Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To niesamowite, że Whiski wciąż jest w Waszej pamięci, że wątek wciąż jest aktywny :lol: Bardzo mnie to cieszy i obiecuję nowe fotki po najbliższym weekendzie, a będzie co oglądać! Obiecuję! Myślę, że ta niespodzianka wszystkich ucieszy ;)

Masz rację sleepingbyday, tam jest cudnie. Jestem zakochana w tym miejscu, to tak jakby wkraczało się w inny wymiar... taki spokój i bliskość przyrody... Można się tam wyciszyć i uspokoić myśli... aż nie chce się wracać!

Popatrz na inne zdjęcia!
Picasa Web Albums - Monika - Wólka-Różne

• Replies 214
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wściekła napisał(a):
Próbowałam, ale nie potrafię :oops:
Wytłumacz mi krok po kroku jak, bo mi się zmieniał tylko tytuł aktualnego postu a nie całego wątku. O to chodzi?

:) od początku kroczek po kroczku :)
1. wchodzisz na pierwszy wątek jaki napisałaś i klikasz 'edytuj'
2. następnie klikasz 'zaawansowana edycja'
3. w okienku gdzie pisze 'tytuł' wprowadzasz zmianę i klikasz na 'zapisz zmiany
:D jak nie dasz rady to pisz wytłumaczę raz jeszcze :), albo poproś moda o zmianę tytułu - napisz jaki ma być w tej chwili :)

Posted

Wściekła napisał(a):
Dziewczyny, nie żebym była infantylna... Ja wcześniej naprawdę próbowałam to edytować i to w ten sam sposób tylko, że nie chciało się zmienić :icon_roc:

bo nie zawsze da się zmienić :) ale cieszę się, że obie sprawy zakończyły się pomyślnie :) :multi:

Posted

Całą sobotę i niedzielę spędziłam u Whiska! Było super no i pogoda dopisała! Przepraszam, że dopiero teraz się odzywam, ale dopiero wczoraj wróciłam po długim weekendzie.
Ale za to mam dla Was niespodziankę!!!

Zapraszam do obejrzenia fotek :mdrmed:
Picasa Web Albums - Monika - WHISKI w nowy...

A te dla miłośników wólczańskiej przyrody...
http://picasaweb.google.com/jucca1313/WLkaRNe#5257644097344814738

Mam też kilka zdjęć z Wólki w trochę innym klimacie...
http://picasaweb.google.com/jucca1313/BlackWhite#5268074056687743890

Posted

W tygodniu jest z nim Mirek, chodzi do niego kilka razy dziennie, gadają ze sobą i oczywiście Mirek go mizia, ale tylko przez siatkę. Narazie tylko ja się odważyłam na tak bezpośredni kontakt z Whiskim, bo chłopaki to mięczaki ;)

• 2 weeks later...