Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

wlasnie mialam takie obawy przed zakupem ze lekkie miekkie moga mi wyplowiec...zobaczymy co bedzie w wakacje...

ma ktos moze jakies szelki do biegania przy rowerze? jakie to wogole powinny byc ...:roll:

Posted

zalezy jak pies ma biegac czy obok roweru czy ciagnac przed jak obok to wystarcza zwykle albo sie postaraj to hifika ma takie super z poduszkami z przodu a jak ciagnac to sleedy z manmata

Posted

[quote name='diabelkowa']zalezy jak pies ma biegac czy obok roweru czy ciagnac przed jak obok to wystarcza zwykle albo sie postaraj to hifika ma takie super z poduszkami z przodu a jak ciagnac to sleedy z manmata[/quote]

wlasnie myslalam o tej firmie z allegro hifika z poduszkami , jeszcze niewiem jak bedzie biegac...dopiero mam zamiar zaczac...ale chyba zamowie z hifiki sa duzo tansze niz manmat ;)

Posted

[quote name='diabelkowa']czy ja wiem czy duzo tansze... ja placilam z przesylka 55 a manmaty bez przesylki 50 ...[/quote]

a mozesz pokazac zdjecie na psie? plz
no a z przesylka wsumie wyjdzie tak samo...hifika ma poduszki a manmat nie :evil_lol:

Posted

Trzeba zaznaczyć, że sledy nie są regulowane, a sledy powinny być dopasowane do psa. Przypuszczam, że z manmata może być ciężko dopasować rozmiar.
Polarni Przyjaciele robią na zamówienie z ceną bardzo do przyjęcia - również te z gąbkami itp.

[url=http://www.husky.org.pl/produkt/?id=6]HUSKY - Sklep : Szorki2 : : .[/url]

No i jak chcesz, by pies ciągnął rower, to obowiązkowo lina z amortyzatorem i jakieś zabezpieczenie przy kierownicy, coby się nie wkręciła w koło.

Jeśli pies biega spokojnie przy boku roweru, to nic innego jak guardy.

Posted

[quote name='vpassione']Trzeba zaznaczyć, że sledy nie są regulowane, a sledy powinny być dopasowane do psa. Przypuszczam, że z manmata może być ciężko dopasować rozmiar.
Polarni Przyjaciele robią na zamówienie z ceną bardzo do przyjęcia - również te z gąbkami itp.

[URL="http://www.husky.org.pl/produkt/?id=6"]HUSKY - Sklep : Szorki2 : : .[/URL]

No i jak chcesz, by pies ciągnął rower, to obowiązkowo lina z amortyzatorem i jakieś zabezpieczenie przy kierownicy, coby się nie wkręciła w koło.

Jeśli pies biega spokojnie przy boku roweru, to nic innego jak guardy.[/quote]

kupie te z hifiki , line tez kupie od nich ;)
no i musze jeszcze zamowic kaganiec , kurcze na obroze mi kasy nie starczy :evil_lol:

Posted

Nie jestem w temacie wiec jak cos pokrece to sory;)

diabelkowa super:loveu:

gops starego pudla bedziesz na rowerze meczyc?

Ma ktos moze w miare "realne" zdjecie slonecznikow z rogz'a?

Posted

[quote name='puzzle']Nie jestem w temacie wiec jak cos pokrece to sory;)

gops starego pudla bedziesz na rowerze meczyc?

[/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
nie , starego pudla nie bede meczyc ;)
mlodego kundla bede meczyc ;)

[B]deer_1987 [/B]mi sie niebieski podoba :razz:

Posted

Jaki kolor z tych:

[LIST]
[*]pomarancz
[*]turkusowy
[*]niebieski
[*]zielony
[*]czerwony
[*]czarny
[/LIST]

[IMG]http://grand-prix.se/images/interzoo/79230.jpg[/IMG]
pasuje do Niuni (ma fiolotetowa w kostki, czerwona skorzana idzie, i ta czarna):
[IMG]http://sherry-niunia.home.pl/niunia1/141.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='gops'][B]deer_1987 [/B]mi sie niebieski podoba :razz:[/quote]
post przeskoczyl.. myslalam wlasnie pomiedzy czerwona - ale bedzie ta ze skory - a niebieskim :D

Posted

[quote name='Justys95']Pomarańcz Deer :D[/quote]
Juz jedna u mnie w watku napisala ze pomarancz :D

[quote name='Marta_Ares']niebieska;)[/quote]
Niebieski kolor lubie ale ten niebieski wyglada na ciemnoniebieski

[B]Widze ze niebieski albo pomaranczowy mam w odpowiedzi jak Was spytam :diabloti: Chyba w takim razie dwie musze :evil_lol: Gdyby nie to ze czerwona skorzana idzie to bym pewnie wziela dwie z tych, ale tak nie ma sensu :roll::roll: czekam na dalsze propozycje kolorow :D[/B]

Posted

[quote name='BBeta']Pomarańczowa zdecydowanie :cool3:[/quote]
Tylko ze nie wiem dokladnie jaki to pomarancz ale i tu i na moim watku z obrozami widze wiecej glosow na pomarancz

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...