ninoczka1 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Jestem bezdomna i jest mi bardzo przykro z tego powodu:) pamiętam, że kiedyś miałam dom, ale nie pamiętam co się stało, że go straciłam. Zostałam znaleziona w bardzo deszczowy dzien, cala zziębnięta, przemoczona i głodna pod szkołą, gdzie czekałam, aż wróci po mnie mój Kochający Człowiek. Ale on nie wracał.... Na szczęście dla mnie, przechodziła tamtędy ze swoim psem (szczęściarz!) miła Pani o dobrym sercu, która mnie przygarnęła, mimo protestów w domu, i nie pozwoliła zawieźć do azylu! brr... Pokochałam ją bardzo i ona mnie, ale niestety ona ma 5 kotów, których nie lubię (no cóż, niektóre psy tak mają) i psa, i jest miejsce tylko dla jednego z nas w tym domu :( Szukam więc człowieka, który mnie weźmie i pokocha, a ja wtedy też pokażę jak mocno potrafią kochać psy! Jak widzicie na zdjęciu, jestem niezbyt dużą (przed kolanko) suczką o umaszczeniu "czarnym podpalanym". Jak powiedział Pan Weterynarz mam około 5 - 7 lat i jestem zdrowa, przez moją tymczasową Opiekunkę zostałam też wysterylizowana. Aha, bardzo lubię siedzieć na kolankach:) Niestety u mojej tymczasowej Opiekunki nie mogę zostać długo, bo reszta domowników nie zgadza się na moją obecność i sugeruje zawiezienie mnie do azylu :( Ps. Proszę o pomoc, moja znajoma, która jest tym dobrym człowiekiem, znalazła sunię, ale niestety z uwagi na problemy rodzinne nie może jej zatrzymać na stałe, a na tymczas jeszcze krótką chwilę. Prosimy wszsystkie, łącznie z sunią, o pomoc! Quote
Foksia i Dżekuś Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Mlagosia oglosi sunie w najblizszym czasie w wyborczej ,oczywiscie ze nie moze znalesc sie w schronisku i tak juz jest tam zageszczenie nie do opisania. Quote
tamb Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Koniecznie trzeba pokazac ja w Kundlu burym. Przepraszam za blady ale chwilowo nie moge uzyc polskich znakow.:oops: Quote
ninoczka1 Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Dziękuję za wszystko !:) Rozmawiałam z Magda, ale kundel bedzie dopiero w ostatnim tygodniu wrzesnia :( Najgorsze jest to, ze sunia sie zakochała w tymczasowej opiekunce, tymczasowa opiekunka jest zakochana w niej rowniez, ale jak mowi ma juz psa, piec kotow i meza.... A mąż jest przeciwny jej prztrzymywaniu nawet na tymczasie obstajac za schroniskiem, nie mowiac juz o zatrzymaniu suni na stale. Sunia jest juz po sterylce i ma sie dobrze:) Quote
dolores181 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Ojej ona jest bardzo podobna do mojej suczki Figi ale niestety miasto się nie zgadza a przedewszystkim jej wiek , bo moja Figa miała rok i dwa miesiące , ae nawet ogon ma zakręcony tak samo. Niech suńka szybko znajdzie dobry domek. Quote
ninoczka1 Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Aha, wet przy sterylizacji ocenił sunię na 5 lat! A więc jest jeszcze całkiem młodą dziewczyną! Quote
ninoczka1 Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 Sunia była ogłoszona wczoraj w Dzieniku Polskim (Dzięki Tamara!!!!!:), ale nikt nie zadzwonił :( Przestaję mieć nadzieję, że znajdziemy jej dom.... Quote
tamb Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Dom sie znajdzie. Sunia madra i mila. A ja ciagle nie mam polskich znakow i pisze z bledami. :oops: Quote
agamika Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 jest po wakacjach juz, sunia mała i śliczna , domek na pewno sie znajdzie tylko to czasem troche trwa :shake: byłaby mozliwośc zrobienia wikszej ilosci zdjęc ? i na kogo mają byc namiary w ogłoszenich ? Quote
ninoczka1 Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 W ten weekend dołącze następne zdjęcia suni :) A kontakt do mnie, dlatego, ze Opiekunka psa nie ma żadnego doświadczenia w wydawaniu zwierzaków. tel. 0600 92 15 99 Quote
hop! Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 ninoczka1 napisał(a):W ten weekend dołącze następne zdjęcia suni :) A kontakt do mnie, dlatego, ze Opiekunka psa nie ma żadnego doświadczenia w wydawaniu zwierzaków. tel. 0600 92 15 99 I gdzie te foty? ;) Quote
dolores181 Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 No właśnie zajrzałam z nadzieja na nowe foty . Quote
ninoczka1 Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Dziewczyny, od soboty łapię 12 kociąt w piwnicy plus 3 kotki, wracam codziennie k. 23 i padam na twarz. Na razie złowiłam 8 kociąt i jedną matkę, więc trzymajcie kciuki. Dzisiaj wieczorem obiecuję dołączę foty! Quote
agamika Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 ninoczka1 a jakbys mi na meila przesłała foty ? wtedy nie musiałanys sie bawić ze zmneisjzaniem ich i wrzucaniem na serwer bo nie chodzi o to ze mamy taki kaprys z nimi :oops: .. tylko niestety ludzie to wzrokowcy i skutecznośc ogłoszenia bardzo od nich zalezy :oops: Quote
hop! Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 gosia15 napisał(a):Czy zrobi ktoś banerek? :modla: Najlepiej poproś Brucio. ;) Quote
gosia15 Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 hop! napisał(a):Najlepiej poproś Brucio. ;) Wysłałam do Brucio prośbę o banerek na PW :eviltong: Quote
Brucio Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Zrobilam takie banery,nie wiem czy Wam beda pasowac.Nie wiedzialam co napisac wiec wstawilam fragment z tytulu watku;) Quote
Foksia i Dżekuś Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Tak cieszko teraz o domki ,a dotego w wyborczej drugi tydzien nie ma zadnych ogloszen. Juz dwno wyslalm do camary zdjecia i dalej nie ma ogloszenia. Suczke bedzie mozna tylko wydac z ogloszen bo jak trafi do schroniska to po niej.Nikt nie adoptuje czarnych psow w schronisku i jest ich najwiecej.Kazdy wybiera tego ktory sie wyroznia ,albo kudlatego ,albo bialego albo rudego:shake: Quote
gosia15 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Brucio... [SIZE=2]dziękuję za banerek :Rose: Quote
Ank@ Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Sunia była dzisiaj pokazana w Kundlu.... Quote
Foksia i Dżekuś Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Nie wiedomo czy byl jakis odzew ale watpie bo ludzie jeszcze nie wiedza że jest program . najgorsze jest to że dzwonila do mnie pani Aneta i powiedzila że ta pani u ktorej piesek przebywal zmuszona byla oddac ja do schroniska ,niestety teraz bedzie gorzej znalesc jej domek. nie wiadomo jak ona to zniesie ale co zrobic jak pani ja nie mogla dłuzej trzyma ,a psów w schronisku jest do wydania 600. tak jak pislam wczesniej w schronisku ona sie niczym nie wyrozni ,nie dobrze sie stalo ze oddano ja do schroniska .:shake: Nawet nie wiemy jaki ona ma numer , żeby chociaz dopytywac sie jak ona znosi to schronisko.:-( Quote
Recommended Posts