gops Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 pf mam mke na zbyciu ale jak sie nie miesci to przykro mi :evil_lol::eviltong: dzisiaj dojdzie nam obroza :diabloti: a ja przygArne z checia szelki do biegania cos jak manmat rozmiar M lub L :razz:
Karilka Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='gops']pf mam mke na zbyciu ale jak sie nie miesci to przykro mi :evil_lol::eviltong: dzisiaj dojdzie nam obroza :diabloti: a ja przygArne z checia szelki do biegania cos jak manmat rozmiar M lub L :razz:[/quote] Mam tylko na doga niemieckiego na zbyciu:diabloti:
gops Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='Karilka']Mam tylko na doga niemieckiego na zbyciu:diabloti:[/quote] troszke za duze :evil_lol::eviltong:
Illusion Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='Kasia&Rika']a jaki ci się w L podoba? :D[/quote] Ten :cool3: [URL]http://www.pelna-miska.pl/sklep/_var/gfx/db79b6c00bb27097e26c59f24ee13cf1.jpg[/URL] Red tartan też mi się bardzo podoba, no i floral, ale i jeśli byłby w rozmiarze M to i tak bym go nie kupiła, bo nie podoba mi się moja sunia w tym kolorze. [quote name='gops']:evil_lol: utopila by sie w Lce :eviltong: [B]RCookie [/B]puppy love jest sliczny ;) i podoba mi sie jeszcze trixi czarny w serca ;)[/quote] No to chyba pomyślę poważniej nad puppy love :cool3:, na żywo strasznie oczodajny się wydaje, ale przynajmniej jak się patrzy na takie kolory w zimne wieczory to się cieplej robi :lol:. Trixie czarne w serduszka to w sumie dobra myśl :razz:, gdzie je można kupić? :evil_lol: [quote name='Kasia&Rika']jeszcze powiedz że M zacisk albo L zatrzask to się pokroje:placz::placz: pisałam do kilku sklepów i nigdzie niedostępna, czekam jeszcze na wiadomość od krakvet, [B]a na pełnej misce mają pisać do producenta, bo od dawna nie mieli dostawy[/B] i miły pan mi obiecał, że się postara:diabloti:[/quote] No i właśnie dlatego nie mają teraz vivy :(.
gops Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='RCookie'] Trixie czarne w serduszka to w sumie dobra myśl :razz:, gdzie je można kupić? :evil_lol: [/quote] w telezoo :razz:
Illusion Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='gops']w telezoo :razz:[/quote] Kurcze, chyba jestem ślepa, bo ja tam nie widzę takiej obroży :hmmmm:.
gops Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='RCookie']Kurcze, chyba jestem ślepa, bo ja tam nie widzę takiej obroży :hmmmm:.[/quote] ja widzialam tydzien temu, zaraz poszukam ;) a nie niema rzeczywiscie :roll: widocznie sprzedali ;) widzialam tez na allegro kilka dni temu ;)
zoosia21 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 wie ktoś po ile jest przesyłka na futrzakowo.pl ??? Bo nie mogę znaleźć. Jakie są jeszcze sklepy oprócz futrzakowa i pełnej miski gdzie można kupić rogza i lupine??? :lol:
gops Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='zoosia21']wie ktoś po ile jest przesyłka na futrzakowo.pl ??? Bo nie mogę znaleźć. Jakie są jeszcze sklepy oprócz futrzakowa i pełnej miski gdzie można kupić rogza i lupine??? :lol:[/quote] rogza w telezoo ;)
gops Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='agnieska']Ja żadnego gratisa nie dostałam (zamówienie na 100zł, same produkty Rogza ;) )[/quote] a dopisalas ze z dogomani? trza dopisac zawsze :eviltong:
agnieska Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='smallpati']Noo Martyna o to bym cię nie podejrzewała :eviltong: Zamówiłabyś w tele zoo troszkę drożej, o złoty, dwa i miałabyś gratis bralok czy coś :eviltong:[/quote] Ja żadnego gratisa nie dostałam (zamówienie na 100zł, same produkty Rogza ;) )
NightQueen Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='agnieska']Ja żadnego gratisa nie dostałam (zamówienie na 100zł, same produkty Rogza ;) )[/quote] :crazyeye: nie? ja zawsze dostaje :eviltong:
