Wściekła Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 To niesamowite, że Whiski wciąż jest w Waszej pamięci, że wątek wciąż jest aktywny :lol: Bardzo mnie to cieszy i obiecuję nowe fotki po najbliższym weekendzie, a będzie co oglądać! Obiecuję! Myślę, że ta niespodzianka wszystkich ucieszy ;) Masz rację sleepingbyday, tam jest cudnie. Jestem zakochana w tym miejscu, to tak jakby wkraczało się w inny wymiar... taki spokój i bliskość przyrody... Można się tam wyciszyć i uspokoić myśli... aż nie chce się wracać! Popatrz na inne zdjęcia! Picasa Web Albums - Monika - Wólka-Różne Quote
Wściekła Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Próbowałam, ale nie potrafię :oops: Wytłumacz mi krok po kroku jak, bo mi się zmieniał tylko tytuł aktualnego postu a nie całego wątku. O to chodzi? Quote
sleepingbyday Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 te juz widziałam, bo pamietam te grzyby:diabloti:. njalepsze jest od razu na początku: aleja usłana jesiennymi lisćmi. ty je podrasowujesz, przyznaj się :cool3: Quote
Wściekła Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Podrasowuję w sensie, że robię korekcję kolorów. Ale to nie jest na zasadzie radykalnej zmiany, tylko na wydobyciu kontrastu i barwy. Quote
scarlet Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Wściekła napisał(a):Próbowałam, ale nie potrafię :oops: Wytłumacz mi krok po kroku jak, bo mi się zmieniał tylko tytuł aktualnego postu a nie całego wątku. O to chodzi? :) od początku kroczek po kroczku :) 1. wchodzisz na pierwszy wątek jaki napisałaś i klikasz 'edytuj' 2. następnie klikasz 'zaawansowana edycja' 3. w okienku gdzie pisze 'tytuł' wprowadzasz zmianę i klikasz na 'zapisz zmiany :D jak nie dasz rady to pisz wytłumaczę raz jeszcze :), albo poproś moda o zmianę tytułu - napisz jaki ma być w tej chwili :) Quote
sleepingbyday Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 na pierwszy post wątku, którego tytu chcesz zmienić - tam wchodzisz w edycje i potem w zaawansowaną edycję. ale powiem wam, że mi kiedys nie chciało zmienić... :shake: Quote
Wściekła Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Udało się :multi: Jest ok? O to chodziło? Quote
Wściekła Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Dziewczyny, nie żebym była infantylna... Ja wcześniej naprawdę próbowałam to edytować i to w ten sam sposób tylko, że nie chciało się zmienić :icon_roc: Quote
scarlet Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Wściekła napisał(a):Dziewczyny, nie żebym była infantylna... Ja wcześniej naprawdę próbowałam to edytować i to w ten sam sposób tylko, że nie chciało się zmienić :icon_roc: bo nie zawsze da się zmienić :) ale cieszę się, że obie sprawy zakończyły się pomyślnie :) :multi: Quote
giselle4 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 ....Jesteś dobrym obserwatorem masz w sobie piekno,które przenosisz na negatyw tak trzymaj.......dla mnie bombka:evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 właśnie o kolory mi chodziło. ja też koloruję... Quote
giselle4 Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 ....tak....ma szczęście ze trafił na Ciebie:evil_lol: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/prosimy-o-zainteresowanie-pomoc-bazar-roznosci-124491/#post11212623[/URL] Quote
Wściekła Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 Całą sobotę i niedzielę spędziłam u Whiska! Było super no i pogoda dopisała! Przepraszam, że dopiero teraz się odzywam, ale dopiero wczoraj wróciłam po długim weekendzie. Ale za to mam dla Was niespodziankę!!! Zapraszam do obejrzenia fotek :mdrmed: Picasa Web Albums - Monika - WHISKI w nowy... A te dla miłośników wólczańskiej przyrody... http://picasaweb.google.com/jucca1313/WLkaRNe#5257644097344814738 Mam też kilka zdjęć z Wólki w trochę innym klimacie... http://picasaweb.google.com/jucca1313/BlackWhite#5268074056687743890 Quote
sleepingbyday Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 ah, whisky przechodzi do kolejnego etapu szczęśliwego życia- spacery :multi:. kot tam z nim jest w ciągu tygodnia. chyba tez go miziają i zajmują się nim, prawda? zdjęcia jak zwykle - cool. Quote
Wściekła Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 W tygodniu jest z nim Mirek, chodzi do niego kilka razy dziennie, gadają ze sobą i oczywiście Mirek go mizia, ale tylko przez siatkę. Narazie tylko ja się odważyłam na tak bezpośredni kontakt z Whiskim, bo chłopaki to mięczaki ;) Quote
Olga132 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Whiski na spacerku.....:painting: tego sie nie spodziewałam :lol: Quote
Wściekła Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 Mówiłam, że będzie niespodzianka ;) Quote
scarlet Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Wściekła napisał(a):Mówiłam, że będzie niespodzianka ;) eh.... rozmarzyłam się :D dzieki tobie psiak poznał co to szczęście :lol: Quote
Wściekła Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 ZAPRASZAM WAS GORĄCO NA DEMONSTRACJĘ ANTYFUTRZARSKĄ JUTRO O GODZ. 12.00 POD ROTUNDĄ!!!! LICZYMY NA WASZĄ OBECNOŚĆ!!! więcej - Viva! Walczymy o konie i inne zwierz�ta : . Quote
Wściekła Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Za oknem biało. Dla nas to kolejna zwykła zima, dla Whiskiego to pierwsza prawdziwa zima w jego życiu ! Nowe fotki - zapraszam :cool2: Picasa Web Albums - Monika - WHISKI w nowy... Quote
sleepingbyday Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 wściekła, dlaczego łyskacza nie ma jeszcze w metamorfozach :eviltong: ?? piękne te psy nowe, powinny szybko znaleźć domy... Quote
scarlet Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Wściekła napisał(a):Za oknem biało. Dla nas to kolejna zwykła zima, dla Whiskiego to pierwsza prawdziwa zima w jego życiu ! Nowe fotki - zapraszam :cool2: Picasa Web Albums - Monika - WHISKI w nowy... piękne zdjęcia aż serducho podskakuje do góry :) Quote
Wściekła Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Może popytacie znajomych o te dwa psiaki, może ktoś chce przygarnąć psa? Quote
Recommended Posts