Madzik93 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Kurcze mam smaka na jaką nową obroże :evil_lol: a kasy brak :placz:
NightQueen Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='gops']przykro mi ....:diabloti::eviltong: kup z innej firmy ;)[/quote] kiedy nic mi się szczególnie nie podoba :roll:
Marta_Ares Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='Madzik93']Kurcze mam smaka na jaką nową obroże :evil_lol: a kasy brak :placz:[/quote] to moze cos sprzedaj:eviltong:
diabelkowa Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 ja sie zastanawiam nad sprzedaniem obrozy od taks ale to jest jego jedyna zielona obroza :P
SZPiLKA23 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Mi sie podoba wzorek 4P sama nad nim myslałam
Marta_Ares Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='Marta_Ares']no tak ale mi chodzi o troche inny kolor niz podalas na tej aukcji sa tylko takie kolory: [IMG]http://photos01.allegro.pl/photos/400x300/520/47/56/520475628_3[/IMG] a mi chodzi o taki błekit: [IMG]http://photos04.allegro.pl/photos/oryginal/515/00/42/515004255[/IMG] z obserwacji wiem ze to sa diw rozne tasmy i ta pierwsza znacznie szybciej sie mechaci:roll:[/quote] Gdzie znajde takie blekitne guardy???????:angryy:
gops Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [B]Nera-[/B] a u mnie sa 3 sklepy gdzie maja pelne wieszaki rogzow :diabloti::eviltong: [B]Marta_Ares [/B]ja od tego allegrowicza kupowalam szele guardy tylko te czarno zolte i nic sie mi nie mechacily ani nic ;) ale oddalam juz jakis czas temu :roll: moze napisz mu wiadomosc zeby wystawil ;)
SZPiLKA23 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Dlamnie 2,5 to taka wsam raz zawsze taka biore cienkie dziwnie na psie wygladaja
Marta_Ares Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='SZPiLKA23']Mi sie podoba wzorek 4P sama nad nim myslałam[/quote] ten 4p tez mi sie podoba, tylko szkoda ze szerokosc maja tylko 2,5cm, ja bym wolala 2cm
Coffee&Nera Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='gops'][B]Nera-[/B] a u mnie sa 3 sklepy gdzie maja pelne wieszaki rogzow :diabloti::eviltong:[/quote] U mnie ani jednego na półkach nawet Hiltona niema :angryy:
SZPiLKA23 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Wiecie jaka firma robi smycze z taka raczka wysciełana jakas mikroguma czy czyms?
SZPiLKA23 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Dzieki :) chciałam porównać ceny bo znalazłam takie w zoologu, miał ktos taka smycz z odblaskowa nitka i tym podszyciem na rączce nie peka to?
gops Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 a ma ktos obroze ezydoga? bo sie zastanawiam nad nimi , zamowilabym odrazu dla obydwoch tylko troszke cena mnie wystraszylam wiec wolalabym zeby mi ktos zdal relacje jak z trwaloscia itd ;)
puzzle Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Ja tez zastanawialam sie nad ezydog'iem, tylko mam pytanie czy te male rozmiary faktycznie maja 3,5cm? Moja suke ubralabym w max 3, a psa w 2, tymczasem, obrozka na malego psa ma 3,5cm:shake:...
Shel Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='Marta_Ares']Gdzie znajde takie blekitne guardy???????:angryy:[/quote] W Lublincu ;p .Moja suńka nosi błękit, a pies granat ;p
jo_ann Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 a Forestkowy ID rogza po wczorajszym szalenstwie 2h w lesie przemokl i napis sie rozmyl. uzywany byl doslownie kilka razy. co w polaczeniu z wygladajaca na zuzyta juz rogzowa obroza z odpinajaca sie samoistnie blokada sprawia, ze podziekuje za wyroby tej firmy :mad: ID bedzie jak zawsze metalowe, a obroza skorzana, ew RD. :cool1:
Coffee&Nera Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='jo_ann']a Forestkowy ID rogza po wczorajszym szalenstwie 2h w lesie przemokl i napis sie rozmyl. uzywany byl doslownie kilka razy. co w polaczeniu z wygladajaca na zuzyta juz rogzowa obroza z odpinajaca sie samoistnie blokada sprawia, ze podziekuje za wyroby tej firmy :mad: ID bedzie jak zawsze metalowe, a obroza skorzana, ew RD. :cool1:[/quote] ID rogza taki badziewny? Co do obroży no nam dobrze słuzy...
Shel Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Do tych ID nie miałam nigdy zaufania :P. Wolę metalowe ;) A obroża... Nam służy dobrze :)
Bewarka Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Mój zacisk też dobrze się trzyma z takim wyjątkiem, że nie chce sie doprać i na początku zacinał się przez tą czarną naszywkę z napisem "Rogz" :mad:Ale poobcinałam i teraz jest ok :lol: No i naszywka jest do góry nogami, ale to szczegół ^^
diabelkowa Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 ja mam rogza od wiq i wyglada jak nowy a najpierw latal po bagnach, lasach i calym syfie z psami od wiq a teraz robi to samo z moim psem, blokada ok obroza serio jak nowa i obroza juz ma jakis czas :evil_lol:
Agnes Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='jo_ann']a Forestkowy ID rogza po wczorajszym szalenstwie 2h w lesie przemokl i napis sie rozmyl. uzywany byl doslownie kilka razy. co w polaczeniu z wygladajaca na zuzyta juz rogzowa obroza z odpinajaca sie samoistnie blokada sprawia, ze podziekuje za wyroby tej firmy :mad: ID bedzie jak zawsze metalowe, a obroza skorzana, ew RD. :cool1:[/quote] dla mnie ID jesli ma kartke w srodku to trwale nie bedzie - wiadomo, ze wigloc sie tam dostanie, a cena jest...no coz, za firme sie placi Jak dlugo macie obroze? Jak czesto noszona? Mozesz dac zdjecie jak obecnie wyglada?
Shel Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Wyjątki się zdarzają ;p. Ale serio, może ma jakąś wadę produkcyjną :nonono2:
jo_ann Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 ID na szczescie dostalam, obroze tez kupilam w hurtowni w nizszej cenie, wiec im wybacze, ale nie podoba mi sie to-zwlaszcza ta blokada zepsuta. zdjecia wam zrobie, ale nie dzis, F. padl wczoraj ofiara maliniaczki i musze sie nim zajac.. byc moze dlatego ID nie wytrzymalo i przemoklo :lol:
Recommended Posts