kasiafo Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Biedna Hera, musi bardzo cierpieć, ale faktycznie sucha karma ma to do siebie że ścina koopę. Płakać mi się chce. RESSEL jak czytam twój opis to jak bym ją widziała , naprawdę łezka się kręci w oku.Tak bym chciała być bliżej choć napewno powiedziałaś jej że tyle zatroskanych ciotek szaleje z niepokoju,Trzymam kciuki i cały czas myślami jestem przy niej. Czy leki na biegunkę choć trochę poskutkowały? Quote
kasiafo Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Maleńka nabieraj sił i zdrowiej:iloveyou: Quote
Rybc!a Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Trzymamy kciuki za naszą Madame ! Quote
kasiafo Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Dzień dobry mała damo, jak się czujesz? Quote
evita. Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Ja też wirtualnie odwiedzam Madame i "zapytowywuję" o jej zdrowie ;) Quote
Ania_i_Kropka Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Hera czuje się lepiej. Jest radosna, bardzo chętnie chodzi na spacery. Sunia wczoraj nie miała biegunki, dzisiaj kupa znów była rzadsza, ale nie tak jak na początku. Sunia cały czas dostaje leki na biegunkę, jest karmiona karmą indestinal. Wyniki ma dobre. Ma nieco podwyższone wskaźniki wątrobowe, ale jest to spowodowane jej stanem. Quote
halbina Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Dobrze, że ma juz opiekę. Trzymamy kciuki! Quote
Ania_i_Kropka Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Hera to niezwykła sunia. Wszystko co robi robi z gracją. Jest bardzo delikatna, je powoli i delikatnie, nawet tabletki łyka z gracją. stara się nikomu nie wadzić, nie przeszkadzać. Sunia bardzo tęskni za dotykiem ludzkiej ręki. Cały dzień mogłaby siedzieć wtulona w człowieka. Gdy zostaje w swoim pokoju bardzo płacze i stara się wydostać. Kilka fotek chudzinki: Quote
jayo Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 jaka cudna biedula... ona jest w lecznicy caly czas ? czy juz na tymczasie..? Ramzes jak do nas przyjechal, byl tak samo szkieletowaty.. balam sie, ze jak sie przewroci to polamie kosci... Quote
Ania_i_Kropka Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 jayo napisał(a):jaka cudna biedula... ona jest w lecznicy caly czas ? czy juz na tymczasie..? Ramzes jak do nas przyjechal, byl tak samo szkieletowaty.. balam sie, ze jak sie przewroci to polamie kosci... Hera cały czas jest w lecznicy. Quote
halbina Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Hera, teraz będzie juz dobrze! trzeba ci tylko znaleźć tego kochającego człowieka szybko! Quote
kasiafo Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 halbina napisał(a):Hera, teraz będzie juz dobrze! trzeba ci tylko znaleźć tego kochającego człowieka szybko! :cool3::modla:hmmm a może by tak.....? Quote
kasiafo Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Bo my jesteśmy "kochający" i to na zabój!:iloveyou: Quote
Charly Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 kasiafo napisał(a):Bo my jesteśmy "kochający" i to na zabój!:iloveyou: he? nie rozumiem lub nie pojmuje:-o;) Edit: a jak biegunka naszej slicznej? wiecie co, kilka razy mialam doga blisko siebie, ale zaden jeszcze nei zrobil na mnie takiego wrazenia jak Hera. Ona jest taka....WSPANIAŁA Quote
kasiafo Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Charly napisał(a):he? nie rozumiem lub nie pojmuje:-o;) Edit: a jak biegunka naszej slicznej? wiecie co, kilka razy mialam doga blisko siebie, ale zaden jeszcze nei zrobil na mnie takiego wrazenia jak Hera. Ona jest taka....WSPANIAŁA Czego? kochania, czy tego że na zabój? Jak jej można nie kochać? To była odpowiedz do postu Halbiny o poszukiwaniu kochającego człowieka. Quote
kasiafo Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Wszystkie ciotki poszły spać. Śpij dobrze maleńka i nabieraj sił:loveu: Quote
evita. Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 [quote name='Ania_i_Kropka'] Ależ dostojna :loveu: Quote
kasiafo Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 A ja pytam i pytam, a tu cisza i cisza. Co z sunią bo się martwimy:niewiem: Quote
Jagoda1 Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Sunia czuje się lepiej, ale jeszcze ma biegunkę. Quote
kasiafo Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Jagoda* napisał(a):Sunia czuje się lepiej, ale jeszcze ma biegunkę. :modla:Dzięki ci o boska za nowinkę. Hera kochana nasza trzymamy kciuki, zdrowiej maleńka:loveu: Quote
Recommended Posts