Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='xxxx52']dlaczego zamykacie psy w kojcu jak w schronisku?[/quote]

Niestety tak jest bezpieczniej dla "małego". Drugi duży, dorosły samiec
przebywający na tym samym terenie nie jest przyjaźnie do niego nastawiony :shake: i są wypuszczane przemiennie.

Posted

gajowa-mam rozumiec ,ze jestes DT dla tego chlopaka?
Ps pieski musza sie przyzwyczaic.Czasami tak bywa ,ze nastepuje spiecie,Twoj pies bedzie pokazywal kto tu rzadzi na wlosciach ,ale przy Twojej reakcji powinno byc dobrze.Chyba ,ze Twoj nie jest socjalnym psem ,nie ma kontaktu z innymi.proponuje zalozyc kaganiec i sprobowac ,zeby sie przyzwyczaily.Te kojce w wymiaracj 4X2,5 to horor

Posted

horror to by byl, gdyby psy tej wielkosci zaczely sie grysc. Nawet gdyby byly w kagancach mogloby dojsc do duzych uszkodzen, bo psy sa silne.

Pies jest u Gajowej w hotelu, ja zgodzilam sie na te waronki, bo to lepsze niz tułaczka po okolicznych lasach.
Teraz pies szuka domu.

xxx52 czy ja tez zle robie izolujac psy w domu ? Mam obecnie 3 samce i 3 suki, 2 samce sa poturbowane i izoluje je od reszty w pokoju goscinnym, zeby bardziej sie nie poturbowaly. A moze powinnam pozwolic im sie pogrysc a potem zastanawiac sie, ktorego pierwszego opatrywac...

Posted

nie sa agresywne, ale przy michach albo pieszczotach rozne rzeczy sie zdarzaja...
Kilka razy mi sie zczepily na spacerze, bo kazdy chcial sie naraz witac i bylo zle...
Teraz jest lepiej ale nigdy nie jestem w 100% pewna co sie moze stac, to tylko psy... nawet jak sie bawia i jeden drugiego ugryze w bardzo wrazliwe miejsce, to sie odgryzie i awanti gotowa.
Lepiej dmuchac na zimne i miec oczy dookola glowy.

Posted

[quote name='E.DEREK']Ogłoszeń nigdy za wiele, bardzo prosimy :loveu:[/quote]

Eros dodany na:

[url]www.kokosy.pl[/url]
[url]www.adopcje.org[/url]
[url]www.bono-polska.pl[/url]
[url]www.eoferty.com[/url]
[url]www.etablica.com[/url]
[url]www.gumtree.pl[/url]
[url]www.mojpupil.pl[/url]
[url]www.kupiepsa.pl[/url]
[url]www.pajeczyna.pl[/url]
[url]www.petworld.pl[/url]
[url]www.pineska.pl[/url]

Większość ogłoszeń czeka jeszcze na akceptację;)

Posted

koscootrupku śliczny zmykaj do domku

[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=120825[/url]

Bernardynka walczy o życie w lecznicy!!

a te oczeta czekaja na was
[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=120819&highlight=bernardyn[/url]

Posted

Wołam na niego DINGO... może być ?
Dingo ma ogromny apetyt i efekty już można zauważyć... przede wszyskim
jest już bardziej sprawny fizycznie. Na początku głównie polegiwał, chodził
powoli a po kłusie musiał odpoczyać. Dziś już biega z ONką Larą coprawda jeszcze jej nie dorównuje ale jest z każdym dniem coraz lepiej.
Niestety często prowokuje spięcia ze Złotym i wtedy wymiana zdań jest
bardzo głośna ... i muszę interweniować.

Posted

Ja bylam u Dingo (podoba mi sie :-) ) w piatek, przywiozlam mu nowa obrozke pod kolor futerka - czarno-zólta. Mialam mu porobic fotki ale strasznie padal deszcz... on na mnie skakal... wiec wyobrazcie sobie jak wygladalam :evil_lol:

Najmilsze jest to, ze mnie poznal i jak mnie zobaczyl to kuperek mu tak chodzil jak u mojej Sigmy :-)

Pani Marto, czy byli ci ludzie, co mieszkaja niedaleko ?

Posted

[quote name='Ewusek'] Mialam mu porobic fotki ale strasznie padal deszcz... on na mnie skakal... wiec wyobrazcie sobie jak wygladalam :evil_lol:[/quote]

Byłaś czysta inaczej ? :diabloti:

Mam nadzieję, że sesja zdjęciowa sie jednak odbędzie w najbliższym czasie ? :razz:

Ale chłopak ma dobrze, rozpieszczają go prezentami.