karusiap Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Atena....piekna i kochana sunia. Atenka przyjechala po nowe zycie z bardzo daleka,bo az z Grecji.Psy sa tam traktowane okrutnie,jak przedmioty a Atena kocha ludzi i zaufala turystom.Nie mogli jej zostawic. Atenka jest najmniej problemowym psem jakiego znam,kocha ludzi,dzieci,inne psy.Jest grzeczna i posluszna,uwielbia zabawe. Ma ok 1 roku,jest zaszczepiona,odrobaczona,ma tez chipa i paszport,w najblizszym czasie zostanie wysterylizowana.Wazy ok 8 k-10 kg. Sunia ma piekna,nieco dluzsza siersc i niesamowite umaszczenie:loveu: Szukamy dla Atenki najlepszego domu z najlepszych,chetnie z innym milym psiakiem. Quote
karusiap Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Sunia pilnie potrzebuje domku,za 2 tyg jej kompan (ktoremu swoja droga uratowala zycie-jest naprawde madrym psem_ idzie do nowego domu,ona zostanie sama co bardzo ciezko znosi:( PROSZE O ALLEGRO,PLAKAT I INNE OGLOSZENIA!! Quote
lolka Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 to wspaniałe, że uratowaliście sunię........grecja, hiszpania to straszne kraje pod względem traktowania psów........jak byłam na pewnej wyspie to wyłam z rozpaczy do ksiezyca widząc cierpienie zwierząt i waliłam głową o mur z bezsilności.....mi się jednak nie udało je stamtąd wyrwać, jedynie pusciłam te udreczone psy z uwiezi i powiadomiłam organizacje tam działającą skamląc o pomoc........na drugi dzień odleciałam i do tej pory myslę o nich błagając o wybaczenie że je tam zostawiłam niech kochana Wasza sunia zazna miłosi....... i domku przybywaj!!!!!! Quote
AgaG Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Karusiap już daję na wątek zbiorczy.. jeju 8 Twoich, moje 4 to jest 12 psów do wydania !!! Quote
Kasia_82 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Niestety w niektorych pieknych krajach zwierzeta sa traktowane bardzo przedmiotowo :shake: Atenko zycze powodzenia w poszukiwaniu domku :loveu: Quote
Jagienka Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Obecna!!! Agamika, trza by siakiś plakacik wieczorową porą... :cool3: Quote
agamika Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Jagienka napisał(a):Obecna!!! Agamika, trza by siakiś plakacik wieczorową porą... :cool3: plakacik,. jak najbardziej:cool1: ogłoszenia ...tekst ktoś klecić ma , ja czekam w pełnej gotowości Quote
karusiap Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 plakacik jest agamika dziekuje:loveu: dzis sklece tekst do ogloszen w necie Quote
Foksia i Dżekuś Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 karusiap napisał(a):plakacik jest agamika dziekuje:loveu: dzis sklece tekst do ogloszen w necie Prosze o ten plakacik na maila ,taka piekna sunia napewno szybko znajdzie domek Quote
karusiap Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 Foksia i Dżekuś napisał(a):Prosze o ten plakacik na maila ,taka piekna sunia napewno szybko znajdzie domek juz wysylam:) Quote
karusiap Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 j3nny napisał(a):mi też plakacik mi też!! :) a maila poprosze:p Quote
agamika Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 http://upload.miau.pl/3/134168.pdf jakby Karolinie dogo znowu siadło :evil_lol: Quote
fizia Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Jaka Ona cudna!! Wspaniale, że udało się Ją przywieźć tutaj i ma szansę na normalny, fajny Dom. Byłam w Grecji i widziałam jak się tam traktuje psy:angryy: W Atenach jest ich pełno, bidy chude, brudne, bojące się własnego cienia...eghhh:-( Dodałam Ją tutaj http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1693300_atena_wyrwana_smierci_przebyla_dluga.html http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=31473 http://zwierzaki.cafeanimal.pl/ATENA-wyrwana-smierci-przebyla-dluga-podroz-po-nowe-zycie,8418 Quote
karusiap Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 fizia dziekuje:loveu::loveu::loveu: aaa zapomniala napisac,ze Atenka pojechala do domku:loveu::loveu: ale mamy inne bidy,ogloszenia nie zaszkodza:loveu: Quote
fizia Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 O no to wspaniale!! Jakby ktoś zadzwonił, może zdecyduje się na inną psinę:) Quote
j3nny Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 naprawdę pojechała do domku? :multi::multi: rozwiesiłam jej sporo ogłoszeń, ale chyba nie ma sensu ich zdejmować? Quote
karusiap Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 j3nny napisał(a):naprawdę pojechała do domku? :multi::multi: rozwiesiłam jej sporo ogłoszeń, ale chyba nie ma sensu ich zdejmować? nie zdejmuj kochana...dziekuje slicznie Quote
Recommended Posts