Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj na spacerze koleżanka znalazła małego pieska - szczeniaczka. Przyszła do mnie i pokazała szczeniaczka. Igo - bo tak nazwaliśmy pieska, ma kilka miesięcy, jest taki słodki, lubi się głaskać. Gdy moja koleżanka go znlazła miał na sobię czerwone szelki. Jedna Pani ma się spytać swojej babci - może by wzięła. Dzisiaj szczeniak śpi u mnie, ale nie wiem co jutro.... Tel do Pana który znalazł psa : 697 064 506

Posted

Dzięki ogłoszeniom piesek znalazł swoją właścicielkę :multi: :multi: :multi: Pani powiedziała że mały uciekł jej na spacerze i nie umiał wrócić do domu :cool1:

Posted

26.08 zadzwonila właścicielka Igo. Pan Sławek, mąż mojej koleżanki wsiadł w samochód i zawiózł jej psa. Jego "właścicielka" stwierdziła że nie chce już psa :angryy:. Pan Sławek wrócił do domu, i tak znowu szukamy domu dla małego :-( . Pies jest teraz u Pana Sławka, tel do niego w pierwszym poście.

• 3 weeks later...
  • 5 months later...
Posted

Byłam ostatnio u Igo :razz:

Mały urósł, ale nie za wiele. Ma dom z ogrodem. Najbardziej lubi siedzieć na podwórku. Byłam z nim na długim spacerku, strasznie na mnie skakał i wylizał mnie. Pięknie chodzi na smyczy i aportuje patyki. Ma też piękną, wielką budę przed domem, też bym taką chciała :lol: :evil_lol: . W domu nie ma innych zwierząt, jest on sam.

Zdjęć nie mam, bo tak się cieszyłam że jadę go odwiedzić że zapomniałam aparatu... :oops:

• 3 weeks later...