agnethka Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 [quote name='bonsai_88']Swoją drogą Ozziemu to ty raczej fleszem po oczach nie dajesz :evil_lol:[/quote] nom..zarósł na łbie, aż za bardzo...ale bubek na mnie powarkuje jak chce mu zrobić porządek z tą grzywą :mad: Quote
BeaC Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 [quote name='agnethka']nom..zarósł na łbie, aż za bardzo...ale bubek na mnie powarkuje jak chce mu zrobić porządek z tą grzywą :mad:[/quote] [COLOR=DarkRed][B] :crazyeye::crazyeye::crazyeye: jak to powarkuje????:diabloti:[/B][/COLOR] [COLOR=DarkRed][B]witka poranna ide zaraz odchamić chałupę mam prasowania tonę jak zwykle w poniedziałek a potem do weta z Luska tak se pazur wyrwała w dzikich pędach że pazura niet a rdzeń na wierzchu i jeszcze wczoraj tak na spacerze była:-( [/B][/COLOR] Quote
agnethka Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 nom..bo go tata do tej pory strzygł, a ja mu grzywę i brodę przycinam co jakiś czas, ale on tego nie lubi to i mruczy... ostatnio zaczął się zmieniać - jakby dojrzał po 3 latach :crazyeye: cieczki go zaczęły interesować, częściej pomrukuje... no i m.in. dlatego postanowiliśmy zrobić mu ciachu ciachu :diabloti: Quote
jbk Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Hehe, czarnuszki fajnie widać na śniegu ;)) Quote
bonsai_88 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Okrutnicy :placz:... Chcecie psa pozbawić męskości :placz: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
agnethka Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 [quote name='jbk']Hehe, czarnuszki fajnie widać na śniegu ;))[/quote] i fotki lepsze wychodzą ;) [quote name='bonsai_88']Okrutnicy :placz:... Chcecie psa pozbawić męskości :placz: :diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] i będzie po repie...nie będzie kasy :evil_lol: ale my chamy jesteśmy - robić psu wydmuszki :diabloti: Quote
zuzolandia Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Teraz to BN bedzie gdzie tam jeszcze wydmuszki :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
bonsai_88 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Bo Aganetha zapobiegliwa jest.. co by nie mieć tyle do roboty przed Wielkanocą to już wydmuszki przygotowuje :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 :roll:[FONT=Arial][COLOR=Red][B] o rany .... tu też Ozzy i też mu cięcie grozi :razz::razz: berek zimowy :p [/B][/COLOR][/FONT] Quote
agnethka Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 no akurat do Wielkanocy to powinniśmy być PO w większości :diabloti: bo wydmuszki nie tylko z Ozzy'ego będą :evil_lol: planujemy stopniowy sezon sterylizacyjno - kastracyjny ;) Quote
bonsai_88 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 A kogo jeszcze masz zamiar ciąć? Może ja ci Jagę podrzucę, akurat przed sterylką jest :evil_lol: Quote
jbk Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 [quote name='agnethka']no akurat do Wielkanocy to powinniśmy być PO w większości :diabloti: bo wydmuszki nie tylko z Ozzy'ego będą :evil_lol: planujemy stopniowy sezon sterylizacyjno - kastracyjny ;)[/quote] Cały sezon? To na kogo kolej potem? Żebyście się tylko za bardzo nie rozpędzili ;) Quote
agnethka Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 [quote name='bonsai_88']A kogo jeszcze masz zamiar ciąć? Może ja ci Jagę podrzucę, akurat przed sterylką jest :evil_lol:[/quote] przede wszystkim koty pójdą na zabiegi :diabloti: Ozzy to się przy okazji załapie :evil_lol: Quote
klaudia&Manta Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Cześć :cool3: Mama jak usłyszała że chce po kota do Lublina jechać to wyglądała jakby .. no nie wiem jak co .. ale w każdym razie powiedziała "po moim trupie" .. .. .. na co ja jej że ma mnie nie prowokować .. :diabloti: Trudno .. a szkoda bo kicia jest cudowna:loveu: Quote
agnethka Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 [quote name='jbk']Cały sezon? To na kogo kolej potem? Żebyście się tylko za bardzo nie rozpędzili ;)[/quote] rybki :diabloti: [quote name='klaudia&Manta']Cześć :cool3: Mama jak usłyszała że chce po kota do Lublina jechać to wyglądała jakby .. no nie wiem jak co .. ale w każdym razie powiedziała "po moim trupie" .. .. .. na co ja jej że ma mnie nie prowokować .. :diabloti: Trudno .. a szkoda bo kicia jest cudowna:loveu:[/quote] Klaudia - jedźcie do Rzeszowa w lutym to ją Wam przywiozę :lol: :lol: :lol: :evil_lol: Quote
klaudia&Manta Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 No widzisz ci to nie głupi pomysł .. ja o Rzeszowie myślałam .. intensywnie :evil_lol: Ale my w jedną stronę mamy 500km. .. moja mama jeżdzić nie lubi - jak jechaliśmy do Warszawy to i tak już bardzo , bardzo marudziła .. Pociągiem TEORETYCZNIE jechać bym mogła .. no i PRAKTYCZNIE w sumie też .. ale to bez sensu .. do Lublina na obóz jechaliśmy pociągiem 8 godzin .. do Rzeszowa mniej więcej tyle samo pewnie się jedzie .. i co potem sama wymęczona , i jeszcze wychehłana podróżą księzniczka Manta która stwierdzi że po takiej podróży to jej się po ringu biegać nie chceeeee:lol: Bez sensu .. :roll: A pozatym potem od pociągu nawet nie wiedziałabym jak trafićź na miejsce wystawy .. wyszystko na NIE :shake: .. ale za to mamy w planach marcowe Katowice (tylko 350km:diabloti:).. będziecie ? Quote
agnethka Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 nie wiem czy będziemy w Katowicach :roll: na razie wiem, że w planach Rzeszów, mam nadzieję, że dojdzie do skutku...no i w czerwcu Lublin :diabloti: Quote
klaudia&Manta Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Hihi .. ja do czerwca to nie wiem czy dożyję :lol: Ale widzę że to tak oczywiste jak u nas Poznań ;-) Quote
agnethka Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 [quote name='klaudia&Manta']Hihi .. ja do czerwca to nie wiem czy dożyję :lol: Ale widzę że to tak oczywiste jak u nas Poznań ;-)[/quote] nom..coś w tym stylu ;) Quote
zuzolandia Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 No to sie krwista wiosna zapowiada :diabloti::diabloti::diabloti: to moze ja podrzuce moje futra przy okazji :evil_lol::evil_lol: jakos tak sie zabieram i do finału dojsc nie umiem :evil_lol::evil_lol:....bojam sie czy cus? Quote
agnethka Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 [quote name='zuzolandia']No to sie krwista wiosna zapowiada :diabloti::diabloti::diabloti: to moze ja podrzuce moje futra przy okazji :evil_lol::evil_lol: jakos tak sie zabieram i do finału dojsc nie umiem :evil_lol::evil_lol:....bojam sie czy cus?[/quote] no ja mam nadzieję, że wcześniej, bo kocice się puszczają już w lutym... a nie chcemy więcej kociąt... dawno trzeba to było zrobić :diabloti: Quote
SZPiLKA23 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Szkoda ze nie moge Cie odciazyc chociaz jednym kotem Quote
agnethka Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 nie zawsze się da ;) będą dwa ponad-planowe kociaki :roll: no chyba, że ktoś się znajdzie to je oddamy... Quote
groszek83 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Hihi no te kocice mają to do siebie że sie puszczać lubią:evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts