gops Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 :multi: tak dlugo czekal,az sie doczekal :multi: Quote
Charly Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 nawet dwóch tygodni nie posiedzial w domu. co się stalo? Quote
Vitka Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Pani powiedziała, że jej dziecko (które wybrało Sabika i się strasznie cieszyło) wylądowało w szpitalu i ona sobie z psem nie radzi... :roll: Quote
kordonia Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Dziecko wróci ze szpitala i bedzie miało niespodziankę od mamusi.... Quote
Vitka Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Straszne.... kobieta w ogóle jakaś dziwna... przyniosła Sabika pod pachą jak nie powiem co... mokrego, bo wykąpała go przed wyjściem do schroniska.... :cool1: Quote
Charly Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 mokrego? na takie zimno?? i gzie on poszedl? Quote
Vitka Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 No baba jakaś nienormalna... umyła go jakimś ludzkim, silnie pachnącym mydłem...:roll: Wysuszyłyśmy biedaka w biurze i biedna Ryba musiała go wsadzić znów do boksu....:placz: Tym razem trafił do jedynki. :roll: Mam nadzieję, ze go szybko ktoś zobaczy! :-( Quote
deathgs Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 no co za ludzie, masakra, psa na takie zimno wykąpanego??? Quote
gops Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 sa ludzie i taborety... nie ktorzy nigdy nie powinni miec psa.. Quote
Rybc!a Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Boże, pół nocy wczoraj przez niego ryczałam, no. Przyszła baba, oddała go, niosła przez całe miasto MOKREGO na rękach, bo go umyła przed oddaniem. Twierdzi, że pies wychodził i wracał wieczorem, że im uciekał, że mąż wyjechał, dziecko w szpitalu, że sobie nie radzi, że jest jej przykro . Spytałam, czy wie, co w tej chwili zrobiła psu, bo to, czy jej jest przykro, czy nie, nie robi tu większej różnicy .. Odpowiedziała mi na to ironicznym uśmiechem . Cóż. Siedział ze mną mały w biurze póki nie wyschnął. Wzięłam koce, swetry i kołdrę, wyścieliłam boks, mały trafił do jedynki. No i znów szukamy domu, cóż. Quote
Charly Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 zastanawiam się czy będzie mozna sporządzic czarną listę u nas w schronisku. Ta kobieta jako pierwsza powinna się na niej znalesc. bardzo neiodpowiedzialny czlowiek. A takiemu moze sie znow zachciec pieska Quote
Vitka Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Taki pomysł już padł i lista prawdopodobnie powstanie ;) Rozmawiałyśmy już z Panią Jolą. ;) Quote
gops Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 swietny pomysl ;) szkoda ze nie pomyslal zanim go wziela :roll: Quote
Charly Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Sabik już w nowym domu:) Pojechal ze swietnymi ludzmi. W domku jest juz sunia dobermanka i kotki:) Sabik przez swoich przyszlych wlascicieli zostal potraktowany jak swoj. od razu. fajnie widziec takich ludzi:) Quote
Recommended Posts