panbazyl Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 ech..... Tak..... Ale są na stronach serbskiego kennel klubu. jedyne pocieszenie i jedyne jak na razie potwierdzenie. Może napiszmy coś znow do nich???? Co Wy na to???? Bo mnie bierze jasny gwint już. Quote
AnkaW Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Gdzie to można sprawdzić? Niestety jestem analfabetą obcojęzyczną /no może poza ruskim :p/ i ciężko mi wysłać zapytanie :oops:. Quote
J.G Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 [quote name='panbazyl']ech..... Tak..... Ale są na stronach serbskiego kennel klubu. jedyne pocieszenie i jedyne jak na razie potwierdzenie. Może napiszmy coś znow do nich???? Co Wy na to???? Bo mnie bierze jasny gwint już.[/QUOTE] Mój pies jakoś tam nie figuruje. Już dawno powinno byc napisane i CH.SRB. powinniśmy miec już w domach!!! Quote
panbazyl Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 [quote name='AnkaW']Gdzie to można sprawdzić? Niestety jestem analfabetą obcojęzyczną /no może poza ruskim :p/ i ciężko mi wysłać zapytanie :oops:.[/QUOTE] to adres strony [url]http://www.ksrs.org.yu/display/sampioni/index.php[/url] potem pojawia sie na niebiesko na gorze sampion pretraga sampiona Iimie Psa (tu jest kratka i wpiszcie imię swojego psa, tylko nie wiem jak z przydomkiem, bo moj przydomka nie ma i nie mam problemu, próbujcie tak i tak) i tyle. Więcej tych kratek nie wypelniajcie, bo nie wiem dlaczego, ale jak wypelniłam inne dane to nie wyskoczyl mi Bazyl a ja tylko imię to ok. Ja znam ukraiński, więc też nie "powalczymy". J.G. znasz angielski??? Może pomozesz w pisaniu listu? Quote
panbazyl Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 ach - u mnie - to jest u Bazyla jest błąd w pkr - zapomnieli wpisać ostatnią cyfrę.... I jak już znajdziecie tą strone wpiszecie dane psa to trzeba wcisnąć taki napis Trazi - i powinno wyskoczyć co trzeba. Przed chwila sprawdzałam Bazyla - jest tam, nadal z blędem w pkr. Quote
AnkaW Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Dzięki, ale tam to ja patrzyłam i niestety mojego piesa nie ma Quote
panbazyl Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Moj jest. To jest jedyne moje potwierdzenie tego championatu. Wydrukowalam go sobie.... i trzymam w psich dokumentach jako dowód, ze mamy ten championat! I czekam nadal na dyplom od nich. Może ktoś nam pomoże? Może ktoś mial już taki przypadek i wie co dalej z tym zrobić? Quote
Moonika Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Mam pytanie do Tych którzy byli . Wybieram sie z psem na wystawę w Serbii ,ale pies jest młody i nie ma jeszcze dorosłego Championatu.Czy na dwóch CACIBówkach jest szansa zdobycia Championatu Serbii bez Championatu Polski.Ktoś może wie? Jakie tam są stawki? Z góry dzięki wielkie za odpowiedź Quote
narisowa Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 [quote name='Moonika']Mam pytanie do Tych którzy byli . Wybieram sie z psem na wystawę w Serbii ,ale pies jest młody i nie ma jeszcze dorosłego Championatu.Czy na dwóch CACIBówkach jest szansa zdobycia Championatu Serbii bez Championatu Polski.Ktoś może wie? Jakie tam są stawki? Z góry dzięki wielkie za odpowiedź[/QUOTE] jeśli pies nie ma żadnego championatu fci i jest wystawiany w klasie pośredniej, otwartej lub użytkowej do ch sr potrzebuje 2 x cac, lub 2 x cacib, lub 2 x r.cacib, lub kombinację tych wniosków czyli np. 1 x cac i 1 x r.cacib. dla ras użytkowych - teoretycznie potrzebny użytek - więc na 2 międzynarowdówjkach serbskich istnieje szansa na zdobycie ch sr ;) mam kilka katalogów, stawki mogę sprawdzić. Quote
Moonika Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Oj bardzo dziękuję.Czyli teoretycznie mamy szansę Mogę prosić o stawki czarnym miniat.sznaucerów? Quote
narisowa Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 [quote name='Moonika']Oj bardzo dziękuję.Czyli teoretycznie mamy szansę Mogę prosić o stawki czarnym miniat.sznaucerów?[/QUOTE] zerknę wieczorkiem. coś mi się zdaje, że się w serbii widzimy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Moonika Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Super bardzo miło będzie się spotkać Mogę prosić o te stawki na maila? [email][email protected][/email] Dzięki wielkie Quote
panbazyl Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 [B]Narisowa[/B] - jak będziesz w Serbii to spytaj o nasz championat.... Moze już go w końcu wydrukowali???? Co??? :) Quote
narisowa Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 [quote name='panbazyl'][B]Narisowa[/B] - jak będziesz w Serbii to spytaj o nasz championat.... Moze już go w końcu wydrukowali???? Co??? :)[/QUOTE] jeszcze nie macie :crazyeye: pisz do zarządu głównego w belgradzie, bo nawet jak zapytam, to organizatorzy wystawy, na którą jadę i tak nie mają nic do tego, bo przecież nie oni wydają. ja z belgradu ze związku nie znam nikogo :shake: Quote
panbazyl Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 wiem, wiem że to Belgrad już teraz. Wiesz, oni przysłali ale napisali zły adres i na poczcie w Wawie tam gdzie lądują wszystkie przesyłki międzynarodowe to gniło długo po czym poczta odesłała chyba znów do Belgradu. Pisaliśmy do nich juz ze 3 razy i cisza.. maile pisaliśmy. Na stronach serbskiego kennel klubu widnieją nasze championaty jako przyznane. Więc mamy taki wirtualny jak na razie... Dobre i to. :) Quote
Moonika Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Bardzo dziękuję za stawki [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_wink.gif[/IMG] Quote
KkorniK Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Czy w Serbi CAC jest przyznawany w każedj klasie i czy jak się dostaje Caciba, to trzeba zrezygnować z CAC'a? Quote
Talagia Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Cac jest w kazdej klasie i nie ma czegos takiego jak rezygnacja z niego w przypadku otrzymania CACIBa. Ps. gdzie tak jest? :| Quote
panbazyl Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Już mamy wersję papierową championatu Serbii!!!! Narisowa szybkim kurierem przywiozła nam z dalekiej Serbii śliczne niebieskie championaty. dzięki! Quote
J.G Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Narisowa-JESTEŚ WIELKA,jeszcze raz wielkie serdeczne dzięki,za załatwienie pomyślnie i przywiezienie grupie tak długo oczekiwanych CH.SRB. Quote
AnkaW Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Gratuluję !!! A moja wystawa w Novym Sadzie okazała się "wystawą widmo" :evil_lol: nikt nic nie wie :roll: Quote
panbazyl Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 [quote name='AnkaW']Gratuluję !!! A moja wystawa w Novym Sadzie okazała się "wystawą widmo" :evil_lol: nikt nic nie wie :roll:[/QUOTE] hmmm..... a zdjęcia masz przynajmniej z wystawy????? Quote
Coyote Ugly FCI Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 ma ktos dokładny spis wystaw na Serbii Quote
Moonika Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Mogę poprosić o podanie danych ( numer konta,adres ,kwota )potrzebnych do wpłaty za Championat Serbii? Dziekuję Quote
Recommended Posts