Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

agaga21 napisał(a):
czy ta boksiowo-astkowa dziewczynka ma robione allegro?

Ma i to b. długo, inne ogłoszenia tez, ale nikt do tej pory nie zapytał....:shake:

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

Zinka jest przekochana,była na spacerze w sobote i dała mi popalić;), ma tyle siły w tym chudziutkim ciele.Zaniepokoiło mnie tylko że ma paskudna biegunkę i jakaś taka chudziutka się zrobiła, nie znałam jej wcześniej ale na zdjęciach jest jakby pełniejsza,we wtorek nasza dzielna studentka wet. ma ja obejrzeć więc może nas uspokoi...Poza tym ciekawska ZInka nie lubi pozować do zdjęć ,no chyba że za plecami fotografa stoi ktoś z patyczkiem:)
czyż Zinka nie jest cudna,a te oczęta:)

tu ze swoim kumplem z boksu,prześlicznym Onkowatym,na tym zdjęciu widać jaki z niej sucharek...

Posted

Puszek jest po prostu świetnym psem,na początku spaceru ciagnął okrutnie,ale potem szedł na smyczy juz spokojnie i ładnie. Zwraca uwagę na człowieka,lubi zabawę i mizianko:loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Zinka mieszka teraz w ogrzewanym boksie i tak aż do wiosny:) podobna chudnie bidulka na zimę:placz:.Jest teraz pod szczególnym nadzorem,kochana pręguska:)

Zinka potrzebuje domku na święta i na całe życie:loveu::loveu:

Posted

dziś Zinka była na spacerze,kochana psinka aż piszczała jak zakładalyśmy jej smycz,a do lasu ciągnęła jak szalona,w lesie biegała przeslicznie,ganiała za patyczkiem.Troszkę polatała ze smyczą za sobą ale bardzo ładnie trzyma się człowieka.Ma w sobie tyle energii ,widać że pobyt na ograniczonej przestrzeni to dla niej męczarnia,dopero na spacerku pokazuje jaka z niej kochana dziewczynka :)Tarzała sie po mchu no i nasza krówka ciągle wcinała trawke;).Po wybieganiu szła już o wiele grzeczniej na smyczy z czego wynika że potrzebuje duuuuużo ruchu.Do spotkanych piesków wykazywała przyjazne zamiary,ciekawska wita się z każdym psiakiem :):)

Zinka szuka domku,odwdzięczy się nieskończoną miłością i pogodą swego psiego ducha:):)