Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Marta_Ares']no tak ale mi chodzi o troche inny kolor niz podalas
na tej aukcji sa tylko takie kolory:
[IMG]http://photos01.allegro.pl/photos/400x300/520/47/56/520475628_3[/IMG]

a mi chodzi o taki błekit:
[IMG]http://photos04.allegro.pl/photos/oryginal/515/00/42/515004255[/IMG]

z obserwacji wiem ze to sa diw rozne tasmy i ta pierwsza znacznie szybciej sie mechaci:roll:[/quote]

Gdzie znajde takie blekitne guardy???????:angryy:

Posted

[B]Nera-[/B] a u mnie sa 3 sklepy gdzie maja pelne wieszaki rogzow :diabloti::eviltong:

[B]Marta_Ares [/B]ja od tego allegrowicza kupowalam szele guardy tylko te czarno zolte i nic sie mi nie mechacily ani nic ;) ale oddalam juz jakis czas temu :roll: moze napisz mu wiadomosc zeby wystawil ;)

Posted

a ma ktos obroze ezydoga?
bo sie zastanawiam nad nimi , zamowilabym odrazu dla obydwoch tylko troszke cena mnie wystraszylam wiec wolalabym zeby mi ktos zdal relacje jak z trwaloscia itd ;)

Posted

Ja tez zastanawialam sie nad ezydog'iem, tylko mam pytanie czy te male rozmiary faktycznie maja 3,5cm? Moja suke ubralabym w max 3, a psa w 2, tymczasem, obrozka na malego psa ma 3,5cm:shake:...

Posted

[quote name='Marta_Ares']Gdzie znajde takie blekitne guardy???????:angryy:[/quote]

W Lublincu ;p .Moja suńka nosi błękit, a pies granat ;p

Posted

a Forestkowy ID rogza po wczorajszym szalenstwie 2h w lesie przemokl i napis sie rozmyl. uzywany byl doslownie kilka razy. co w polaczeniu z wygladajaca na zuzyta juz rogzowa obroza z odpinajaca sie samoistnie blokada sprawia, ze podziekuje za wyroby tej firmy :mad: ID bedzie jak zawsze metalowe, a obroza skorzana, ew RD. :cool1:

Posted

[quote name='jo_ann']a Forestkowy ID rogza po wczorajszym szalenstwie 2h w lesie przemokl i napis sie rozmyl. uzywany byl doslownie kilka razy. co w polaczeniu z wygladajaca na zuzyta juz rogzowa obroza z odpinajaca sie samoistnie blokada sprawia, ze podziekuje za wyroby tej firmy :mad: ID bedzie jak zawsze metalowe, a obroza skorzana, ew RD. :cool1:[/quote]

ID rogza taki badziewny? Co do obroży no nam dobrze słuzy...

Posted

Mój zacisk też dobrze się trzyma z takim wyjątkiem, że nie chce sie doprać i na początku zacinał się przez tą czarną naszywkę z napisem "Rogz" :mad:Ale poobcinałam i teraz jest ok :lol: No i naszywka jest do góry nogami, ale to szczegół ^^

Posted

ja mam rogza od wiq i wyglada jak nowy a najpierw latal po bagnach, lasach i calym syfie z psami od wiq a teraz robi to samo z moim psem, blokada ok obroza serio jak nowa i obroza juz ma jakis czas :evil_lol:

Posted

[quote name='jo_ann']a Forestkowy ID rogza po wczorajszym szalenstwie 2h w lesie przemokl i napis sie rozmyl. uzywany byl doslownie kilka razy. co w polaczeniu z wygladajaca na zuzyta juz rogzowa obroza z odpinajaca sie samoistnie blokada sprawia, ze podziekuje za wyroby tej firmy :mad: ID bedzie jak zawsze metalowe, a obroza skorzana, ew RD. :cool1:[/quote]

dla mnie ID jesli ma kartke w srodku to trwale nie bedzie - wiadomo, ze wigloc sie tam dostanie, a cena jest...no coz, za firme sie placi
Jak dlugo macie obroze? Jak czesto noszona? Mozesz dac zdjecie jak obecnie wyglada?

Posted

ID na szczescie dostalam, obroze tez kupilam w hurtowni w nizszej cenie, wiec im wybacze, ale nie podoba mi sie to-zwlaszcza ta blokada zepsuta. zdjecia wam zrobie, ale nie dzis, F. padl wczoraj ofiara maliniaczki i musze sie nim zajac.. byc moze dlatego ID nie wytrzymalo i przemoklo :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...