an1a Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [url]http://www.meritumfci.republika.pl/on_chcial.html[/url] Quote
furciaczek Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Naprawde bardzo ciekay artykuł...w pierwszym momecie myslalam ze bedzie cos o gwaltach i zoboczencach:oops::evil_lol: Quote
an1a Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 [quote name='furciaczek']Naprawde bardzo ciekay artykuł...w pierwszym momecie myslalam ze bedzie cos o gwaltach i zoboczencach:oops::evil_lol:[/quote] Też tak pomyślałam :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Bardzo fajne , takie po mojemu :) :klacz: to powinien przeczytać KAŻDY !!! ;) Quote
crazydaisy Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Świetny artykuł, choć na początku była trochę zdziwiona jego treścią ;) Quote
mch Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 super tekst , mocno oddaje wiele moich przemyslen wynikających z doswiadczen z moimi psami . w calej tej socjalizacji ,poprawnosci itd itdp trzeba tez troche pozwolic psu byc psem. Quote
Asiok133 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Świetny tekst :cool3: (gdyby tylko jego czytanie nie było utrudnione przez biały pasek po prawej stronie o którym już pisałam w temacie "Kodeks szczeniaka" ... wy też tak macie? :( ) . Bardzo mi się spodobał :klacz::klacz::klacz: . Quote
Saite Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 [quote name='Asiok133']Świetny tekst :cool3: (gdyby tylko jego czytanie nie było utrudnione przez biały pasek po prawej stronie o którym już pisałam w temacie "Kodeks szczeniaka" ... wy też tak macie? :( ) . Bardzo mi się spodobał :klacz::klacz::klacz: .[/quote] Biały pasek się przesuwa strzałką i już wszystko widać.;) Quote
Asiok133 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Niestety- nie da się go przesunąć (już wcześniej próbowałam :cool3:). Quote
Saite Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 [quote name='Asiok133']Niestety- nie da się go przesunąć (już wcześniej próbowałam :cool3:).[/quote] No qrcze, jak to... Nie działa Ci ta malutka czerwona strzałka w górnym lewym rogu tego paska, co przesłania? Quote
PositiveThought Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Fajnie napisane! :cool2: Daje do myślenia, powinno się go opublikować na szerszą skalę :p Do ludzi chyba bardziej przemawiają teskty, z którymi mogą się tak jakby utożsamić :) Quote
Juszes Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 O matko ten fragment na początku mnie zdziwił, tez myślałam, że to o gwałtach xD Quote
Recommended Posts