Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Korenia napisał(a):

Ojjjj jak ja nie cierpię 'fachowców'...

Przyszli, w końcu podłączyli ciepłą wodę. Niestety zostawili mnie z olbrzymią dziura w ścianie do poniedziałku. :roll:

Posted

Dzięki, Magia za smakołyk zrobi wszystko, chociaz wolałabym, żeby bardziej wolała zabawki niż jedzenie. A ona w domy szaleje z piłką, ale na spacerach już nie. :roll:
My dzisiaj będziemy na pewno. Mam kilka waszych fotek, ale na razie ich nie przegrywam, więc trzeba na nie troche poczekać.

Posted

katik napisał(a):
Magia swoja juz zgubiła, ale kot (jako że nie wychodzi na spacery) podzielił się z nią. Więc Magia wg. identyfikatora nazywa się Rudy. :lol: Na szczęście na to imię też reaguje. ;)

Hehe dobre :evil_lol: Amy jeszcze (odpukac) żadnego nie zgubiła z tych grawerowanych, ale muszę dokupic nowe, bo nie chce mi się ciągle przepinac ;)

Posted

Dzisiaj Magia miała dzień pełen wrażeń - właśnie wróciłyśmy z 4 godzinnego spaceru. :D
Zabrałam Magię do jej przyszłego domu, gdzie może za jakiś czas się przeprowadzimy. Na początku Magia nie odstępowała mnie na krok, potem troche pozwiedzała, a na końcu zasiadła na skarpie i wszystko obserwowała z góry. Spodobało jej się, że jak ja szłam dookoła domu, to ona mogła przebiegać z tarasu do domu i przez drzwi wejściowe do mnie na skróty. :lol: Ale zostać tam nie chciała z moim TZem. Jak ja zaczęłąm wychodzić, to ona była pierwsza przy furtce. :D

Posted

Przyzwyczai się do nowego miejsca, jak już tam będzie częściej bywać. Na razie teren, jak to na budowie, jest mało przystosowany dla psów, szczególnie takich małych jak Magia. :)