Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Biedna Hera, musi bardzo cierpieć, ale faktycznie sucha karma ma to do siebie że ścina koopę. Płakać mi się chce. RESSEL jak czytam twój opis to jak bym ją widziała , naprawdę łezka się kręci w oku.Tak bym chciała być bliżej choć napewno powiedziałaś jej że tyle zatroskanych ciotek szaleje z niepokoju,Trzymam kciuki i cały czas myślami jestem przy niej. Czy leki na biegunkę choć trochę poskutkowały?

• Replies 251
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hera czuje się lepiej. Jest radosna, bardzo chętnie chodzi na spacery. Sunia wczoraj nie miała biegunki, dzisiaj kupa znów była rzadsza, ale nie tak jak na początku. Sunia cały czas dostaje leki na biegunkę, jest karmiona karmą indestinal.
Wyniki ma dobre. Ma nieco podwyższone wskaźniki wątrobowe, ale jest to spowodowane jej stanem.

Posted

Hera to niezwykła sunia. Wszystko co robi robi z gracją. Jest bardzo delikatna, je powoli i delikatnie, nawet tabletki łyka z gracją. stara się nikomu nie wadzić, nie przeszkadzać. Sunia bardzo tęskni za dotykiem ludzkiej ręki. Cały dzień mogłaby siedzieć wtulona w człowieka. Gdy zostaje w swoim pokoju bardzo płacze i stara się wydostać.

Kilka fotek chudzinki:

Posted

jaka cudna biedula...
ona jest w lecznicy caly czas ? czy juz na tymczasie..?
Ramzes jak do nas przyjechal, byl tak samo szkieletowaty.. balam sie, ze jak sie przewroci to polamie kosci...

Posted

jayo napisał(a):
jaka cudna biedula...
ona jest w lecznicy caly czas ? czy juz na tymczasie..?
Ramzes jak do nas przyjechal, byl tak samo szkieletowaty.. balam sie, ze jak sie przewroci to polamie kosci...

Hera cały czas jest w lecznicy.

Posted

kasiafo napisał(a):
Bo my jesteśmy "kochający" i to na zabój!:iloveyou:

he? nie rozumiem lub nie pojmuje:-o;)

Edit: a jak biegunka naszej slicznej?

wiecie co, kilka razy mialam doga blisko siebie, ale zaden jeszcze nei zrobil na mnie takiego wrazenia jak Hera. Ona jest taka....WSPANIAŁA

Posted

Charly napisał(a):
he? nie rozumiem lub nie pojmuje:-o;)

Edit: a jak biegunka naszej slicznej?

wiecie co, kilka razy mialam doga blisko siebie, ale zaden jeszcze nei zrobil na mnie takiego wrazenia jak Hera. Ona jest taka....WSPANIAŁA

Czego? kochania, czy tego że na zabój? Jak jej można nie kochać? To była odpowiedz do postu Halbiny o poszukiwaniu kochającego człowieka.