gops Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 wlasnie mialam takie obawy przed zakupem ze lekkie miekkie moga mi wyplowiec...zobaczymy co bedzie w wakacje... ma ktos moze jakies szelki do biegania przy rowerze? jakie to wogole powinny byc ...:roll:
diabelkowa Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 zalezy jak pies ma biegac czy obok roweru czy ciagnac przed jak obok to wystarcza zwykle albo sie postaraj to hifika ma takie super z poduszkami z przodu a jak ciagnac to sleedy z manmata
gops Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='diabelkowa']zalezy jak pies ma biegac czy obok roweru czy ciagnac przed jak obok to wystarcza zwykle albo sie postaraj to hifika ma takie super z poduszkami z przodu a jak ciagnac to sleedy z manmata[/quote] wlasnie myslalam o tej firmie z allegro hifika z poduszkami , jeszcze niewiem jak bedzie biegac...dopiero mam zamiar zaczac...ale chyba zamowie z hifiki sa duzo tansze niz manmat ;)
diabelkowa Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 czy ja wiem czy duzo tansze... ja placilam z przesylka 55 a manmaty bez przesylki 50 ...
gops Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='diabelkowa']czy ja wiem czy duzo tansze... ja placilam z przesylka 55 a manmaty bez przesylki 50 ...[/quote] a mozesz pokazac zdjecie na psie? plz no a z przesylka wsumie wyjdzie tak samo...hifika ma poduszki a manmat nie :evil_lol:
gops Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 fajne sa te szele :loveu: a mi doszla wlasnie obroza ROGZ Frogskin w czerwone kostki :razz: zdjecie dam potem ;)
diabelkowa Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 taaa... [IMG]http://triton.imageshack.us/Himg261/scaled.php?server=261&filename=lolo041sz0.jpg&xsize=578&ysize=480[/IMG] Ewelina super ta obrozka skaad?
ewelinabuck Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 z naszego miastowego zoologika obroza jest z Hiltona:loveu:
vpassione Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Trzeba zaznaczyć, że sledy nie są regulowane, a sledy powinny być dopasowane do psa. Przypuszczam, że z manmata może być ciężko dopasować rozmiar. Polarni Przyjaciele robią na zamówienie z ceną bardzo do przyjęcia - również te z gąbkami itp. [url=http://www.husky.org.pl/produkt/?id=6]HUSKY - Sklep : Szorki2 : : .[/url] No i jak chcesz, by pies ciągnął rower, to obowiązkowo lina z amortyzatorem i jakieś zabezpieczenie przy kierownicy, coby się nie wkręciła w koło. Jeśli pies biega spokojnie przy boku roweru, to nic innego jak guardy.
Coffee&Nera Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 A do nas dzisiaj rogzik przyjdzie- znaczy sie musze isc na poczte po niego bo se minelam z listonoszem :angryy:
gops Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='vpassione']Trzeba zaznaczyć, że sledy nie są regulowane, a sledy powinny być dopasowane do psa. Przypuszczam, że z manmata może być ciężko dopasować rozmiar. Polarni Przyjaciele robią na zamówienie z ceną bardzo do przyjęcia - również te z gąbkami itp. [URL="http://www.husky.org.pl/produkt/?id=6"]HUSKY - Sklep : Szorki2 : : .[/URL] No i jak chcesz, by pies ciągnął rower, to obowiązkowo lina z amortyzatorem i jakieś zabezpieczenie przy kierownicy, coby się nie wkręciła w koło. Jeśli pies biega spokojnie przy boku roweru, to nic innego jak guardy.[/quote] kupie te z hifiki , line tez kupie od nich ;) no i musze jeszcze zamowic kaganiec , kurcze na obroze mi kasy nie starczy :evil_lol:
Talia Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 diabelkowa, gdzie kupiłaś takie tanie manmaty?
puzzle Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Nie jestem w temacie wiec jak cos pokrece to sory;) diabelkowa super:loveu: gops starego pudla bedziesz na rowerze meczyc? Ma ktos moze w miare "realne" zdjecie slonecznikow z rogz'a?
gops Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='puzzle']Nie jestem w temacie wiec jak cos pokrece to sory;) gops starego pudla bedziesz na rowerze meczyc? [/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie , starego pudla nie bede meczyc ;) mlodego kundla bede meczyc ;) [B]deer_1987 [/B]mi sie niebieski podoba :razz:
taxelina Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Jaki kolor z tych: [LIST] [*]pomarancz [*]turkusowy [*]niebieski [*]zielony [*]czerwony [*]czarny [/LIST] [IMG]http://grand-prix.se/images/interzoo/79230.jpg[/IMG] pasuje do Niuni (ma fiolotetowa w kostki, czerwona skorzana idzie, i ta czarna): [IMG]http://sherry-niunia.home.pl/niunia1/141.jpg[/IMG]
taxelina Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='gops'][B]deer_1987 [/B]mi sie niebieski podoba :razz:[/quote] post przeskoczyl.. myslalam wlasnie pomiedzy czerwona - ale bedzie ta ze skory - a niebieskim :D
taxelina Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Justys95']Pomarańcz Deer :D[/quote] Juz jedna u mnie w watku napisala ze pomarancz :D [quote name='Marta_Ares']niebieska;)[/quote] Niebieski kolor lubie ale ten niebieski wyglada na ciemnoniebieski [B]Widze ze niebieski albo pomaranczowy mam w odpowiedzi jak Was spytam :diabloti: Chyba w takim razie dwie musze :evil_lol: Gdyby nie to ze czerwona skorzana idzie to bym pewnie wziela dwie z tych, ale tak nie ma sensu :roll::roll: czekam na dalsze propozycje kolorow :D[/B]
NightQueen Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [QUOTE]Ma ktos moze w miare "realne" zdjecie slonecznikow z rogz'a? [/QUOTE] a ty nie miałaś kiedys słoneczników?
taxelina Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='BBeta']Pomarańczowa zdecydowanie :cool3:[/quote] Tylko ze nie wiem dokladnie jaki to pomarancz ale i tu i na moim watku z obrozami widze wiecej glosow na pomarancz
diabelkowa Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 ewelina u nas nie ma takich hiltonow ja nie mam manmatow a takie manmaty tanie sa na manmat.prv.pl vpassione fajny ten sklep tylko szkoda ze nie maja tanich pasow
Recommended Posts