agnieska Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='gops']a dopisalas ze z dogomani? trza dopisac zawsze :eviltong:[/quote] [I]Następną razą[/I] będę pamiętać :cool3:
Kasia&Rika Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 haha:D znalazłam ostatniego green tartana w futrzakowie:D zacisk L, trochę duży ale sucz jakoś przeżyje:D nawet ostatnio chodziła w tym jednym L zacisku co mamy i mi się spodobało:D i zamówiłam jeszcze zabawkę Petstages Orka Pine Cone Chew gryzak szyszka duża :cool3: do tego dojdzie jeszcze M zacisk od Asti pomarańczowy, paczka świateczna pedigree Denta Stix (sucz da się za to pokroić!) i mamy super prezenty dla święta dla niej :multi::multi: a obroże bardziej dla mnie, bo to ja się będę z nich cieszyć:evil_lol:
gops Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 nasza nowa ;) [IMG]http://images45.fotosik.pl/39/4dd4d289da0cb2efmed.jpg[/IMG] z niebieskim [IMG]http://images32.fotosik.pl/416/1ea30c1f34749c7fmed.jpg[/IMG] na psie niema ,pies nie lubi zdjec :eviltong: widac kawalek chociaz jaki to kolor tu: [IMG]http://images46.fotosik.pl/39/868ea77202df6f39med.jpg[/IMG] i z nowa smycza [IMG]http://images42.fotosik.pl/39/023c0ea1547ed35fmed.jpg[/IMG] kurcze myslalam ze smycze przepinane sa tansze :roll:
gops Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='Kasia&Rika']a ile dałaś? ja za dokładnie taką sama u mnie w mieście 23zł. i to w jednym z takich droższych sklepów zoologicznych[/quote] :crazyeye::crazyeye: ze co? 38zl dalam firma dingo , fakt ze nie do zerwania przez moje psy ;) smialam sie ze to lina holownicza do samochodu :diabloti:
Kasia&Rika Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 a ile dałaś? ja za dokładnie taką sama u mnie w mieście 23zł. i to w jednym z takich droższych sklepów zoologicznych
gops Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='Kasia&Rika']ja też mam Dingo:diabloti: moja też nie zerwie, bo jest strasznie gruba ta linka:cool3: bardzo polubiłam tą smycz, chyba 16mm albo 14mm,w każdym razie to ta najgrubsza z tych szeroko dostępnych:cool3:[/quote] nooooooo to ta chyba tez bralam najgrubsza :placz: przeplacilam :mad:
Kasia&Rika Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='gops']:crazyeye::crazyeye: ze co? 38zl dalam firma dingo , fakt ze nie do zerwania przez moje psy ;) smialam sie ze to lina holownicza do samochodu :diabloti:[/quote] ja też mam Dingo:diabloti: moja też nie zerwie, bo jest strasznie gruba ta linka:cool3: bardzo polubiłam tą smycz, chyba 16mm albo 14mm,w każdym razie to ta najgrubsza z tych szeroko dostępnych:cool3:
gops Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 trudno..ale lubie ja ;) i wlasnie sie tak zdziwilam wtedy . i teraz juz wiem czemu :mad:
Kasia&Rika Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='gops']nooooooo to ta chyba tez bralam najgrubsza :placz: przeplacilam :mad:[/quote] no, niestety tak:cool3:
Olusia Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Ja mam podobną albo nawet taką samą ;) Zapłaciłam chyba 18zł na wystawie w maju, i do tego czasu bardzo się zmechaciła choć rzadko ją przypinam do obroży na spacer :)
Kasia&Rika Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='gops']trudno..ale lubie ja ;) i wlasnie sie tak zdziwilam wtedy . i teraz juz wiem czemu :mad:[/quote] ja mam ją już gdzieś może z dwa miesiące, urwało się to kółko pośrodku:mad: ale i tak Rika najczęściej chodzi na całkowicie wydłużonej:D to definitywnie moja ulubiona smycz, wolę takie okrągłe niż taśmowe bo mniej kaleczą dłonie jak pies pociągnie i są takie elastyczne i nie do przegryzienia - mój futrzak prawie na każdym spacerze się nią bawi, gryzie, ciągnie a jest w dobrym stanie ;-)
Recommended Posts