Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bonsai_88']No paczcie kurna.... a ja jestem na 42 :placz:[/quote]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=Green][B][I]
to Ty nie oglądasz nas na bieżąco? :mad:[/I][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='bonsai_88']Wiesz, wszystko zależy od ustawień strony :evil_lol:[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=Green][I][B]to się ustaw tak, żebyś nadgoniła :mad:[/B][/I][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='agnethka'][FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][I]witaj - dziś wieczorową porą mam zamiar pić piffko - pijesz ze mną? :cool3:[/I][/COLOR][/FONT][/quote]

no i takie propozycje lubie :evil_lol:

Posted

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=Green][I]no to kaman na piffko - wszystkie łosóbki, co by nikt nie płakał, że pominięty ;) u mnie w wątku jest dużo miejsca...pomieścimy się...[/I][/COLOR][/FONT]
:knajpa::knajpa::knajpa:

Posted

[quote name='agnethka'][FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][I]witaj - dziś wieczorową porą mam zamiar pić piffko - pijesz ze mną? :cool3:[/I][/COLOR][/FONT][/quote]

Tak w tygodniu piwo??

Posted

[quote name='jbk']Tak w tygodniu piwo??[/quote]

[FONT=Arial Black][I]a co ja pracuję? :roll:[/I][/FONT]
[FONT=Arial Black][I]ja nieszczęśnica bezrobotna jestem....[/I][I]to pić mogę :diabloti:[/I][/FONT]

Posted

[quote name='agnethka'][FONT=Arial Black][I]a co ja pracuję? :roll:[/I][/FONT]
[FONT=Arial Black][I]ja nieszczęśnica bezrobotna jestem....[/I][I]to pić mogę :diabloti:[/I][/FONT][/quote]

A to Ci serdecznie zazdroszczę, bo ja od siódmej rano w pracy jestem nadal.... Smacznego i wypij moje zdrowie :)

Posted

[quote name='jbk']A to Ci serdecznie zazdroszczę, bo ja od siódmej rano w pracy jestem nadal.... Smacznego i wypij moje zdrowie :)[/quote]
[FONT=Arial Black][I]
nie ma czego zazdrościć....:roll:[/I][/FONT]

[quote name='Tengusia']a ja dzisiaj pije tylko wirtualnie ale w weekend bede pic naprawde bo bede urodzinki swietowac :loveu::loveu::loveu: nie powiem ktore :siara:[/quote]

[FONT=Arial Black][I]moje dziecię też będzie miało w week urodziny, ale kicha, bo ja mam zjazd na uczelni i nie mogę się urwać.... :shake:[/I][/FONT]

[quote name='groszek83']To w weekend też trzeba będzie pić na forum:evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial Black][I]napijcie się i za mnie ;)[/I][/FONT]

[quote name='SZPiLKA23']Co pijemy ?[/quote]

[FONT=Arial Black][I]piffo :evil_lol:[/I][/FONT]