Marcik Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 W razie czego chętnie odwiedzę dziewczyny jesli trzeba będzie zobaczyć jak im się razem żyje :) Wszystko się dobrze skończyło ale jako ciekawostkę napiszę, że mała ma powodzenie na Allegro. Tysiąc odsłon i wciąż dwóch obserwatorów. Quote
Wyjątek Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [COLOR=RoyalBlue][B]Marcik, umówimy się na jakiś wspólny spacer ;) Poza tym pytałam dziewczyn- nie maja nic przeciwko żeby po jakimś czasie sprawdzić jak się ma Inka i czy została wysterylizowana itd itp :) Może zdejmij już to allegro? :cool3:[/B][/COLOR] Quote
Marcik Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Ono jest jeszcze ważne 3 dni a jest wyróżnione. Może wrzucę w to jakieś inne nieszczęście? Zawsze to 3 dni na pierwszej stronie. Quote
Wyjątek Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [COLOR=RoyalBlue][B]Hmmm hmm hmm... Też racja. Nie ma co marnować. Poszperam po dogo.[/B][/COLOR] Quote
amikat Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Bardzo sie ciesze ze mała ma dom........ SUPER! Jedyna pozytywna informacja wypływająca z tego wątku! Quote
lewkonia Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 [quote name='Wyjątek'][COLOR=royalblue][B]Marcik, umówimy się na jakiś wspólny spacer ;)[/B][/COLOR] [B][COLOR=royalblue]Poza tym pytałam dziewczyn- nie maja nic przeciwko żeby po jakimś czasie sprawdzić jak się ma Inka i czy została wysterylizowana itd itp :)[/COLOR][/B] [B][COLOR=royalblue]Może zdejmij już to allegro? :cool3:[/COLOR][/B][/quote] [SIZE=4][COLOR=red]Proszę nie zdejmujcie allegro![/COLOR][/SIZE] Bunia ma na tymczasie [SIZE=4][COLOR=red]siostrzyczkę Inki[/COLOR][/SIZE] z tego samego miotu. Jest prawie taka sama, tylko białych znaczeń mniej. Proszę osobę, która wystawiła allegro Ince o kontakt na priv z bunią. Quote
Niewiasta_21 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Na Inke wpłaciły: linka1983 30 zł scarlet 20 zł Dziekujemy :-) przepraszam,miałam awarie kompusia. Quote
rita60 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Powodzenia malenka:multi:duzo miłosci ci zycze w nowym domku:multi: Quote
Wyjątek Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 [quote name='Niewiasta_21']Na Inke wpłaciły: linka1983 30 zł scarlet 20 zł Dziekujemy :-) przepraszam,miałam awarie kompusia.[/quote] [COLOR=RoyalBlue][B] Jak zatem stoicie z kasą za Inkę? Będzie z bazarku ok 100zł i nie wiem czy są jakieś długi? Czy może przeznaczymy na jakiegos innego potrzebującego skoro mała ma juz dom? Na siostrę Inki? Wasza decyzja. Prosze o odpowiedź :)[/B][/COLOR] Quote
Reno2001 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Inka ma DT opłacony do dziś, czyli za to mamy uregulowane. Szczepiona i tak będzie już w nowym domu, więc właściwie sprawa Inki jest na czysto. Z naszej strony pieniądze są potrzebne na spłatę zabiegu Jasi oraz nieustannie leczenie i hotelikowanie Tofika oraz Szansy z Krężela. Mamy jeszcze Tajsona i Andrew w płatnych DT. Ale oczywiście decyzja o wpłacie należy do Ofiarodawcy :p. Quote
ciapuś Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 za inke do uregulowanie jest jeszcze dług u Buni ,bo sunia bywała tam przez ostatnie dni codziennie na zastrzyku Quote
Wyjątek Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 [COLOR=RoyalBlue]Ok, możesz napisać ile? Uregulujemy a jak by cos zostało pójdzie na siostrzyczke :) [B]Marcik[/B], zmieniłaś allegro?[/COLOR] Quote
Wyjątek Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 [quote name='hanka456']I mamy jeszcze Klarę.[/quote] [COLOR=RoyalBlue][B]Czyli? :cool3: A siostrzyczka Inki ma wątek??[/B][/COLOR] Quote
Marcik Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Nie zmieniłam Allegro, dopiero wróciłam do domu :) Skoro u Buni jest siostra Inki i na dodatek jest identyczna to może zostawię aukcję, która jest bez żadnych zmian. Tylko podmienię namiary żeby były na Bunię. Quote
bunia Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Marcik jutro podeślę zdjęcia siostry Inki do wymiany. Kontakt może być na mnie 501 267 964 Bardzo dziękuję:loveu: Pozdrawiam ewa P.S. Sunia jest na dt u mnie i tak już nadkomplet :roll: Quote
Wyjątek Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 [COLOR=RoyalBlue][B]Bunia[/B], nie dałoby rady dziś z tymi zdjęciami? Aukcji zostały 2 (?) dni...:roll::roll: No i ponawiam pytanie: co zatem robimy z pieniążkami z bazarku? p.s. Czy Inka już w drodze do nowego domu? :)[/COLOR] Quote
Marcik Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Póki co podmieniam kontakt na Bunię. Ze zdjęciami się nie ma co spieszyć. Przedłużę aukcję ;) Tylko już nie jako wyróżnioną. Ona ma swój wątek? Może Karilka po weekendzie zmieni nazwę tego skoro Inka już na dobrej drodze. Quote
Wyjątek Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 [COLOR=RoyalBlue][B]Tylko, że właśnie to wyróżnienie na wagę złota :cool3:[/B][/COLOR] Quote
Guest Elżbieta481 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Ile kosztuje takie wyróznienie? E Quote
Guest Elżbieta481 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 OK.Zasponsorujemy.Gdzie szukac konta? E/W Quote
ciapuś Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 :smilecol:Inka już w drodze do nowego domku :smilecol: Trzymaj się maleńka i bądź grzeczna Quote
GameBoy Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 trzymam kciuki, powodzenia malutka :loveu: Quote
Recommended Posts