się podoba, za to rogzów mam szelki i obrożę, druga w drodze a lupine sztuk jeden : P sama nie wiem... rogzowe szelki się nie zmechaciły, obroża tak...

Posted

[quote name='smallpati']green taran i pomarańczowy łańcuszek od puzzle :eviltong:[/quote]
A to ty mi okazję sprzed osa ukradłaś :mad:
A ja kupuję czerwony łańcuszek :multi:

Posted

[quote name='Vini.']Czerwona, bo małej na spacerku nie widać w ciemnościach ;p Kupuję Vivę, jak jej nie będzie to odblask albo Butterfly, bo potrzebuje obroży do czerwonej smyczy :)[/quote]

Pisałaś, że S są trochę za duże na Daisy, więc M tym bardziej - butterfly występuje tylko w M ;).

Posted

[quote name='puzzle']Za chwile nie bede miala wstepu na ten watek bo zamierzam miec na psa jedna obroze, jedne szelki i dwie smycze:evil_lol:.[/quote]
Nie żartuj sobie :lol:

Posted

[quote name='puzzle']Za chwile nie bede miala wstepu na ten watek bo zamierzam miec na psa jedna obroze, jedne szelki i dwie smycze:evil_lol:.[/quote]

szczerze mówiąc ja też mam takie plany, wszyscy robią mi wyrzuty sumienia, że mój pies ma 10 obróż, a za wydane na nie pieniądze (będzie ponad 200 zł...) mogłabym nakarmić głodne psy... :-(

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Ja tez to mam głupio mi strasznie no ale jakos tak wychodzi ... juz raz robiłam bazarek z rzeczy Sary ale teraz mam 2 razy wiecej niz wtedy i ostatnio przeglądałam stwierdzajac ze wszystko sie jej przyda:oops:[/quote]

ja chcę zostawić co najwyżej 3 obroże, 3 smyczki, 2 pary szelek, resztę sprzedam albo oddam psom w schroniskach. rzeczywiście to lekka przesada, Maja ma tyle psiego asortymentu, niektóre psy nie mają nic...

Posted

[quote name='Nukapei']szczerze mówiąc ja też mam takie plany, wszyscy robią mi wyrzuty sumienia, że mój pies ma 10 obróż, a za wydane na nie pieniądze (będzie ponad 200 zł...) mogłabym nakarmić głodne psy... :-([/quote]

Ja tez to mam głupio mi strasznie no ale jakos tak wychodzi ... juz raz robiłam bazarek z rzeczy Sary ale teraz mam 2 razy wiecej niz wtedy i ostatnio przeglądałam stwierdzajac ze wszystko sie jej przyda:oops:

Posted

[quote name='Vini.']Tylko w Mce? :( To chyba nie ma już wzorków czerwonych, bo Bones on red mam szelki i nie są piękne[/quote]

Tylko :evil_lol:.
Musisz sobie większego psa kupić :cool3:.

Posted

[quote name='joanika']Nie żartuj sobie :lol:[/QUOTE]

Mowie calkiem powaznie:cool3:, tylko jestem ciekawa czy ja tak jestem jeszce w stanie, co prawda zmusilam sie do wysprzedania CALEJ kolekcji, wiec powinno byc ok;).

Posted

Tiaaa, kupię :eviltong: Dwa a trzeciego maleńkiego :D
Kurcze, lipa jest, bo jutro do szkoly nie ide, jade na przeswietlenie pluc, bo cos z nimi mam i moze wyjsc lipa z zakupem ;/

Posted

Jakie kolory doradzacie w przypadku psow z bannerka? Dla siwej mysle o fiolecie/niebieskim, a dla czarnego o czarnym/czerwonym. Jak myslicie?

Posted

To sobie kawalera swojego wystroję :evil_lol:
Czarna,przepinana Hiltonowa smyczka + Rogzik Red Tartan :loveu::loveu:
A smycz uniwersalna - do wszystkiego pasuje :cool3:

[QUOTE]Dla siwej mysle o fiolecie/niebieskim, a dla czarnego o czarnym/czerwonym[/QUOTE]
Wg.mnie fiolet na siwym pięknie by wyglądał,dla czarnego czerwony raczej ale nie wiem zależy jaki czarny coby się nie zlał ;)

Posted

[quote name='Nera-']Red Dingo ma sliczne wzorki ale ponoc ta kosc to pic na wode, ale to tylko slyszalam bo jeszcze z RD niemialam nic ;)[/QUOTE]

rd używam od jakiś dwóch lat, wciąż mam pierwsze szelki które kupiłam. Kostka cała, działa, nie rozpina się.
Odblaskowe też mam od jakiegoś czasu - też działają.
Planuję zakup również nowej serii jak tylko pojawi się w Polsce.
Jestem z nich bardzo zadowolona, problemów nie ma, ładne, dobrze wykonane, nie płowieją. Duży plus za szerokość rozmiaru M - wreszcie dosyć szerokie akcesoria na małego psa.

Jeżeli chodzi o lupine'a - używam smyczy i ani pierwsza, ani ta odesłana po reklamacji nie zaciągneła mi się tak jak ta Tinki, choć troszkę złote nitki się powyciągały (mam wzorek dla małych psów - taki ze złotym kłosem na czerwono-brązowym tle).

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...