Rybc!a Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Nie lubię wschodów słońca, nie chcę opuszczać Krainy Moich Snów, bo tylko tam znajduję ukojenie. W moich snach Ktoś głaszcze mnie po głowie, którą składam z oddaniem na kolanach tego Ktosia, ganiam z Ktosiem po wybujałych trawach płosząc motyle, wystraszone żaby podnoszą wrzask słysząc moje wesołe szczekanie, a dzikie ptaki zrywają się z furkotem, żebym przypadkiem nie znalazł ich gniazd. Wieczorem Ktoś szepcze mi ciepłe słowa kiedy siedzimy razem w domu wtuleni w siebie, ja słyszę bicie serca Ktosia, serca, które należy też do mnie. Nie lubię wschodów słońca, otwieram oczy i widzę moją ciasną, ciemną klatkę. Słyszę głosy ludzi, którzy obojętnie przechodzą obok mnie… Płaczę żywymi łzami, skomlę z rozpaczy, próbuję wykrzyczeć moje cierpienie i tęsknotę… No, cóż kogo obchodzi zwykły pies i jego sny… Lubię zachody słońca, wtulam się w kąt mojej klatki, znów mogę zapuścić się do Krainy Moich Snów gdzie czeka na mnie mój Ktoś. Co można więcej napisać o Sabiku .. Jest to niewielki, naprawdę śliczny, biszkoptowy piesek. Ma dwóch lat i uwielbia ludzi. Dobrze dogaduje się z innymi psami, choć widocznie jest zazdrosny o kontakt z człowiekiem . Nie widziałam, by uczestniczył w bójce. Waży około 5 kilogramów. Myślę, że bez problemu dogadałby się z dziećmi . Jest za chipowany, zaszczepiony, istnieje też możliwość darmowej kastracji w jednej z elbląskich lecznic . Kontakt w sprawie adopcji: Rybcia email [email protected] GG 5722414 GSM 691364660 Quote
Rybc!a Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1655627.html Quote
Valeur248 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 www.bono-polska.pl www.eoferty.com. www.etablica.com www.pajeczyna.pl www.pineska.pl Quote
Valeur248 Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 W górę, Sabik! Przypomnij o sobie... Quote
Valeur248 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Dostałam maila w sprawie Sabika. Witaj! Szukam malutkiego pieska i myślę, ze ten rudasek w tle jest mniejszy, ale ok, sabik jest cudny. Powiem, że jestem zainteresowana tym stworzonkiem, więc napisz mi o nim coś więcej. Ja dałabym mu domek, miłość i weekendy na działce, ale niestety 5 dni w tygodniu pracuję. Mieszkam w małym mieszkaniu w Warszawie.Dorota Quote
Valeur248 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 To może w Mikołajki ktoś Cię wypatrzy, Sabiczku. Quote
deathgs Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Ogłoszenie dla małego. Małe psiaki do adopcji, może dla samotnych prawdziwy przyjac Quote
Valeur248 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Sabiczku, odnowiłam Ci ogłoszenia. Może i tym razem ktoś Cię wypatrzy:loveu: Quote
Rybc!a Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 A domu dla Sabika jak nie było, tak nie ma.. Quote
Valeur248 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Sabiczek czeka na domek! Snuje się po swoim boksie.. Quote
Recommended Posts