Jump to content
Dogomania

Niewielki, drobny, biszkoptowy SABIK - znalazł dom- PO RAZ DRUGI ! ! :))

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Pani powiedziała, że jej dziecko (które wybrało Sabika i się strasznie cieszyło) wylądowało w szpitalu i ona sobie z psem nie radzi... :roll:

Posted

Straszne.... kobieta w ogóle jakaś dziwna... przyniosła Sabika pod pachą jak nie powiem co... mokrego, bo wykąpała go przed wyjściem do schroniska.... :cool1:

Posted

No baba jakaś nienormalna... umyła go jakimś ludzkim, silnie pachnącym mydłem...:roll:
Wysuszyłyśmy biedaka w biurze i biedna Ryba musiała go wsadzić znów do boksu....:placz: Tym razem trafił do jedynki. :roll:

Mam nadzieję, ze go szybko ktoś zobaczy! :-(

Posted

Boże, pół nocy wczoraj przez niego ryczałam, no.
Przyszła baba, oddała go, niosła przez całe miasto MOKREGO na rękach, bo go umyła przed oddaniem. Twierdzi, że pies wychodził i wracał wieczorem, że im uciekał, że mąż wyjechał, dziecko w szpitalu, że sobie nie radzi, że jest jej przykro .
Spytałam, czy wie, co w tej chwili zrobiła psu, bo to, czy jej jest przykro, czy nie, nie robi tu większej różnicy .. Odpowiedziała mi na to ironicznym uśmiechem .
Cóż. Siedział ze mną mały w biurze póki nie wyschnął. Wzięłam koce, swetry i kołdrę, wyścieliłam boks, mały trafił do jedynki.
No i znów szukamy domu, cóż.

Posted

zastanawiam się czy będzie mozna sporządzic czarną listę u nas w schronisku. Ta kobieta jako pierwsza powinna się na niej znalesc. bardzo neiodpowiedzialny czlowiek. A takiemu moze sie znow zachciec pieska

Posted

Sabik już w nowym domu:) Pojechal ze swietnymi ludzmi. W domku jest juz sunia dobermanka i kotki:) Sabik przez swoich przyszlych wlascicieli zostal potraktowany jak swoj. od razu. fajnie widziec takich ludzi:)